פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סרגוסים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: סרגוסים (נקרא 2022 פעמים) |
הדפסה |
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
סרגוסים
« ב- : ינואר 11, 2018, 10:37:40 AM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 10/1/2018 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
20:00 | שרימפס - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 8 | |
הדו"ח:סיכום של 4 יציאות בהפרש של יום יומיים חמוש במיטב הפיתיונות שרימפס קלמרי ,סבידות ,פילוטה שרימפס יבוא פילה בורי. הרצליה קרוב לסידני-עלי-- 4 יח ים עובד חזק הרצליה חוף הקשתות 4-- יח ים עובד חזק הרצליה מזח המרינה --יבש חררה קרוב לארובות יבש-ים פלטה בחדרה פוגש עוד כמה דייגים גם להם אין אכילה 2 חברה נחמדים בחוף ואני שואל אותם ISF אתם גולשים באתר? אומרים לי עזוב לא נותנים נקודות שם. עוזי
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 11, 2018, 10:39:14 AM על ידי UZIK
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ממש סיור עשית עוזי , כל הכבוד  ב- ISF יש עוגיות , לא נקודות , אמרת להם ? 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה על המידע  ,לבטח יעזור למקומיים , שמח שהוצאת ארוחה עוזי  , קבל ממני 2 נקודות
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 11, 2018, 13:23:36 PM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עוזי, ברכות על הסרגוסים רק אין שמץ של מושג באיזה גודל, איך ומה.. הדו"ח שותק... בכל אופן, ים עובד בסוף הסערה ועם קצף וגלים = סרגוסים יפים..
לגבי נקודות, מתוך סקרנות לכוונת המשורר - נקודות בחוף או ניקוד על תפיסות?!! תוכל לענות להם - לא זה ולא זה
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
עוזי מטייל, בארץ ישראל.  כל הפתיונות, כל החופים, אני שמח לשמוע שנהנית. איזה פיתיון עבד לך טוב בשונה מהאחרים?
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גם שיש מעט תוצאות, לפחות עשית סיור וסימנת לך מספר נקודות שכן פעילות, בהצלחה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עוזי תודה על השיתוף מצטרף לשאלה של מתן איזה פתיון עבד הכי טוב לגבי החברים החביבים אומר לך את האמת לא מצטער שהם לא גולשים באתר אם כל מה שמעניין אותם זה לקבל נקודות שילכו לחפש במקום אחר אותם שני נחמדים הם כנראה דוגמית לאותם עשרות חברים שנמצאים פה בשביל לקבל מידע אבל לא מוכנים לעשות כלום בשביל לתת לאחרים
|
|
|
|
|
סיכום ממצה עם תוצאות - תודה על השיתוף  קבל ממני "דוז פואה"  מארט 
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
עוזי שזה בא לך זה בא בקריזה נתת 4 ימי כיף אבל בשביל שלא יגידו שלא נותנים נקודות בופורום אז קבל שפיים געש סרגוסים חמורים במרינה בהתחלה על השובר החוצה ממש לני הטריפודים בלילה סרגוסים חמורים ביום חלש רק בים עובד. ולסיום אנחנו כבר יודעים שהדגים זה הצופר מה שחשוב זה לצאת לים לנשום אוויר ולהנות...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עוזי, תודה על השיתוף של סריקת החופים.  שלל סרגוסים נחמד ובתאבון 
|
|
|
|
|
עוזי  יופי של סיור חופים  ולסיום קבל ממני ........ (שלא תגידו שלא נותנים  )
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמונה סרגוסים זה סבבה השאלה מה הגודל  אים זה ככה יותר מ 150 גרם יצא לך ארוחה סבבה עוזי  יופי של סיור חופים  ולסיום קבל ממני ........ (שלא תגידו שלא נותנים  ) נתת שמונה נקודות סחה עליך  מי שמחפש רק שייתנו לו נקודות שייחפש מי ינענע אותו  אנשים כאלו זה דייגים דמיקולו מי שרוצה שיאכילו אותו בכפית שיילך ליקנות דגים שלא ישחק אותה דייג 
|
|
|
|
|
תודה על הדיווח שיהיו לך יציאות מוצלחות אני מוסיף עוד כמה נקודות לנקודות של שחר ...........
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 17, 2018, 23:02:35 PM על ידי סאמח איוב
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
סרגוסים סרגוסים עוזי, איפה התמונה שלי !!!??? אני רעב לתמונה של דג ! יש מלא סרגוסים בכל חור, רק תצלול ליד החוף ותראה, יש חמורים חבל על הזמן.... מי שחושב שהם לא שם חי בסרט ולא יודע איך להוציא אותם.. מקווה שהיה טעים, 8 יחידות זה ארוחה על הכיפאק ! ולגבי החמודים האלו - שלח אותם אלי, אני אתן להם כמה נקודות....בוא נראה אותם חוזרים משם קודם 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|