יופי של דוח, האמת עם המזג אויר שיש, אני חייב להודות שלא הייתי חושב עכשיו על הכינרת. ביניות ממש מכובדות... ואתה חייב לייש לרשת הבאה שתקנה. האמת פשוט נהנתי מהסרטון, מקווה לראות עוד כמה סרטונים נוספים כאלו מהכינרת.
יופי של דוח, האמת עם המזג אויר שיש, אני חייב להודות שלא הייתי חושב עכשיו על הכינרת. ביניות ממש מכובדות... ואתה חייב לייש לרשת הבאה שתקנה. האמת פשוט נהנתי מהסרטון, מקווה לראות עוד כמה סרטונים נוספים כאלו מהכינרת.
צח חייב ליש אצלי הכל מחובר חוץ ממני
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
ומסתבר כי השמועה היתה נכונה - זכיתם ליום של אקש'ן במשקל כבד ותפיסות מכובדות... ובגודל הזה הן גם יודעות לתת פייט....
יופי של דו"ח זוהר... יופי של יום... הסרטונים מהנים - במיוחד המושק עם הכתוביות והמוזיקה הפסטורלית...
רק לא הבנתי נוכח הכתובית בסרטון - מה קרה בחכה השניה כשנתפסה הבינית הראשונה? בינית תקפה על החכה השניה ולקחה את הדמוי או משהו כזה?
רפי כשנתפסה הבינית הראשונה, בלי כוונה הרשת נגעה במצערת והזיזה אותה לפול גז, באינסטינקט ראשון פשוט עזבתי את הרשת (מבלי לשים לב שלא אובטחה), ולכן הרשת מצאה את דרכה לקרקעית עוד לפני שהספקתי לחזור אליה, לחכה השנייה שלום.
אז האשכנזים עושים זאת שוב אה ? אחלה דוח ואחלה סרטון, מעורר בי כל מני תקוות ...על שיקום הכנרת...על דיג פורה בתחרות השנה ...בואו נקווה לעוד שמועות מבוססות שכאלה , תודה רבה, דוח מרומם נפש