החומרים:
300 גרם בצק כנאפה(אטריות קאדיף)
250 גרם גבינת עיזים מתוקה(גבינת ריקוטה)
50 גרם סמנה (חמאה מזוקקת )
20 גרם פיסטוק חלבי טחון
1/2 כוס סירופ (מרתיחים כוס מים, מוסיפים כוס סוכר וסוחטים לימון לאחר הרתיחה)
אופן ההכנה:
במחבת שטוחה מורחים את הסמנה.
מעל הסמנה מוסיפים את הבצק של הכנאפה, ומעל הבצק מניחים את הגבינה.
מבשלים על אש נמוכה. מדי פעם בודקים את הבצק בעזרת כף עד שיזהיב.
הופכים את המחבת לתוך צלחת גדולה.
מפזרים פיסטוק חלבי, מוסיפים את הסירופ ואוכלים חם.
לבקשת ליאת
מצורפת תמונה להמחשה