בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  דרוש חוף לקמפינג ודיג בצפון הכנרת לשהיה של 4 ימים
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: דרוש חוף לקמפינג ודיג בצפון הכנרת לשהיה של 4 ימים  (נקרא 1308 פעמים) הדפסה
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

שלום חברים,אני יודע שזו אינה "העונה" לדוג בכנרת בזי'רז'ור אבל אני מניח שביניות עדיין צריכות לאכול סמיילי. בסוף השבוע הקרוב 11-14/10 אני מתכנן לעשות קמפינג באחד מחופי הכנרת, בהעדפה לאזור צפון הכנרת כיוון שאצטרך לקפוץ לאלמגור באמצע. תהיתי אם יש המלצות לחופים ספציפים מבחינת דיג, מבחינת קמפינג (נקודות חשמל למשל),עלויות חניה של 4 ימים ...כעקרון ביררתי בגדול און-ליין אבל אם יש למישהו טיפים   כמו חוף עם עומק טוב לז'ירז'ור,חניה חינם או נקודות חשמל ... זה יכול להועיל לי . אני מתכוון לז'רז'ר , האם עלי לדבוק בניקלים וג'יגים קטנים ? או שדווקא בעונה זו עם ירידת הטמפרטורות  יש יותר פעילות עם ציוד אחר ? אני מתכוון ללכת ל4 ימים של ניסוי וטעיה עם כל מני ציוד אבל אשמח לקבל המלצות אם הן שונות מההמלצות השגרתיות סטייל ניקלים ג'יגים וספינרים
עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2017, 01:23:28 AM על ידי ארז.ד.
 IP: [ מחובר ]
gilad77
חבר פורום

מנותק מנותק

הי ארז
אני לא מהמז'רז'רים אבל אז לא יודע איזה חוף מתאים לז'ירז'ור.
חופים שקטים (בלי מוזיקה וקריוקי) מומלצים לקמפינג בכנרת:
חוף צאלון - שקט, בלי אבנים אבל לא עמוק כל כך
חוף חוקוק - עומק סביר, קצת אבנים (זה חוף שאסור להדליק בו מנגלים)
חוף אמנון - עומק סביר, די הרבה אבנים

בכולם הכניסה חינם ומשלמים רק על חניה בפנגו. חוקוק ואמנון בצפון הכנרת - קרובים לאלמגור.
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תודה רבה גלעד סמיילי אינפורמציה מועילה ביותר סמיילי על פי נתוני העומק והחוף החולי/סלעי נראה לי שאתמקד בחוקוק,המון המון תודה מעריך מאוד
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

ארז קיבלת אחלה טיפים
אחדד כמה דברים
1.חוף חוקוק אסור מוזיקה ועל האש
2.לגבי עומק קשה לדעת הכינרת בשפל מטורף וישנם שינויים גדולים בעומקים בגלל נסיגת המים
3.מבחינת הקרבה לאלמגור לדעתי אמנון יהיה הכי קרוב ולדעתי גם הכי עמוק מבין החופים שהומלצו
4.לגבי החניה שלושת החופים שיכים למנהלת הכינרת והתשלום בהם אחיד
3 שעות ראשונות 15 שח ועל כל שעה נוספת 2.5 שח
ניתן לשלם באשראי או במזומן בקופה כשיוצאים או פנגו כמו שאמרו לפני
שים לב שאם יצאת וחזרת אתה מתחיל מחדש את מונה התשלום
ארז.ד.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צור וגלעד תודה רבה הייתם לעזר רב סמיילי אני אחרי חוויה נעימה נעימה נעימה סמיילי, אחרי התחרות בכנרת בה לא תפסתי דגים שמחתי לפצות על כך . אז אכן הלכתי לחוף אמנון ,חוף המוגדר חוף שקט ואכן אכפו אי השמעת מוזיקה בלילה לפחות,לגבי מנגלים ,הורשו והיו ללא הפסקה,לדעתי איסור הדלקת אש אולי חל על מדורות,החוף גם מעניק נקודות חשמל (12 שקעים) במבנה המנהלה בלבד אבל זה ענה על צרכים פשוטים כמו הטענת טלפון מקווה שזה יועיל לבאים אחריי סמיילי. לגבי דיג,ניסיתי לז'רז'ר יום וחצי במימי החוף צמוד לאזור המוכרז ,אזור בוצי ,נוח לעבודה ובלי אובדן ציוד אך חרף כל זאת, לא הצלחתי לדוג אף לא דג אחד, לא יודע אם זו העונה או השטח הבוצי והעכור , למחרת פניתי מעט ימינה מהאזור התחום (שטח מוגדר לרחצה עם מציל) ותוך דקה כבר הגעתי לאזור יותר סלעי , רווי אבנים  ,איתם גם החל אובדן ציוד קל אבל גם הגיעו הדגים המיוחלים סמיילי אז המלצתי לדגים בחוף אמנון , במידה ובאזור החולי לא נתפסים לכם ( שווה לנסות כי הוא נוח לעבודה) פנו מעט ימינה מהאזור המוכרז לרחצה,שם עדיין תמצאו אקשן.
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

צור וגלעד תודה רבה הייתם לעזר רב סמיילי אני אחרי חוויה נעימה נעימה נעימה סמיילי, אחרי התחרות בכנרת בה לא תפסתי דגים שמחתי לפצות על כך . אז אכן הלכתי לחוף אמנון ,חוף המוגדר חוף שקט ואכן אכפו אי השמעת מוזיקה בלילה לפחות,לגבי מנגלים ,הורשו והיו ללא הפסקה,לדעתי איסור הדלקת אש אולי חל על מדורות,החוף גם מעניק נקודות חשמל (12 שקעים) במבנה המנהלה בלבד אבל זה ענה על צרכים פשוטים כמו הטענת טלפון מקווה שזה יועיל לבאים אחריי סמיילי. לגבי דיג,ניסיתי לז'רז'ר יום וחצי במימי החוף צמוד לאזור המוכרז ,אזור בוצי ,נוח לעבודה ובלי אובדן ציוד אך חרף כל זאת, לא הצלחתי לדוג אף לא דג אחד, לא יודע אם זו העונה או השטח הבוצי והעכור , למחרת פניתי מעט ימינה מהאזור התחום (שטח מוגדר לרחצה עם מציל) ותוך דקה כבר הגעתי לאזור יותר סלעי , רווי אבנים  ,איתם גם החל אובדן ציוד קל אבל גם הגיעו הדגים המיוחלים סמיילי אז המלצתי לדגים בחוף אמנון , במידה ובאזור החולי לא נתפסים לכם ( שווה לנסות כי הוא נוח לעבודה) פנו מעט ימינה מהאזור המוכרז לרחצה,שם עדיין תמצאו אקשן.
שמח שההמלצות עזרו לך לעבור חוויה מהנה ומוצלחת
לשם כך הפורום קיים עזרה הגגית ,לימוד ,  ופירגון
לגבי המנגלי אם רשמתי לך שאסור אז טעיתי
האיסור קיים למיטב ידיעתי רק בחוף חוקוק
בכל מקרא אחרי בילוי מהנה ומוצלה מגיע לנו דוח קריצה
gilad77
חבר פורום

מנותק מנותק

בכיף.
ליד חוף אמנון יש את כפר נחום. ללא אבנים ועמוק אבל לא הכי מומלץ לקמפינג.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!