הדו"ח: חברים - לוקוס גדול מאוד. אז זה היה פייט קשוח מאוד, לא ארוך אבל הייתי צריך להתמודד עם כוח עצמתי של לוקוס גדול מאוד, לא תיארתי לעצמי כזה גודל של לוקוס ולא הייתי מוכן, הקלאץ' היה חייב להיות כמעט סגור למרות שזה סטלה 5000 והייתי חייב ישר מהתחלה להיכנס למוד של מלחמה , למוד של על החיים ועל המוות וממש להתאגרף מולו ! לצערי היה לי לא קל בלשון המעטה למשוך את המקל אחורה וכמו שאפשר לראות בסרטון הוא פשוט מושך את המקל קדימה ביחד עם היד שלי ! חשוב לזכור שהייתי עם לידר של 3 מטר בעובי 50 ליברה ועדיין הצליח לצלול עמוק יותר מזה. למזלי אני תמיד מקבל פספוסים ברוח טובה ומודה על ההיזדמות ליהנות מפייט ולהשתדל להיות מוכן לפעם הבאה !
מדהים, ארז, איך הדג מכופף לך מקל כבד כל כך כאילו היה אולטרא לייט... ללא ספק דג גדול וחזק! איפה נקרע לך החוט בסופו של דבר? בלידר? בראשי? או באחד הקשרים? ועוד דבר, נראה שהסיליקונים החדשים שלכם עושים שפטים בדגים, שחקן חזק נכנס למגרש... אבל גם הדמוי הכי טוב בעולם לא שווה כלום אם הוא לא נמצא בידיים הנכונות! אחלה סרטון, אבל תעשה טובה, בפעם הבאה תראה לנו גם את הדג לפני השחרור... תודה על השיתוף!
מדהים, ארז, איך הדג מכופף לך מקל כבד כל כך כאילו היה אולטרא לייט... ללא ספק דג גדול וחזק! איפה נקרע לך החוט בסופו של דבר? בלידר? בראשי? או באחד הקשרים? ועוד דבר, נראה שהסיליקונים החדשים שלכם עושים שפטים בדגים, שחקן חזק נכנס למגרש... אבל גם הדמוי הכי טוב בעולם לא שווה כלום אם הוא לא נמצא בידיים הנכונות! אחלה סרטון, אבל תעשה טובה, בפעם הבאה תראה לנו גם את הדג לפני השחרור... תודה על השיתוף!
באמת איזה כוח הפעיל על חכה כזאת בהמה רצינית , אין על הסרטונים שלך כל דבר רואים שנעשה ברור ומקצועי והציוד שלא נדבר עליו קטלני
התחושה מוכרת.. אין דייג ספורטיבי ותיק שלא חווה בריחות של הגדולים והחזקים שבדגים... ואז מגיע השלב של ניתוח והפקת לקחים - השלב של "איפה שגיתי, מה עשיתי לא נכון ומה היה צריך לעשות".. חלק בלתי נפרד מחווית הדיג - וגם סוג של חוויה... כל בריחה כזו גורמת לנו להתמקצע יותר ומגדילה את הסיכוי להוציא את הדג הגדול הבא שיגיע.. בהצלחה בבאות ארז
למעשה לא הייתה נקודת כשל, הנקודת כשל הייתה שלי שלא עבדתי עם קלאץ סגור ולא פימפמתי אותו בטרוף כי לא הייתי מוכן לכזה גדול ועדיין אין 100% שהיה יוצא. מה שנקרע היה החוט בד משפשוף בסלע.
נקווה שיחזור בעתיד...
עריכה אחרונה: יוני 24, 2017, 14:36:05 PM על ידי Erez Cohen Fishing Videos