פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   המלצות ל "דאש קאם"-מצלמה לרכב |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצות ל "דאש קאם"-מצלמה לרכב (נקרא 11130 פעמים) |
הדפסה |
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
בס"ד האמת שזה נראה לי סוג של זיוף. אין שום חברה מאחורי זה. וזה נראה לי ייצור סיני זול. ה- CLASS שלו לא ברור לי. האם זה 6 או 10? וגם אם זה היה CLASS 10, זה עדיין לא מספיק. אני לא יודע מה סוג הזיכרון שעל הכרטיס ומאיזה חומר הוא עשוי. אתה צריך זיכרון שיעמוד בחום של רכב שעומד בשמש... וגם שיכול לכתוב על עצמו נתונים מספר רב של פעמים, וגם יכול לכתוב את הנתונים במהירות שהמצלמה מספקת. בנוסף, המחיר שלו יותר מדי זול מה שמעלה לי את החשד לגבי האמינות של הכרטיס. בתור אחד שבדק כמה כרטיסי SD תהיה בטוח שאתה רוצה משהו אמיו שלא יתקלקל לך אחרי זמן קצר. ואני כבר קניתי מספר לא קטן של כרטיסי Micro SD בחיים שלי. שבוע שעבר רכשתי את הכרטיס של LEXAR שקראתי עליו ביקורות טובות. http://www.ebay.com/itm/Lexar-microSDXC-633x-UHS-I-64GB-with-Adapter-NEW-/311843707339?hash=item489b5559cb:g:95kAAOSwls5Y6rUtמעולם לא בדקתי אותו קודם לכן, אבל מאמין שלא אתאכזב, בסך הכל אני משתדל לבדוק ביקורות של אנשים לפני קנייה. ותזכור שכמו שאתה מתאים רולר לחכה ואחר כך מתאים חוט לרולר, כך אתה צריך להתאים כרטיס זיכרון לא סתם למצלמה אלא למצלמת רכב שאמורה לקלוט הרבה מידע ולעמוד בתנאים שלא כל מצלמה רגילה כולל סמארטפון צריכים לעמוד. סאמח , הכרטיס שקנית הוא noname, כלומר ללא אבא מאחוריו, אלא יצור סיני פשוט. יכול להיות שהוא יחזיק מעמד ויכול להיות שידפק תוך כמה חודשים או שקצב הכתיבה אליו ירד/נמוך מההצהרה. אברהם, LEXAR זו חברה מוכרת וידועה בעיקר בחול. יש לי 3 כרטיסים כאלו לגופרו ועושים את העבודה  תודה שרגא 
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
בס"ד האמת שזה נראה לי סוג של זיוף. אין שום חברה מאחורי זה. וזה נראה לי ייצור סיני זול. ה- CLASS שלו לא ברור לי. האם זה 6 או 10? וגם אם זה היה CLASS 10, זה עדיין לא מספיק. אני לא יודע מה סוג הזיכרון שעל הכרטיס ומאיזה חומר הוא עשוי. אתה צריך זיכרון שיעמוד בחום של רכב שעומד בשמש... וגם שיכול לכתוב על עצמו נתונים מספר רב של פעמים, וגם יכול לכתוב את הנתונים במהירות שהמצלמה מספקת. בנוסף, המחיר שלו יותר מדי זול מה שמעלה לי את החשד לגבי האמינות של הכרטיס. בתור אחד שבדק כמה כרטיסי SD תהיה בטוח שאתה רוצה משהו אמיו שלא יתקלקל לך אחרי זמן קצר. ואני כבר קניתי מספר לא קטן של כרטיסי Micro SD בחיים שלי. שבוע שעבר רכשתי את הכרטיס של LEXAR שקראתי עליו ביקורות טובות. http://www.ebay.com/itm/Lexar-microSDXC-633x-UHS-I-64GB-with-Adapter-NEW-/311843707339?hash=item489b5559cb:g:95kAAOSwls5Y6rUtמעולם לא בדקתי אותו קודם לכן, אבל