בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?  (נקרא 1293 פעמים) הדפסה
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
« ב- : מרץ 22, 2018, 19:44:27 PM »
אהלן,
הכותרת אוליי לא מובנת..
אבל אני נמצא בבעיה , קיבלתי 5 שקים של קילו כל אחד של תערובת פידר בטעמים שונים..
ואני משתמש בקפיץ בדרך כלל ולא דג בשיטת פידר..
רשום על האריזה שהתערובת מתפוררת בקלות, ואני צריך את ההפך הגמור בשביל הקפיץ,
מה ניתן להוסיף לתערובת בכדי שהיא תישאר לאורך זמן על הקפיץ ?
עריכה אחרונה: מרץ 22, 2018, 19:45:13 PM על ידי Litlefishing
 IP: [ מחובר ]
misha____1985

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 40

הודעות: 1634

בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
« הגיב #1 ב- : מרץ 22, 2018, 20:25:42 PM »
סולת.
או קמח מצה.
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
« הגיב #2 ב- : מרץ 22, 2018, 21:08:34 PM »
הבעיה בתערובות לרוב שהם חסרות חומר מקשר
בכדי שניתן יהיה להשתמש בהם עם קפיץ צריך להוסיף חומר קושר
לבורים השתמשתי בחצי ליטר תערובת עופות שהשרתי במים
לזה הוספתי 5 פרוסות לחם שרוי לקשירה
את אותו דבר אתה יכול לעשות עם התערובת שלך
קח קמות מדודה של תערובת ותרטיב  אותה שתהיה לחה
על הקמות המדודה של התערובת תתחיל להוסיף פרוסות לחם שרוי ממליץ שתספור כמה פרוסות אתה מוסיף עד שתקבל את המרקם הרצוי שזה תערובת שניתן לדחוס על הקפיץ ומיצד שני שתהיה פריכה ותתפורר לאט לאט במים
עם תעבוד עם כמויות מדודות תמיד תקבל את אותו מרקם רצוי של התערובת
התערובת שלי נראת כמו בתמונה
עריכה אחרונה: מרץ 22, 2018, 21:12:08 PM על ידי צור.
 IP: [ מחובר ]
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
« הגיב #3 ב- : מרץ 22, 2018, 23:22:19 PM »
סולת.
או קמח מצה.
אוקיי תודה
 IP: [ מחובר ]
Litlefishing
חבר פורום
**

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 98

בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
« הגיב #4 ב- : מרץ 22, 2018, 23:23:14 PM »
הבעיה בתערובות לרוב שהם חסרות חומר מקשר
בכדי שניתן יהיה להשתמש בהם עם קפיץ צריך להוסיף חומר קושר
לבורים השתמשתי בחצי ליטר תערובת עופות שהשרתי במים
לזה הוספתי 5 פרוסות לחם שרוי לקשירה
את אותו דבר אתה יכול לעשות עם התערובת שלך
קח קמות מדודה של תערובת ותרטיב  אותה שתהיה לחה
על הקמות המדודה של התערובת תתחיל להוסיף פרוסות לחם שרוי ממליץ שתספור כמה פרוסות אתה מוסיף עד שתקבל את המרקם הרצוי שזה תערובת שניתן לדחוס על הקפיץ ומיצד שני שתהיה פריכה ותתפורר לאט לאט במים
עם תעבוד עם כמויות מדודות תמיד תקבל את אותו מרקם רצוי של התערובת
התערובת שלי נראת כמו בתמונה

אוקיי תודה , ננסה בהזדמנות ביציאה לכינרת..
באיזה לחם כדאי להשתמש ?
עריכה אחרונה: מרץ 22, 2018, 23:24:33 PM על ידי Litlefishing
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
« הגיב #5 ב- : מרץ 23, 2018, 00:16:47 AM »
הבעיה בתערובות לרוב שהם חסרות חומר מקשר
בכדי שניתן יהיה להשתמש בהם עם קפיץ צריך להוסיף חומר קושר
לבורים השתמשתי בחצי ליטר תערובת עופות שהשרתי במים
לזה הוספתי 5 פרוסות לחם שרוי לקשירה
את אותו דבר אתה יכול לעשות עם התערובת שלך
קח קמות מדודה של תערובת ותרטיב  אותה שתהיה לחה
על הקמות המדודה של התערובת תתחיל להוסיף פרוסות לחם שרוי ממליץ שתספור כמה פרוסות אתה מוסיף עד שתקבל את המרקם הרצוי שזה תערובת שניתן לדחוס על הקפיץ ומיצד שני שתהיה פריכה ותתפורר לאט לאט במים
עם תעבוד עם כמויות מדודות תמיד תקבל את אותו מרקם רצוי של התערובת
התערובת שלי נראת כמו בתמונה

אוקיי תודה , ננסה בהזדמנות ביציאה לכינרת..
באיזה לחם כדאי להשתמש ?

לבן או שחור אפשר גם פיתות רק שאז המינון יהיה טיפה פחות מהסיבה שהפיתה דביקה יותר
בכל מקרא תעבוד עם מידה קבועה לתערובת ובפעם הראשונה ספור את מספר הפרוסות או הפיתות שאתה מוסיף עד לקבלת המרקם הרצוי
את הלחם או הפיתות יש להשרות קלות במים ולסחוט שלא יהיו רטובים מידי
מים תמיד ניתן להוסיף אם צריך
 IP: [ מחובר ]
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 4375

בעניין: תערובת פידור.. יש מה לעשות איתה ?
« הגיב #6 ב- : מרץ 23, 2018, 22:10:26 PM »
אם אלה התערובות של טרבוקו וכאלה לא חייב לחזק את המאסה אבל אם תרצה אפשר תוסיף קמח תירס וזהו
מים עד שתגיע לתערובת הרצויה
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!