רפי, אני רואה שהטבלה הצליחה להרתיח אותך... אז מראש הצהרתי על מקור הטבלה, קרדיט ליוצרים- גם אם הקרדיט הוא שלילי או ביקורתי, אני לא אחראי לתוכן... אבל, ואבל גדול, הטבלה מתייחסת לתפיסות מהחוף, ולא לתפיסות מסירות. מהסירה עונות הדייג מתפרסות על תקופות ארוכות בהרבה מהמקבילות בחוף, ואין להשוות את איסוף הנתונים שלך מדייג במים העמוקים לנתונים בחוף. בכל זאת, אני מסכים שיש אי דיוקים בתקופות המצויינות, אבל הטבלה לא לחלוטין מנותקת מהמציאות...
קובי היקר...
הביקורת לא היתה מופנית כליך וגם לא בשמץ של השמץ - אתה בסה"כ שיתפת מתוך כוונה טובה...
ברור גם שאת הקרדיט (עם או בלי מרכאות) נתת לעורכי הטבלה...
מה שהרתיח אותי זה לא הטבלה - אלא ההתנהלות של עורכי הטבלה: זה בכל זאת לא איזו תגובה...
בטבלה כזו יש גם איזה מסר של מקצועיות ואמינות - מי שמפרסם טבלה כזו ראוי שיקפיד מאוד לדייק...
אי הדיוקים כאן היו מבחינתי כה גדולים שנראה לי גובל בסתמיות ובחוסר הבנה - וזה מה שהרתיח אותי:
עטיה יפה עם ערימת "מידע" שלא קשור למציאות...
כעת אני רואה שציינת שזה קשור לדיג חופי ואכן - אני התייחסתי לדיג מסירה ומקיאק...
התייחסתי כך כי הדיון עלה בפורום דיג מקיאק וכך הטבלה -
לא הבחנתי שמצוין שם כי היא מתיחסת לדיג חופי ואתה שכחת לציין

מסכים אתך כי אין מקום להשוות בין דיג חופי לדיג עומק מסירה או מקיאק - זה שונה...
אגב, לדעתי גם אין זהות בכל אזורי הארץ: עונה של דג מסוים בצפון לא בהכרח תואמת לדרום הארץ ולהיפך -
יכול לומר לך כי באזור הלא גדול "שלי" כבר גיליתי כי במקום מסוים יש יובש מוחלט למשל בבולוס -
בעוד שבאזור אחר מרחק כמה ק"מ יש דיג חם, ומדבר על משהו שחזר על עצמו מידי שנה...
לגבי מידת הדיוק של הטבלה ביחס לדיג חופי - אינני מתיימר לחוות דעה כי אינני דייג חוף מזה שנים...
בכל אופן, מניח כי השאלה/ההצעה של מור התיחסה לדיג מקיאק...