|
בתור אחד שעובד עם הביסטמאסטר ושפיגולה אני יכול להגיד לך שבאמת יותר קל לזרוק עם החכות הרגילות עם הטבעות הצפות ולא הקשורות,אני מגיע לאותו מרחק עם שניהם וצריך להפעיל טיפה יותר מאמץ עם החכה של שימנו(200גרם) ההבדל היחיד שאני יכול להעיד עליו או ברגע שתתחיל לגוון יותר עם סגנון הזריקות כמו OTG אתה תפחד מאוד שהחכות בעלות הטבעות הצפות יתפוצצו לך באמצע הזריקה לעומת החכה של שמינו שמפסקת את הביטחון שהיא יכולה לעבור את זה 
|
|
|
|
|
אני מוכר את המקל שלי מאותה הסידרה רק אולביו ב200 שח המקל חחחחחדדדדדששש זה פחות מחצי מחיר  ארוך מדי גם כשהוא מפורק,הא ?  אני לא דג מהחוף לכן זה למכירה ותכלס כל מקלות הגיג שלי יותר ארוכות מהשימנו סגור אז 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני מוכר את המקל שלי מאותה הסידרה רק אולביו ב200 שח המקל חחחחחדדדדדששש זה פחות מחצי מחיר  ארוך מדי גם כשהוא מפורק,הא ?  אני לא דג מהחוף לכן זה למכירה ותכלס כל מקלות הגיג שלי יותר ארוכות מהשימנו סגור אז  אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה החכה כנראה...  יש שני דגמים של SURF ל-ALIVIO ושניהם 2 חלקים. 3.96 ו-4.27 ושניהם מעל 2 כשהם מפורקים... אנחנו מדברים על אותה החכה?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
MK2 - מנסיוני חשוב להתאים למקלות ברמות האלו חוטים ברמת קשיחות מתאימה . השימנו שלי מרגישה שונה עם חוט של טרבוקו לעומת עבודה עם חוט גמיש של ווריוואס . אם יש לך אפשרות תנסה את הוונג'נס עם חוט קשיח יותר .
תודה כוכב הים עובד עם חוט טרבוקו כחול- 0.35 רולר GS6000 בעבר היה נסיון עם אותו החוט אך בעובי 0.40 רולר ענק עם שפולה גבוהה עם ה0.35 נראה שטווח ההטלה עולה קצת
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני מוכר את המקל שלי מאותה הסידרה רק אולביו ב200 שח המקל חחחחחדדדדדששש זה פחות מחצי מחיר  ארוך מדי גם כשהוא מפורק,הא ?  אני לא דג מהחוף לכן זה למכירה ותכלס כל מקלות הגיג שלי יותר ארוכות מהשימנו סגור אז  אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה החכה כנראה...  יש שני דגמים של SURF ל-ALIVIO ושניהם 2 חלקים. 3.96 ו-4.27 ושניהם מעל 2 כשהם מפורקים... אנחנו מדברים על אותה החכה? יש גם טלסקופית 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 18, 2012, 21:34:05 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני מוכר את המקל שלי מאותה הסידרה רק אולביו ב200 שח המקל חחחחחדדדדדששש זה פחות מחצי מחיר  ארוך מדי גם כשהוא מפורק,הא ?  אני לא דג מהחוף לכן זה למכירה ותכלס כל מקלות הגיג שלי יותר ארוכות מהשימנו סגור אז  אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה החכה כנראה...  יש שני דגמים של SURF ל-ALIVIO ושניהם 2 חלקים. 3.96 ו-4.27 ושניהם מעל 2 כשהם מפורקים... אנחנו מדברים על אותה החכה? יש גם טלסקופית  דגם TELE של מקלות SURF בשם ALIVIO יכול להסביר כנראה למה התכוון מור כשאמר שהמקל מהסדרה... אורך של 153 ס"מ מקופל זה כבר לא גרוע בהשוואה ל-2.08 מ' ומעלה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
MK2 - מנסיוני חשוב להתאים למקלות ברמות האלו חוטים ברמת קשיחות מתאימה . השימנו שלי מרגישה שונה עם חוט של טרבוקו לעומת עבודה עם חוט גמיש של ווריוואס . אם יש לך אפשרות תנסה את הוונג'נס עם חוט קשיח יותר .
תודה כוכב הים עובד עם חוט טרבוקו כחול- 0.35 רולר GS6000 בעבר היה נסיון עם אותו החוט אך בעובי 0.40 רולר ענק עם שפולה גבוהה עם ה0.35 נראה שטווח ההטלה עולה קצת אני גם משתמש ב0.35 איזו של טרבוקו רק בנייבי של שימנו , חוט לא רך אבל לא הכי קשיח . הספין פוקוס שלך לא בנוי להטלות רחוקות כמו הLA600 למשל , אם בא לך תנסה חוט של מומי - אקסרה 0.37 . אמור לרכך לך את המקל .
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
מישהו יודע מה ההבדל בין Alivio ל Vengeance ?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דגם TELE של מקלות SURF בשם ALIVIO יכול להסביר כנראה למה התכוון מור כשאמר שהמקל מהסדרה... אורך של 153 ס"מ מקופל זה כבר לא גרוע בהשוואה ל-2.08 מ' ומעלה...
alivio - vengeance - nexave בגירסא הטלסקופית, ואולי אפילו beastmaster אוהבים "להציץ" מחוץ לנרתיק החכות הסטנדרטי , ולא רק הם - גם daiwa בגירסא של טבעות הקשירה.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מישהו יודע מה ההבדל בין Alivio ל Vengeance ?
בשל הבדלי החומר גלם והגימור - הוונג'נס קלה יותר ומאוזנת יותר טוב .
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
אני מוכר את המקל שלי מאותה הסידרה רק אולביו ב200 שח המקל חחחחחדדדדדששש זה פחות מחצי מחיר  ארוך מדי גם כשהוא מפורק,הא ? אני לא דג מהחוף לכן זה למכירה ותכלס כל מקלות הגיג שלי יותר ארוכות מהשימנו סגור אז  [/color] אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה החכה כנראה...  יש שני דגמים של SURF ל-ALIVIO ושניהם 2 חלקים. 3.96 ו-4.27 ושניהם מעל 2 כשהם מפורקים... אנחנו מדברים על אותה החכה? יש גם טלסקופית 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|