אוקיי, אני קורה לזה קשירת סטופר אולי באמת יש לזה שם, זה מאד פשוט .. אין מצב שהחרוז ששמתי יעבור את הקשר אוקי השלבים עושים קשירה רגילה אבל שימו לב בסרטון אני מעביר את הקשירה עוד כמה פעמיים כדי שהיא תיהיה חזקה ולא תשתחרר D: אם בכל זאת עובר תעשו את אותו עקרון עוד פעם אבל תדאגו שיהיה קשירה על קשירה..
אוקיי, אני קורה לזה קשירת סטופר אולי באמת יש לזה שם, זה מאד פשוט .. אין מצב שהחרוז ששמתי יעבור את הקשר אוקי השלבים עושים קשירה רגילה אבל שימו לב בסרטון אני מעביר את הקשירה עוד כמה פעמיים כדי שהיא תיהיה חזקה ולא תשתחרר D: אם בכל זאת עובר תעשו את אותו עקרון עוד פעם אבל תדאגו שיהיה קשירה על קשירה..
השם הוא shrink tube., פתרון מעולה שלא מחליש את החוט(בהבדל מקשר).
ישנו גם אביזר יעודי-מורכב מקפיץ קטן(אפילו דק יותר מהמקפיץ במצתים), או בסטופרים מגומי/סיליקון. ניתן להשתמש בחובקי אלומיניום(לוחצי כבל. כאשר משתמשים בחוט נילון עבה).
אם זה קשר סטופר למצוף אז השיטה שהציע יריב נוחה יותר - כך אפשר להתאים ולשנות את הגובה.
אם אתה מעוניין לקבע סביבל בין חרוזים בבניית ריג אתה יכול להשתמש במה שהציעו שי בגדדי ו misha__1985.
לאיזו מטרה מבין השתיים אתה מייעד את הקשר ?
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות