מדריך לבניית דמוי מסיליקון שלב אחרי שלב
שלום לכולם היום אני ילמד אותכם לבנות דמוי מסיליקון אני בטוח שלכולם יש סיליקון במחסן וגם אם לא גליל סיליקון + הרובה שלו עולה 20 -30 שקלים
וזה חוסך לך קנייה של דמוים .
אני אישית בניתי ויש תוצאות טובות חבל שלא צילמתי את כל החלקים של העבודה שעשיתי כי המצלמה עדיין אצל חבר שליי אבל לא משנהה אני יסבירר אתם תבינו בטוח
מדריך מאוד קל בכלל לא קשה פשוט צריך טפיה של חשיבה לפני כל צעד
חומרים להכנת הדמוי
חוט ברזל באורך של מטר אחד
קרס משולשת או כל סוג קרס אחרת
סיליקון
תבנית עם צורה (לשאול בחנות דייג אם יש תבנית לדמויי סיליקון)
לקה
צבעים(כל צבע שתיבחרו)
אז יאלה למדריך.
קחו חוט ברזל באורך של כ 100 ס"מ קשרו אותו לקרס המשולשת של הדמוי או לכל קרס שתבחרו
אחרי שקשרנו ווידינו שהקשר מספיק חזק אנכנו עוברים לשלב בוא אנכנו יוצרים את הצורה של הדמוי שאנכנו רוצים
לוקחים סיליקון ואיזה תבנית שאנכנו נבחר כמו של כלב כוכב דג וכו שמים שמן או כל סוג של משהו שומני בישביל שלא ידבק לנו הדמוי אפשר גם נייר אפיה בטוח יש לאמא במטבח
יוצקים חצי מהתבנית ושמים את החוט והקרס שקשרנו לוודות שהקרס תצא בצד האחורי של הדג או בעמצא הדג ואז ממשיכים ליצוק את התבנית עד שאנכנו מגעים שאין יותר מקום ליצוק את הסיליקון
נותנים לסיליקון להיתיבש כמו שצריך ואז עוברים לשבל הבא מוצאים את הדמוי מהתבנית ומתחילים לצבוע אותו למשל ראש אדום וגוף לבן או כל צבע שתבחרו ובסוף למרוח אותו בלקה שהצבע לא ירד במים
וזהו יש לכם דמוי
אני ינסה להשיג מצלמה מחר ואני יעלה תמונות ממש קל ומאוד חיסכוני ויש תוצאות מדהימות
איך לקשור את הדמוי
בטוח עכשו יש כאלה אומרים איך אני יקשור את הדמוי לחכה
בגלל זה אמרתי לכם לקחת מטר חוט תעשו קשירה כפולה ותחברו את הדמוי כמו שאתם מחברים קרס לחכה שלכם
עם תבנו דמוי די גדול היה לכם אפשרות לגרום לדמוי לזרוח במים בעצמאות זרכן
דמוי זוהר
פשוט וקל בזמן שהסיליקון עוד טרי תתקעו מקל בפה שלו אחרי זה תוציאו וככה היה לכם דמוי זוהר