... חוזר הבייתה מהמפגש המושקע והמהנה באוקטופוס ראשון לציון חנות דיג קטנה ומטריפה עם מבחר נאה של ציוד מכל הסוגים ולכל ענפי הדייג היה מהנה ומעניין.
רגע ..רגע...קודם אציג את עצמי שמי משה רביב (מושמוש בפורום) דג מקיאק פרו אנגלר 14 בן 51 נשוי ואב ל2 מקסימים.
יש כאלו שמכירים אותי כאחד מ"הגרעין הקשה" והוותיק אחד שגם ותיקי הפורום הנוכחי עדיין "צעירים" לידו.
התחלתי את התחביב בפורום שנקרא I.F.F וקצת אח"כ מצאתי את עצמי בפורום יותר ייחודי ומיוחד בשם I.K.F שהיה פורום מדהים מבחינת איכות וחברים . לאט לאט הפורום גדל ובאופן טבעי גם נוצרו בו חברויות קרובות פחות ויותר ... נוצרו גם יריבויות שהתפתחו לכדי הפרדות ...בדיעבד טיפשי ומיותר....ונבנה עוד פורום נוסף שהייתי שותף בו ונקרא KAYAKFISHING.
היו ויכוחים ומריבות וטיפוס על עצים ותחרות עזה אבל החבר'ה הוותיקים ללא שום קשר לפורום זה או אחר נשארו ידידים . נקטנו בעמדה שכולם בים חברים אבל לא השכלנו גם מעל דפי הפורומים להישאר חכמים חלקנו לעיתים גם אני היינו טפשים. חלף זמן מה וה I.F.F ירד וגווע וה I.K.F הפך לפורום המוביל ועדיין הייתה קצת טינה בין הפורומים שנותרו . חברים חדשים שלא היה להם שמץ של היכרות הביעו דעתם על ותיקים מהם מבלי שהכירו אותם ואיך התגלגלו העניינים ובסופו של עניין נמאס לכל הצדדים ... לימים גם הפורום השני גווע (אפע"פי) שיש מצבת זיכרון שקיימת עדיין ברשת.
אני ועוד כמה חברים חדלנו מלהיות פעילים במי מבין הפורומים גדלנו החכמנו נמאס לנו ממלחמות רצינו שוב את הרעות הישנה והטובה חזרנו לים...חדלנו להיות פעילים.
ואז הגיע רגע שהקימו את הפורום הנוכחי בניהולו של רפי ...פורום בו כולם מכל ענפי הים והדייג פעילים ולמרות הכל תודות לרפי ולשאר אנשי הניהול אין מריבות ותככים ולא מוחקים אנשים ודעות ו...כיף .
אז למרות שהיום יש יותר "פרצופים" חדשים ולא מוכרים נשמח לשוב ולהיות פעילים לתרום מנסיוננו ולשתף בחוויותינו ואני מדבר בלשון רבים מכיוון שאני מדבר גם בשמם של לא מעט וותיקים .
היום השתתפתי במפגש באוקטופוס היה לי כיף פגשתי המון חברים ישנים נוצרו גם קשרים חדשים.
זכיתי לבסוף בהגרלה בחכה מדהימה של מייג'ור קרפט תודה לאנשי אוקטופוס ולדוגית.
אבל הכי חשוב ואני רוצה להודות לרפי על הארגון ההשקעה החברות ועל מילה טובה אז רפי תודה וזו מילה קטנה על עשייה גדולה ולא מובנת מאליה תודה.
ולכל החברים החדשים והוותיקים אנשי העסקים התומכים המנהלים ....תודה .
אתם פשוט גדולים.