הבעיה בתערובות לרוב שהם חסרות חומר מקשר
בכדי שניתן יהיה להשתמש בהם עם קפיץ צריך להוסיף חומר קושר
לבורים השתמשתי בחצי ליטר תערובת עופות שהשרתי במים
לזה הוספתי 5 פרוסות לחם שרוי לקשירה
את אותו דבר אתה יכול לעשות עם התערובת שלך
קח קמות מדודה של תערובת ותרטיב אותה שתהיה לחה
על הקמות המדודה של התערובת תתחיל להוסיף פרוסות לחם שרוי ממליץ שתספור כמה פרוסות אתה מוסיף עד שתקבל את המרקם הרצוי שזה תערובת שניתן לדחוס על הקפיץ ומיצד שני שתהיה פריכה ותתפורר לאט לאט במים
עם תעבוד עם כמויות מדודות תמיד תקבל את אותו מרקם רצוי של התערובת
התערובת שלי נראת כמו בתמונה
אוקיי תודה , ננסה בהזדמנות ביציאה לכינרת..
באיזה לחם כדאי להשתמש ?
לבן או שחור אפשר גם פיתות רק שאז המינון יהיה טיפה פחות מהסיבה שהפיתה דביקה יותר
בכל מקרא תעבוד עם מידה קבועה לתערובת ובפעם הראשונה ספור את מספר הפרוסות או הפיתות שאתה מוסיף עד לקבלת המרקם הרצוי
את הלחם או הפיתות יש להשרות קלות במים ולסחוט שלא יהיו רטובים מידי
מים תמיד ניתן להוסיף אם צריך