|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לקח זמן אבל בסוף הוא נתפס  היה צריך הרבה סבלנות ולשלוח את איתמר על HAIR RIG בכדי לתפוס אותו ועכשיו הוא כאן  שמח לברך את orkam_12 הלא הוא ניקו הקפטן של צוות CAP&CO על הצטרפותו לאתר  ברוך הבא 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
ברוך הבא לפורום 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איי איי קפטן... ברוך הבא ניקו 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברוך הבא 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני כותב מהבית של קפיטן כרגע אבל בכל זאת חייבים לברך אותו על הצטפרות למועדון שלנו זה כבוד גדול לנו ולו ואני בטוח שהוא יתרום הרבה לכולם  אז שהיה בהצלחה קפטן!
|
|
|
|
|
|
|
תודה לכולם אני שמח מאוד להיות חלק מהקהילה ואני מקווה שבייחד נוכל לעשות דברים גדולים! 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוק הבא איש...ממה שהבנתי אנו מצפים לדוחות מרתקים  ברוך הבא איש 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכולם אני שמח מאוד להיות חלק מהקהילה ואני מקווה שבייחד נוכל לעשות דברים גדולים!  תגובה קצרה שאומרת הרבה, ומבחינתי מבהירה- ללא קשר לידע והיכולת בתחום הדיג, מדוע מי שמכיר כל כך שמח על הצטרפותך... גם מקצוען גם גבר לענין... מבין השורות של הכותבים, ברור שפורום המתוקים מקבל חיזוק ממשי..  ברוך בואך קפטן ניקו וכפי שכתבו קודמי- תרגיש לגמרי בבית 
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
תודה לכולם אני שמח מאוד להיות חלק מהקהילה ואני מקווה שבייחד נוכל לעשות דברים גדולים!  ברוך הבא לבתינו, עצם הצטרפותך זה כבר דבר גדול, תרגיש חופשי לשתף בכל העולה על רוחך 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
תודה לכולם אני שמח מאוד להיות חלק מהקהילה ואני מקווה שבייחד נוכל לעשות דברים גדולים!  פתיחה במילים כלבבי ! ברוך הבא וקדימה לבנות בית כאן , בית מתוק . 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|