פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   קרסים אסיסט לגיג |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: קרסים אסיסט לגיג (נקרא 1851 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Avicii12
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן חברים צריך עזרה איך להכין ולחבר אותם .  תודה רבה
|
|
-------------------------------
חזרת עם כול הדמויים הביתה ? כול השאר זה בונוס
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סרטונים לקשירה לא חסרים ביו-טיוב. רשימת הציוד שתצטרך היא קרסים, במידה מתאימה לגודל הג'יג (אני משתמש בג'יגים 30-50 גרם בקרסים 1/0-2/0), טבעות סוליד, חוט קשירת אסיסטים (אצלי זה ygk 10 גידים 150 ליברה), ודבק 3 שניות. אפשר ומומלץ להוסיף גם שרוולים מתכווצים (שרינק) או חוט ליפוף לאבטחת הקשר, אבל גם קשר ללא כיסוי שהודבק היטב יחזיק מעמד יופי
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
https://youtu.be/2LQdCFLbPJIסרטון לדוגמה מהרשת. הבחור עשה שם אסיסט מעט ארוך מדי, בשור-ג'יג מקובל שהאסיסט יהיה באורך חצי עד שלישי מהג'יג בתמונות-דוגמאות משולחן העבודה שלי מהיום...
|
|
|
|
|
|
Avicii12
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סרטונים לקשירה לא חסרים ביו-טיוב. רשימת הציוד שתצטרך היא קרסים, במידה מתאימה לגודל הג'יג (אני משתמש בג'יגים 30-50 גרם בקרסים 1/0-2/0), טבעות סוליד, חוט קשירת אסיסטים (אצלי זה ygk 10 גידים 150 ליברה), ודבק 3 שניות. אפשר ומומלץ להוסיף גם שרוולים מתכווצים (שרינק) או חוט ליפוף לאבטחת הקשר, אבל גם קשר ללא כיסוי שהודבק היטב יחזיק מעמד יופי
https://youtu.be/2LQdCFLbPJIסרטון לדוגמה מהרשת. הבחור עשה שם אסיסט מעט ארוך מדי, בשור-ג'יג מקובל שהאסיסט יהיה באורך חצי עד שלישי מהג'יג בתמונות-דוגמאות משולחן העבודה שלי מהיום... תודה רבה עזרת לי מאוד 
|
|
חזרת עם כול הדמויים הביתה ? כול השאר זה בונוס
|
|
|
|
|
סרטונים לא חסר אחי. אסיסט זה דבר שדי קל להכין.
|
|
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
https://youtu.be/2LQdCFLbPJIסרטון לדוגמה מהרשת. הבחור עשה שם אסיסט מעט ארוך מדי, בשור-ג'יג מקובל שהאסיסט יהיה באורך חצי עד שלישי מהג'יג בתמונות-דוגמאות משולחן העבודה שלי מהיום... שולחן עבודה של מישהו שעובד על ציוד הדיג שלו... 
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שולחן עבודה של מישהו שעובד על ציוד הדיג שלו...  השיפצורים זה חלק מהכיף. הרי אי אפשר לדוג מהבית, אבל אפשר לעשות הכנות, לקשור אסיסטים, להחליף לידר, לעבור על הדמויים ועל הקרסים\טבעות....
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שולחן עבודה של מישהו שעובד על ציוד הדיג שלו...  השיפצורים זה חלק מהכיף. הרי אי אפשר לדוג מהבית, אבל אפשר לעשות הכנות, לקשור אסיסטים, להחליף לידר, לעבור על הדמויים ועל הקרסים\טבעות.... בהחלט קובי 
|
|
|
|
|
|
|
שולחן עבודה של מישהו שעובד על ציוד הדיג שלו...  השיפצורים זה חלק מהכיף. הרי אי אפשר לדוג מהבית, אבל אפשר לעשות הכנות, לקשור אסיסטים, להחליף לידר, לעבור על הדמויים ועל הקרסים\טבעות.... בהחלט קובי  כל פעם שאין ים יושבים לשפצר את הציוד הגעתי למצב שיש לי לכל ג'יג זוג אסיסט 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|