יש לי לא מעט ניסיון עם ה-j-braid. מניסיוני, החוט חזק, דק, חלק, החיסרון שלו הוא שהוא נוטה לפלונטרים כשהוא חדש, ולוקח לו קצת זמן ללמוד את דפוס הכריכה על השפולה. אחרי כמה סבבים של עבודה עם החוט החדש (ובדרך, פלונטרים ועצבים וקריעות וקריזות....), הוא בסוף מתיישב כמו שצריך. כל הטיפים שניתנו פה נכונים, חוט רטוב, מתח כל הזמן, וידוא מילוי אחיד על השפולה, ובסוף אני לא בטוח שלא יהיו לך פלונטרים גם ביציאה הבאה...
אני ממליץ לנסות משהו נוסף שראיתי בכמה סרטונים, אחרי המילוי של החוט על השפולה, תוריד אותה מהרולר ותן לה חימום מתון אך ממושך מכל הכיוונים עם מייבש שיער. בצורה הזו, החוט ילמד את דפוס הכריכה שבה הוא יושב על השפולה וכשתגלול אותו הוא ישאף לחזור בצורה מסודרת ובלי להסתבך
מקווה שעזרתי... בהצלחה!
קובי מדובר על הזיופים
בחוט האורגינל של דיוואה כמו ב-ygk הפלונטרים הם נדירים,
קרה לי לא מעט עד שהגעתי לעמוד על ההבדל
ולפעמים הוא מינורי בנראות.
תקנה מדילר יפני ותשלם 100-120 ₪ במקום 70 ₪ ומטה
(לצורך ההשוואה),ותראה שאין פלונטרים(שנובעים מהחוט).
אצלי אין סיכוי שמדובר בחוטים מזוייפים, אני קונה בחנויות הגדולות, ספקים מוכרים מאירופה, יפן או ארה"ב. אם הצלחת קצת להכיר אותי, אני לא זה שיחפש את הגרוש וחצי פחות, לא מחפש עיסקאות בקומבינה (ולכן לעולם לא קונה ציוד בסגנון הזה מספקים סינים או חס וחלילה מעלי אקספרס)...
בכל זאת, לחוטים של j-braid יש יותר יתרונות מחסרונות, בסוף זה מוצר עם תמורה מצויינת למחיר, רק צריך להכיר גם את החסרונות