| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/9/2016 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
טוב אז שלום לכולם אני רוצה לספר על הבוקר הניפלא שהיה לי ולחבריי מגעים לשובר גלים של המרינה בסביבות ה4 בבוקר חושך היימים לא רואים כלום מיתרגנים ומתחילים לדוג פו ושם כמה נגיעוצ אבל אין כלום אחלתנו להיכנס למרינה אני והחבר דגים על הרציף והחבר השני עומד על האבנים פתאום הוא צועק לנו יששש אני מיסתכל אליו ואני רואה פייט משוגע לצערי היה חשוך ולא יכולתי לצלם ואינה הוא מוציא מליטה של 600-800 גרם על אולטראלייט עובר חצי שעה שעה מחליתים ללכת לראש האדום פיתאום אנחנו רואים 10-15 ברקודות של קילו קילו וחצי זורקים הברקודות רודפות אבל לא נוגעות בדמוי אז אכלתנו לחזור לשובר מנסה סיליקון אוליי היה איזה לוקוס ואין כלום שם דמוי tackle house buffet sd43 זורק סמוך לאבנים 10-15 זריקות ויש סרגוס הפייט היה דיי חזק ביגלל שהסרגוס ניתפס מהצד מוציא מהסרגוס את הקרסים והוא חוזר למים ואנחנו מטיילים בשובר ואינה הגענו עוד הפעם לייד הראש האדום המקום הזה מוקר כמקום טוב לטלויזיות שם את הסיליקון שלדעתי הכי טוב לטלויזיות Fishup ואין כלום מחלית לשים שוב פעם את הדמוי שתפסתי עליו כבר כמה זריקות והטלויזיה אצלי כבר ביד מוציא את הקרסים והיא חוזרת הביתה לים מקווה שנהנתם בהצלחה לכולם

.