Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
עדי לפתיונות צריך רק מעור לדעתי וגם לא הכי נוח. הפטנט עם הקיפול של הכפפה מדליק ביותר ובכף היד יש גומי נגד החלקה של הדגים.
|
-------------------------------
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ראה תגובה #11 בדף הקודם 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
BONBON13
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
יש לי משהו דומה ואני לא מתמש בהן כלל. לי אישית לא נוח לעבוד עם כפפות -אוהב להחזיק/להרגיש את החכה ביד. ממליץ לך לדוג יום אחד עם כפפות (תקח מחבר) כדי לראות האם זה נוח לך.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם לי יש את הכפפות האלו. טובות לג'יגינג בחורף אבל לא יתאימו לקיץ בגלל שמחממות הרבה. לג'רג'ור בחורף אני משתמש בהם אבל ממש לא נוח איתם כי הם לא פתרון אידיאלי כי גם כשאתה מקפל את הכפפה מעל הבוהן והאצבע ליד, זה עדיין יבלוט ויסתבך בזמן עבודה עם החוט בגלל הבליטה ובגלל הסקוץ' שיתפוס את החוט כל הזמן! גם אני הולך לקנות כפפות לג'ירג'ור שהם פחות מסורבלות...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
הכפפות מעור ז"א שהן לא מחבבות מים במיוחד ואף עלולות להתכווץ לך על כפפות של NRS מניאופרן שגם לא יתפסו סירחון כמו אלו מהעור ...
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
הכפפות מעור ז"א שהן לא מחבבות מים במיוחד ואף עלולות להתכווץ לך על כפפות של NRS מניאופרן שגם לא יתפסו סירחון כמו אלו מהעור ... תודה רבה על כל התגובות בסוף הזמנתי כפפות עם שלוש אצבעות בחוץ והיתרון שלהם שהם תרמיות
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הכפפות מעור ז"א שהן לא מחבבות מים במיוחד ואף עלולות להתכווץ לך על כפפות של NRS מניאופרן שגם לא יתפסו סירחון כמו אלו מהעור ... תודה רבה על כל התגובות בסוף הזמנתי כפפות עם שלוש אצבעות בחוץ והיתרון שלהם שהם תרמיות תתחדש - שלח לנו קישור ותעדכן בנוגע לאיכות 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
הכפפות מעור ז"א שהן לא מחבבות מים במיוחד ואף עלולות להתכווץ לך על כפפות של NRS מניאופרן שגם לא יתפסו סירחון כמו אלו מהעור ... תודה רבה על כל התגובות בסוף הזמנתי כפפות עם שלוש אצבעות בחוץ והיתרון שלהם שהם תרמיות תתחדש - שלח לנו קישור ותעדכן בנוגע לאיכות  אין לזה קישור זה מוכר באיביי שיצרתי איתו קשר מוכר מיפן וקניתי מימנו כבר כמה פעמים דמויים מעולים והוא הראה לי את הכפפות ואין לזה קנייה מסודרת
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הכפפות מעור ז"א שהן לא מחבבות מים במיוחד ואף עלולות להתכווץ לך על כפפות של NRS מניאופרן שגם לא יתפסו סירחון כמו אלו מהעור ... תודה רבה על כל התגובות בסוף הזמנתי כפפות עם שלוש אצבעות בחוץ והיתרון שלהם שהם תרמיות תתחדש - שלח לנו קישור ותעדכן בנוגע לאיכות  אין לזה קישור זה מוכר באיביי שיצרתי איתו קשר מוכר מיפן וקניתי מימנו כבר כמה פעמים דמויים מעולים והוא הראה לי את הכפפות ואין לזה קנייה מסודרת תן את הפרטים שלו - נדבר איתו שיעשה מבצע לחברי הפורום ונפרסם כאן 
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
אין בעייה ברגע שהכפפות יגיעו אני יבדוק אותם ואם הם באמת יהיו טובות אני יפרסם כאן לטובת כל חברי הפורם
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|