פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   גמר חתימה טובה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: גמר חתימה טובה (נקרא 1971 פעמים) |
הדפסה |
|
הנהלת ISF
|
הנהלת האתר חבר פורום    
מנותקגיל:
14
|
|
 |
|
|
 "כִּי-בַיּוֹם הַזֶּה יְכַפֵּר עֲלֵיכֶם, לְטַהֵר אֶתְכֶם: מִכֹּל, חַטֹּאתֵיכֶם, לִפְנֵי ה', תִּטְהָרוּ." וכמה מילים על יום הכיפורים -יום הכיפורים הוא חג מקראי ואחד ממועדי ישראל. יום זה נחשב ביהדות ליום הקדוש ביותר (אם כי על פי ההלכה העונש על חילול יום זה פחות מהעונש על חילול שבת). יום הכיפורים חל בעשרה בתשרי ובמוקדו עומדות התשובה והסליחה, על פי ציווי התורה נדרש להתענות בו. חז"ל מפרשים במשנה את מהות העינוי הכולל חמישה איסורים: 1. אכילה ושתייה 2. סיכה (סיכת הגוף בשמן) 3. רחיצה, 4. נעילת הסנדל (נעילת נעל עור) 5. תשמיש המיטה (קיום יחסי אישות). זהו הצום היחיד שאינו נדחה מפני השבת. על פי חז"ל, ביום כיפור לאחר שמשה רבנו שהה בהר סיני 40 יום, שהחלו מראש חודש אלול, נמחל ונסלח לישראל על חטא העגל, ומשה ירד מסיני עם הלוחות הברית. תחילת וסיום הצום: ירושלים תחילת הצום: 18:06 סיום הצום: 19:17 תל-אביב תחילת הצום: 18:21 סיום הצום: 19:19 חיפה תחילת הצום: 18:12 סיום הצום: 19:18 באר שבע תחילת הצום: 18:23 סיום הצום: 19:19 צום מועיל לחברי הפורום שצמים  חתימה טובה לכם ולמשפחת  שנחתם בנוסף לבריאות הצלחה, אושר ומצוות, וכל הדברים הטובים הנוספים... גם לעונת דיג מוצלחת ומהנה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אתמול רשמתי אני מבקש מחילה מכולם היום קיבלתי הודעה בפרטי שלום אני אחמד יוסף חסאן קבלן מעזה כמה מטר אתה רוצה את המחילה?  ועכשיו אחרי הצחוק סליחה מכל מי שפגעתי בו חתימה טובה וצום קל ומועיל לכולם 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2018, 20:46:12 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גמר חתימה טובה חברים יקרים
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
גמר חתימה טובה לכל החברים. שתיכתבו ותיחתמו לחיים טובים ארוכים ולשלום. צום קל ומועיל לכולם.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
גמר חתימה טובה לכל חברי 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
גמר חתימה טובה לכולם, צום קל ומועיל למי שצם, ודייג מוצלח למי שהולך לדוג... ניפגש בים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חתימה טובה וגמר חתימה לכל חברי הפורום 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חתימה טובה וצום קל לצמים.
|
|
|
|
|
צום קל וגמר חתימה טובה ! מארט 
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
צום מועיל לכולם בין אם דתיים,חילוניים,מסורתיים כולנו במשך 364 ימים של מלחמה יום יומית של קיום,מאבדים לפעמים את הצפון וצריכים לכייל את המצפן ביום הכיפורים אמר פעם אדם חכם :לטעות זו תכונה אנושית ולמחול זו מעלה אלוהית קטונתי להידמות ליושב במרומים,אבל אני מנסה בכל כוחי לסלוח(למרות שלשכוח אני לא יכול) חשבתי שלאור כל המעשים ״הנפלאים״ והחיצים שנורו לעברי במשך השנה הטלפון לא יפסיק לצלצל ולקרוס,אבל לא,כנראה שהחברה שלנו הפכה יוותר ויותר לגאוותנית ומסורסת רגשית,אני מאמין שבכל אדם יש טוב ורע,והוא ורק הוא יודע היטב לאיזה צד שייכים מעשיו,והוא ורק הוא מחליט לאיזה צד הוא פונה:לטוב או לרע ! למרות זאת מי מאיתנו שטעו ומרגישים מצפונית שהם חייבים לבקש מחילה,אלו הם מלח הארץ והחומר ממנו קמה המדינה לנטור טינה ולשנוא, גורם בסופו של דבר נזק הפוך כמו חרב פיפיות,ומחלחל כמו רעל ! לכן עדיף ואפילו חובה על פי ההלכה לסלוח למי שמבקש סליחה יחד עם זאת,לא לשכוח שתהליך הסליחות הוא לא ״תספורת של חובות״ ומתן רשות להמשך התנהגות לא ראויה ובנימה אישית לכול עם ישראל צום יעיל עם הרבה חשבון נפש על מה שעברנו ועשינו בים וביבשה על מעשים של בן אדם לחברו ועל מעשים בכביש בעבודה במשפחה בים,לאנשים ולבעלי החיים שבו ועוד ...... והלוואי שנעבור את היום הזה בהצלחה וראייה נכונה יותר של החיים שלנו סליחה ומחילה ממי שפגעתי בו,בין אם במודע ובין אם לא
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
צום קל וגמר חתימה טובה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
צום מועיל לכולם בין אם דתיים,חילוניים,מסורתיים כולנו במשך 364 ימים של מלחמה יום יומית של קיום,מאבדים לפעמים את הצפון וצריכים לכייל את המצפן ביום הכיפורים אמר פעם אדם חכם :לטעות זו תכונה אנושית ולמחול זו מעלה אלוהית קטונתי להידמות ליושב במרומים,אבל אני מנסה בכל כוחי לסלוח(למרות שלשכוח אני לא יכול) חשבתי שלאור כל המעשים ״הנפלאים״ והחיצים שנורו לעברי במשך השנה הטלפון לא יפסיק לצלצל ולקרוס,אבל לא,כנראה שהחברה שלנו הפכה יוותר ויותר לגאוותנית ומסורסת רגשית,אני מאמין שבכל אדם יש טוב ורע,והוא ורק הוא יודע היטב לאיזה צד שייכים מעשיו,והוא ורק הוא מחליט לאיזה צד הוא פונה:לטוב או לרע ! למרות זאת מי מאיתנו שטעו ומרגישים מצפונית שהם חייבים לבקש מחילה,אלו הם מלח הארץ והחומר ממנו קמה המדינה לנטור טינה ולשנוא, גורם בסופו של דבר נזק הפוך כמו חרב פיפיות,ומחלחל כמו רעל ! לכן עדיף ואפילו חובה על פי ההלכה לסלוח למי שמבקש סליחה יחד עם זאת,לא לשכוח שתהליך הסליחות הוא לא ״תספורת של חובות״ ומתן רשות להמשך התנהגות לא ראויה ובנימה אישית לכול עם ישראל צום יעיל עם הרבה חשבון נפש על מה שעברנו ועשינו בים וביבשה על מעשים של בן אדם לחברו ועל מעשים בכביש בעבודה במשפחה בים,לאנשים ולבעלי החיים שבו ועוד ...... והלוואי שנעבור את היום הזה בהצלחה וראייה נכונה יותר של החיים שלנו סליחה ומחילה ממי שפגעתי בו,בין אם במודע ובין אם לא
אלי היקר, אתה אדם מיוחד 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר