תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/2/2012 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6 | אחר - לחם+תירס | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 1.5 |
7 | אחר - לחם | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 100 גרם |
הדו"ח:
שלום לכולם אחרי די הרבה זמן בלי דגים אני מדבר עם גל עם הוא רוצה לירקון אבל הוא לא יכול אז אני קובע עם חברים אחרים והם לא רוצים כלכך לבוא הם אומרים שהמקום לא טוב והם רוצים לים אבל אני רציתי דג ובים כמו שאתם יודעים אין הרבה דגים ורוב היציאות הם בלי דגים (לפחות לא גדולים).
אני משכנע אותם והם מסכימים אז אני לוקח אותם למקום הקבוע שלי ושל גל שאנחנו קוראים לו המרפסת פותחים חכות עושים קוביות לחם על קרסים די גדולים ולי יש ריג מיוחד שהכנתי עם שתי קרסים על חוט אחד כמו ריג לאינטיאס אבל עם קרסים מספר 6.
שמים את הלחם וזורקים מחכים 40 דקות בערך ואז שומעים את הפעמון מצלצל רצים לחכה הוקסט ואני מתחיל להביא אותו אבל הוא לא זז אני מושך חזר והוא נשאר באותו מקום כי הוא כנרה נכנס לאיזה שיח מתחת למים או משהוא כזה מאבק קטן ויוצא לו שפמנו של קילו וחצי שנתפס בשתי הקרסים שלא היה לו סיכוי לצאת מהם וגם לנו קשה להוציא אותו.
לאחר שמשחררים אותו ממשיכים לדוג ואז בבריכה ליד רואים איזה נוטריה שוחה ומתחילים להתעניין בה אבל אז שומעים עוד פעם את הפעמון ויש דג קטן של 100 גרם מושך אותו ועושה לו סקי מים ממשכים לדוג אבל אין כלום הם היו קצת מבואסים בגלל שהם לא תפסו כלום אבל לא נורא פעם הבאה אולי היה יותר טוב

תמונות בהמשך