מאמין שלא אתאכזב, בסך הכל אני משתדל לבדוק ביקורות של אנשים לפני קנייה. ותזכור שכמו שאתה מתאים רולר לחכה ואחר כך מתאים חוט לרולר, כך אתה צריך להתאים כרטיס זיכרון לא סתם למצלמה אלא למצלמת רכב שאמורה לקלוט הרבה מידע ולעמוד בתנאים שלא כל מצלמה רגילה כולל סמארטפון צריכים לעמוד. בויינה, הכרטיס בלינק שלך עולה 120 שקלים!!!!!!! כזה יקר? אלו המחירים? בס"ד יקר?!?!?! לא כזה נורא לדעתי. מה שבטוח שבמקרה של תאונה לא עלינו או במצב ששוטר יטען שעברת עבירה (כגון אי עצירה בעצור וכו'...) והכרטיס לא יהיה טוב... אז 120 ש"ח יהיה כסף קטן עבורך באותו זמן. ואחרי הכל רק בשביל זה אתה באמת צריך את הכרטיס הזה. אם זה היה לסתם מצלמה (הכוונה לא לרכב) הייתי אומר עוד ניחא, מקסימום איבדת תיעוד בטיול או תיעוד של נעילה של איזה דג גדול, אבל במקרה הזה כל הסיבה של המצלמה היא לעזור לך במקרים בהם תצטרך עזרה לא לשלם סכומי כסף גבוהים יותר מ- 120 ש"ח. ד"א אני הייתי ממליץ לך לשים עוד מצלמה שמצלמת בתוך הרכב... למקרה שיטענו שדיברת בפלאפון בזמן נהיגה וכו'... תזכור שמילה שלך מול שוטר לא תופסת! רק שלתוך האוטו המצלמה שקנית לא מתאימה.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
בס"ד האמת שזה נראה לי סוג של זיוף. אין שום חברה מאחורי זה. וזה נראה לי ייצור סיני זול. ה- CLASS שלו לא ברור לי. האם זה 6 או 10? וגם אם זה היה CLASS 10, זה עדיין לא מספיק. אני לא יודע מה סוג הזיכרון שעל הכרטיס ומאיזה חומר הוא עשוי. אתה צריך זיכרון שיעמוד בחום של רכב שעומד בשמש... וגם שיכול לכתוב על עצמו נתונים מספר רב של פעמים, וגם יכול לכתוב את הנתונים במהירות שהמצלמה מספקת. בנוסף, המחיר שלו יותר מדי זול מה שמעלה לי את החשד לגבי האמינות של הכרטיס. בתור אחד שבדק כמה כרטיסי SD תהיה בטוח שאתה רוצה משהו אמיו שלא יתקלקל לך אחרי זמן קצר. ואני כבר קניתי מספר לא קטן של כרטיסי Micro SD בחיים שלי. שבוע שעבר רכשתי את הכרטיס של LEXAR שקראתי עליו ביקורות טובות. http://www.ebay.com/itm/Lexar-microSDXC-633x-UHS-I-64GB-with-Adapter-NEW-/311843707339?hash=item489b5559cb:g:95kAAOSwls5Y6rUtמעולם לא בדקתי אותו קודם לכן, אבל מאמין שלא אתאכזב, בסך הכל אני משתדל לבדוק ביקורות של אנשים לפני קנייה. ותזכור שכמו שאתה מתאים רולר לחכה ואחר כך מתאים חוט לרולר, כך אתה צריך להתאים כרטיס זיכרון לא סתם למצלמה אלא למצלמת רכב שאמורה לקלוט הרבה מידע ולעמוד בתנאים שלא כל מצלמה רגילה כולל סמארטפון צריכים לעמוד. בויינה, הכרטיס בלינק שלך עולה 120 שקלים!!!!!!! כזה יקר? אלו המחירים? אלו כרטיסים שממותגים די גבוה. גם באמזון זה המחיר שלהם. לgopro השקעתי בכרטיס איכותי למצלמת רכב, אפשר משהו גם באמצע בארץ המחיר כפול 
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד לדעתי עוד מצלמת NONAME. אני לא הייתי קונה.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|