שאלה לי אליך..אפילו שתיים...
שאתה מוריד את הג'יג...אתה מוריד מתחת לסירה או שאתה שולח את הג'יג בזריקה קדימה שיהיה רחוק מהסירה?
לגבי 2 הרולרים שאתה עובד איתם, Ocea jigger ו Wiki 900 : רציתי חוות דעת ממך על הרולרים האלה,מתי אתה משתמש בכל אחד?האם אחד מהם יותר נח בישבילך?אתה עושה איתם גם ג'יג ספיד או רק בסלואו?(ידוע שהם רולרים לסלואו)
את הרולר wiki 900 אני מגדיר אותו כרולר לייט לסלו (קטן קומפקטי וחזק) לכן בעומק עד 100-120 מ' מעדיף לעבוד איתו.
אם נקרע לי השוק לידר, לפעמים אין לי כח לקשור ולכן מגיע עם הסט החלופי שלי לסלו (קצת יותר כבד).
את ה Ocea jigger 2001, אני מייעד בעקרון לסלו עומק/כבד יותר. שם יש הרבה חוט בד של 40 ליברות ושוק לידר גם של 40 ליברות.
פחות נהנה יחסית לעבוד איתו כי הרולר גדול יותר והכל יותר כבד . לכן שומר אותו לעומק שאז יש לי איסוף חוט מהיר יותר.
אגב...לגבי המצלמה, למה אתה לא מחבר את המצלמה לpower bank? לא תצטרך לגעת בו כל הזמן ולכבות ולהפעיל...פשוט תשאיר על צילום תמידי.....לי על הקיאק מצלם מעל 9 שעות צילום לא נוגע במצלמה כל היציאה...ואז תוכל לקבע את המצלמה על הסירה וגם יהיה לך זווית טובה כמו שמור אמר
המצלמה אצלי יושבת כבר בתוך מארז מוגן מים עם 2 סוללות והכל מחובר אלי לחזה.
אני מתחילהקלטה בכל תחילת דריפט ומסיים בסוף הדריפט או ברגע שיצא דג (ככה יותר קל לזהות את הקטעים הרלוונטים בזמן עריכת הסרט).
אם אין דג בסוף הקטע, אז מוחק אותו.
יותר קל לעבוד על קטעים קצרים מאשר סרט אחד ארוך.