
עבודה טובה. רק ריחות עדיף להשתמש במיוחד לדיג קרפיונים. ריחות מזון לא עובדים מספיק זמן במים.
אולי שעתיים
תודה פיטר

גם בדיפים שקונים יש סקאלה גדולה של דרגות.
הן מבחינת הריחות והן מבחינת משך העבודה...
יש כאלו שעולים 3 פאונד ויש כאלו ב-15 פאונד ושניהם עובדים אבל חוץ מהם גם וניל לבישול עובד ואפילו תיונים של פירות יער עובדים...

יותר מזה,גם בלי דיפ תופסים דגים יפים.
עם וניל,עם דבש,עם קינמון ואפילו עם שום...
ואפילו בלי כלום...

אז נכון שוניל מתנדף תוך שעתיים אבל זה גם משהו...

אני חובב של "עשה זאת בעצמך" ולכן גם נהנה מהחלק של הכנה ביתית של פיתיונות.
הרעיון הוא להשתמש בחומרים שסביבנו,זמינים וזולים.
אם בהמשך רואים שיש עניין בתחום והסקרנות לבדוק למה דיפ של 50CC יכול לעלות גם 15 פאונד,אפשר לגשת לרשת ולראות על מה מדובר ולהתארגן על משהו לבדיקה

אם תראה את הציוד שאני דג איתו,תבין שהפיתיונות האלו זה החלק היותר איכותי בסיפור...

ראשית- כבוד גאיצוק, יופי של מאמר מושקע!!!! 
רציתי לת פתרון פשוט שגיליתי לייצור עצמי של פופ-אפס-פשוט להכניס לתערובת חצי כפית אבקת אפיה, והם צפים יופי! לא צריך קל קר.
הערה נוספת-לגבי אורך התלי מעבר לקרס-מנסיון, מרחק מעבר לחצי ס"מ מרחק בין הבויל לקרס לא מוצלח,, יש מצב שהקרס לא נישאבת פנימה ואין תפיסה.
הערה נוספת, בבישול הבויל מתנפח, אך אחרי ייבוש של יומיים + הקפאה הם חוזרים למידת הייצור המקורית ואפילו מתכוצים עם הזמן.

רציתי לת פתרון פשוט שגיליתי לייצור עצמי של פופ-אפס-פשוט להכניס לתערובת חצי כפית אבקת אפיה, והם צפים יופי! לא צריך קל קר.
הערה נוספת-לגבי אורך התלי מעבר לקרס-מנסיון, מרחק מעבר לחצי ס"מ מרחק בין הבויל לקרס לא מוצלח,, יש מצב שהקרס לא נישאבת פנימה ואין תפיסה.
הערה נוספת, בבישול הבויל מתנפח, אך אחרי ייבוש של יומיים + הקפאה הם חוזרים למידת הייצור המקורית ואפילו מתכוצים עם הזמן.
תודה

את אבקת האפיה לא הכנסתי עדיין למיקסים שהכנתי ואולי זה הדבר היחיד...

על איזו כמות של חומר לבוייליס אתה מכניס חצי כפית ?
אתה מחכה יותר זמן בין הגילגול לבישול?
משנה זמן בישול?
לגבי מרחק הבויילי מהקרס,יש גם מקרים שדווקא תלאי ארוך (2-3 ס"מ) יגרמו לשאיבה של הבויילי שעד לאותו הרגע לא נגעו בו.
ומדובר על קרפיונים גדולים ...
בכנרת בימים אלו אני עובד עם רווח של כחצי ס"מ עד 1 ס"מ בין הקרס לבויילי או התירס.
זה לא המרווח במ"מ שחשוב לי אלא שהקרס יוכל לזוז חופשי לכול כיוון

הצימצום של גודל הבוייליס שלי אחרי הקפאה, אפסי

אולי השימוש באבקת אפיה קשור לזה?
