באיחור גדול

בזמנו דוד שלי שם על המנגל טרחון שתפסתי, יצא סוליה...
דג יבש שאכן יתאים לסביצ'ה..
לפרוסות מטוגנות ב"צריבה"...
אם מנגל או תנור,
רק בעטיפה ובפנים עם שמן (רצוי זית תמיד) ועגבניות שייתנו עסיסיות (כל היתר כהבנתך).
אישית הייתי בודק כל הזמן מה המצב - ברגע שהבשר לא נא הייתי מוריד מיידית ומגיש.
אם בכל מקרה על המנגל ולא בעטיפה,
הייתי פורס דק יחסית או לפחות חוצה לחצי - באורך, מתבל לאחר מריחה טובה בשמן..
שם ועוקב מקרוב, צריבה או בשניה שהבשר לא נא - מוריד מהאש ומגיש...
לא לתת לו הזדמנות להתייבש כי הוא יבש..
מתייחס כמובן לטרחון גדול של קילו פלוס, לא לקטנים...
ואגב, שייקה נתן כאן בזמנו מתכון לטרחון, לטענתו מתכון מנצח -
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1293.0