פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   כל מי שמתכנן לצאת לדוג באזור תל אביב מחר, העיר תיהיה חסומה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: כל מי שמתכנן לצאת לדוג באזור תל אביב מחר, העיר תיהיה חסומה (נקרא 1801 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בגלל מרוץ אופניים: התחבורה תשותק מחר באזור תל אביב מרוץ אופנים
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מתי יסגרו לכבודינו חוף לצורך תחרות ויפרסמו את זה חודש שלם בטלווזיה
|
|
|
|
|
מתי יסגרו לכבודינו חוף לצורך תחרות ויפרסמו את זה חודש שלם בטלווזיה
חחחחח כשדגים יעופו
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
בגלל מרוץ אופניים: התחבורה תשותק מחר באזור תל אביב מרוץ אופניםאיזה כיף עוד יום כיפור ? 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ביגלל האופניים ביגלל מיצעד הגאווה ביגלל מרתון אז הינה רעיון יום אחד בשנה מיצעד הדייגים  שייסגרו את תל אביב ביגלל מיצעד הדייגים 
|
|
|
|
|
ביגלל האופניים ביגלל מיצעד הגאווה ביגלל מרתון אז הינה רעיון יום אחד בשנה מיצעד הדייגים  שייסגרו את תל אביב ביגלל מיצעד הדייגים  אם יעשו את זה, אני מוכן לרכב על אופניים בחוטיני, ומילה אצלי זו מילה. מארט 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
ביגלל האופניים ביגלל מיצעד הגאווה ביגלל מרתון אז הינה רעיון יום אחד בשנה מיצעד הדייגים  שייסגרו את תל אביב ביגלל מיצעד הדייגים  אם יעשו את זה, אני מוכן לרכב על אופניים בחוטיני, ומילה אצלי זו מילה. מארט  
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
ביגלל האופניים ביגלל מיצעד הגאווה ביגלל מרתון אז הינה רעיון יום אחד בשנה מיצעד הדייגים  שייסגרו את תל אביב ביגלל מיצעד הדייגים  אם יעשו את זה, אני מוכן לרכב על אופניים בחוטיני, ומילה אצלי זו מילה. מארט  מארט תזהר, זה נרשם.... ותתפלא, אני חושב ברצינות על מצעד הדייגים... חשבתי על בגדי דיג וחכות ביד... אם אם תגיע עם חוטיני וחתול שמוט אוזניים על כתפך - בהחלט יכול להיות מעניין  בטוח תהיה בחדשות
|
|
|
|
|
ביגלל האופניים ביגלל מיצעד הגאווה ביגלל מרתון אז הינה רעיון יום אחד בשנה מיצעד הדייגים  שייסגרו את תל אביב ביגלל מיצעד הדייגים  אם יעשו את זה, אני מוכן לרכב על אופניים בחוטיני, ומילה אצלי זו מילה. מארט  מארט תזהר, זה נרשם.... ותתפלא, אני חושב ברצינות על מצעד הדייגים... חשבתי על בגדי דיג וחכות ביד... אם אם תגיע עם חוטיני וחתול שמוט אוזניים על כתפך - בהחלט יכול להיות מעניין  בטוח תהיה בחדשות רפי תרשום, על הכתף חתול שמוט אוזניים, רכוב על אופניים, חכה בידיים, בחוטיני ותולעת לא שמוטה בין הרגליים... I want to ride my bicycle מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 22, 2017, 21:05:55 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|