|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מוצא לנכון לשתף. במפגש באשדוד ראיתי עגלה לנשיאת ציוד דייג ומאוד רציתי לקנות אותה ,אבל לא התחברתי לצבע העגלה שהיה להם במלאי -אדום. אחרי המפגש התקשרתי ליבואן לברר לגבי צבעים נוספים. הם ענו לי בצורה ככ יפה ושירותית. הם הציעו לי להמתין יומיים וקנות מהאתר שלהם ב 3 ימים הללו מ ה 8-12 לנובמבר,בגלל מבצע Black Friday. היום רכשתי את העגלה ב 250 שח ,מחיר בחנות 350 שח. אחלה מחיר מבחינתי. https://www.mywheely.co.il
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על השיתוף ולא פחות חשוב על המילה הטובה על שרות טוב  תתחדש עכשיו צריך דוח + תמונה עם העגלה 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
אצל הדיג והים בחולון יש 2 דגמים אחד ב- 350 ואחד ב-250 ללא טובות וללא הנחות וללא מבצעים השאלה אם העגלה שהזמנת היא זאת שעולה באמת 250 או זאת שעולה 350 וקיבלת עליה הנחה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אצל הדיג והים בחולון יש 2 דגמים אחד ב- 350 ואחד ב-250 ללא טובות וללא הנחות וללא מבצעים השאלה אם העגלה שהזמנת היא זאת שעולה באמת 250 או זאת שעולה 350 וקיבלת עליה הנחה  אם תיכנס לאתר שלהם,תראה את התשובה הברורה....
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על השיתוף גם אני הזמנתי לי עכשיו רציתי מזמן והמבצע עושה את זה שווה בהחלט. ולשאלה במקום 350 280 דגם ה +, ובמקום 250 200 הברזל ללא תוספות
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תתחדש
העגלה הזו הרבה זמן בשוק , הגלגלים הקיימים לא מסתדרים טוב בחול יבש
ועדין קשה ללכת באזור כזה
הפיתרון היחידי הוא גלגלי בלון רחבים בלבד
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תתחדש 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תתחדש ג'קי ותודה על השיתוף  בכל מקרה מציע לשים לה להערה של יואל - ויש לו הרבה נסיון בחופים.
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש ג'קי ותודה על השיתוף  בכל מקרה מציע לשים לה להערה של יואל - ויש לו הרבה נסיון בחופים. מכיר את התופעה שיואל העלה. יחד עם זאת גלגלי בלון כמו שהוא ציין עולים יותר מהעגלה, אני מכיר זאת מהקיאק. אז כל אחד יעשה את החשיבה שלו,כמה הוא מעוניין רוצה להשקיע. אפשר גם לשים מנוע לגלגלי בלון,זה גם יסייע בחוף 
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בניתי מעגלת שוק עגלה טובה מאוד עלות-0 עוזי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 13, 2016, 08:17:16 AM על ידי UZIK
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תתחדש ג'קי ותודה על השיתוף  בכל מקרה מציע לשים לה להערה של יואל - ויש לו הרבה נסיון בחופים. מכיר את התופעה שיואל העלה. יחד עם זאת גלגלי בלון כמו שהוא ציין עולים יותר מהעגלה, אני מכיר זאת מהקיאק. אז כל אחד יעשה את החשיבה שלו,כמה הוא מעוניין רוצה להשקיע. אפשר גם לשים מנוע לגלגלי בלון,זה גם יסייע בחוף  אכן גלגלים אלו יקרים , והגדרתה נכון בסופו של יום כל אחד יעשה את שיקוליו כיוון שאני מעל שנה עם העגלה הזו היה לי הצורך לעלות את מיגבלות העגלה הזו תתחדש ותהנה ממנה
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בניתי מעגלת שוק עגלה טובה מאוד עלות-0 עוזי
בס"ד עכשיו תתכונן לשאלות של החברים בפורום עשה זאת בעצמך... 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמה כבר הולכים בחול רך, יורדים ישר לחול הקשה יותר והולכים. זסאת עגלה לא ג'יפ הגלגלים האפורים מאוד יקרים ומתפנצרים די מהר. אפשר לאלתר גלגלים יותר מוצלחים לעגלה הזאת
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|