פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   לידיעת הרט"ג, החל"ט והבבל"ט, מסתבר שאנשים מעדיפים לדוג מאשר לירות אחד בשני |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לידיעת הרט"ג, החל"ט והבבל"ט, מסתבר שאנשים מעדיפים לדוג מאשר לירות אחד בשני (נקרא 2391 פעמים) |
הדפסה |
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כתבה שקפצה לי לטלפון...זה התקציר... המשחק Red Dead Redemption 2 דומה ל-GTA (למי שעבר את גיל חמישים זה משחק שבו יורים, גונבים מכוניות ומרביצים לזונות...או להיפך) רק שהמשימות מתבצעות בעולם של המערב הפרוע, בו יורים בשודדים ושחקנים אחרים. מסתבר שהשחקנים גילו מיני משחק במשחק שבו פשוט דגים בכל מיני נהרות... ובמקום לירות הם מעדיפים לשחק שעות בלדוג... הם מצטטים תגובות בטוויטר על המשחק... "גיליתי את משחק הדייג, אם מישהו תוהה מה עשיתי בשש השעות האחרונות" "הייתי בדרכי למשימה כשגיליתי נהר נחמד, התחלתי לדוג...כבר לא הגעתי למשימה" אז אולי כדי לספר לשר שאנשים מעדיפים לדוג במקום לירות באנשים אחרים, כי בקצב הזה הדייג היחיד שנוכל לעשות יהיה במשחקי המחשב  זה המקור... https://comicbook.com/gaming/amp/2018/11/01/red-dead-redemption-2-players-hooked-fishing-mini-game/גיל
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2018, 18:36:17 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז אולי בסוף אנחנו לא כאלה אלימים....?
בכל ברור שעדיף להנעל על דג מאשר לחפש להרביץ..מה השאלה?! שי
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז למה מבקשים אישור על העדר מרשם פלילי כתנאי לרשיון דייג מסירה? לא היה עדיף שמי שיש לו רישום פלילי ילך לדוג?  גיל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אתה שנון כתמיד גיל  אז למה מבקשים אישור על העדר מרשם פלילי כתנאי לרשיון דייג מסירה? לא היה עדיף שמי שיש לו רישום פלילי ילך לדוג?  גיל חזק 
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אז למה מבקשים אישור על העדר מרשם פלילי כתנאי לרשיון דייג מסירה? לא היה עדיף שמי שיש לו רישום פלילי ילך לדוג?  גיל  זה טוב
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז למה מבקשים אישור על העדר מרשם פלילי כתנאי לרשיון דייג מסירה? לא היה עדיף שמי שיש לו רישום פלילי ילך לדוג?  גיל מבקשים אישור על חוסר ברישום פלילי על מנת שיוכלו להדביק לנו רישום פלילי חדש.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חזק  יצא לך אחלה חרוז החל"ט והבבל"ט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עזבו את העולם הוירטואלי... מישהו יודע כמה אנשים הולכים לים במקום ללכת לגנוב? כמה אנשים הדייג זה השיקום שלהם, חבר'ה עם נטייה עבריינית, שהחכה ביד והכחול הגדול זה מה שמרחיק אותם מהרחוב, מהפשע, מלעשות שטויות... אף אחד לא סופר את זה, אבל אני מאמין שרובנו מכירים אנשים כאלה. תיקח להם את הדיג, מה ישאר? או שימשיכו לדוג, אבל בניגוד לחוק, מה שהופך אותם לעבריינים, או שיחזרו לרחוב, לפשע, להפיג את השיעמום... אלה גם האנשים שתמיד אנחנו אומרים, מה יקרה כשהפקח יבוא אליהם בחוף או בסירה, ויגיד להם שהוא רושם להם דו"ח כי יש להם חכה יותר במים, עברו ב-100 מטר את גבול השמורה או 300 גרם מעבר למיכסה המותרת, לא נעים מה שיקרה בהתנגשות הזו....
|
|
|
|
|
עזבו את העולם הוירטואלי... מישהו יודע כמה אנשים הולכים לים במקום ללכת לגנוב? כמה אנשים הדייג זה השיקום שלהם, חבר'ה עם נטייה עבריינית, שהחכה ביד והכחול הגדול זה מה שמרחיק אותם מהרחוב, מהפשע, מלעשות שטויות... אף אחד לא סופר את זה, אבל אני מאמין שרובנו מכירים אנשים כאלה. תיקח להם את הדיג, מה ישאר? או שימשיכו לדוג, אבל בניגוד לחוק, מה שהופך אותם לעבריינים, או שיחזרו לרחוב, לפשע, להפיג את השיעמום... אלה גם האנשים שתמיד אנחנו אומרים, מה יקרה כשהפקח יבוא אליהם בחוף או בסירה, ויגיד להם שהוא רושם להם דו"ח כי יש להם חכה יותר במים, עברו ב-100 מטר את גבול השמורה או 300 גרם מעבר למיכסה המותרת, לא נעים מה שיקרה בהתנגשות הזו....
כן, אני יודע כמה אנשים...וגם אתה יודע שאני יודע...  מארט 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|