בס"ד
אז לאור ההצלחה בשבוע שעבר ניסיתי ללכת ביום ששי האחרון לפנות בוקר לדוג שוב.
נעמדתי על השובר ובסך הכל הים לא היה רגוע. לא היו גלים גבוהים אבל אני מעריך שגובה המים היה משחק על השובר בערך מטר אחד, עולה ויורד ולפעמים גם מתנפץ בקלות על הסלעים.
אז היו לי כמה בעיות שלא הצלחתי להתמודד איתם ואשמח אם משהו יוכל ללמד אותי איך כן יהיה אפשר:
1. אי אפשר לעבוד על הסלעים הנמוכים יותר כמו שהייתי רגיל בפעמים הקודמות - ממש מסוכן לטעמי וגם שאר האנשים האחרים לא עמדו עליהם.
2. בגלל שהמים עולים ויורדים הרבה לא הצלחתי לראות את הדמויים בכלל. עבדתי עם דמויים בהירים ותמיד (גם בחושך) כשהם ממש קרובים אלי אני רואה אותם. הפעם כלום! לא רואה שום דבר. בשל המצב הזה נתרמו שני דגים לים
3. נאלצתי לעבוד רוב הזמן עם פנס ראש דולק בשביל לא לתרום עוד דמויים - ואור דולק לא בדיוק עוזר במצב הזה.
4. הבובות עצמם לא שוחים באותה צורה ובחלק מהמקרים הם היו נראים כאילו איזה חתיכת פלסטיק נמשכת בקו ישר על המים במקום לראות תנועת דג במים - מה שהיה כן קורה בכבר. איך מזיזים את הדמויים במצב הזה טוב יותר?
סתם כהערת צד, החברה הקבועים שם ממש אחלה חברה, ממש נחמדים. לא רק שעונים אם שואלים אותם הם ממש לא שומרים את הכל לעצמם. שהיה דג לידי הם קראו לי מהר וסימנו לי איפה יש דג שאנסה לתפוס אותו למרות שהם יכלו לנסות את זה בעצמם - הם לא היו רחוקים ממני בכלל. כמה אישית זה כיף ומשמח אותי לפגוש אנשים כאלה בלי שום קשר לים או לדייג.
שבוע טוב ומבורך לכולם