| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/5/2016 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 9:30 | ניקל קטן - | אמנון מצוי (עדדי) | 3 | |
הדו"ח:
שלום קוראים לי איתמר
בתחילת שבוע שעבר אבא אמר לכל המשפחה סופש בצפון אני כבר חשבתי לנצל אותו נלך לכנרת נדוג עד שאני מגיע לצפון חייבים לנצל את הרגע
התכנון היה ביןם חמישי לטייל ובשישי מוקדם בבוקר נצא לכנרת
בשישי יצאנו עם הציוד והגענו לחוף של כפר נחום (קראתי באתר שיש המלצות
)והתחלתי לדוג בשבע וחצי התחלתי לזרוק החלפתי דמויים מדי פעם היו נשיכות והשתחררויות בתוך המים אבל בלי תפיסות

בתשע וחצי החלתתי להחליף לניקל קטן דומה לקאסטמסטר הדמוי הכי מעפן שיש לי קיבלתי אותו באיזה ערכת דיג לא חשבתי שאני ישתמש בו בכלל התחלתי לזרוק ופתאום ההרגשה המיוחלת
אני מגלגל חזרה ורואה עדדי יחסית גדול (למה שראיתי בדוכות אחרים)מוציא אותו מהקרס ומשחרר לחופשי טוב ממשיכים זורק עוד פעם ועוד עדדי נתפס!!!
זריקה אחרי זריקה אני מאושר מוציא מהקרס ומשחררעבר זמר שיניתי קצת דמויים ואחת עשרה וחצי- שתים עשרה החזרתי שוב את ניקל המזל כמה זריקות והוא מוכיח את עצמו שוב!!!! עוד עדדי מוציא מהקרס ומשחרר אחרי כמה זריקות ניקל המזל נתפס בסלע ושם נגמר המזל נסעתי חזרה לצימר שמח מדיג ראשון בכנרת עם רצון לחזור
יש לי כמה שאלות:1.למה הדגים נתפסו רק על הניקל ? יש סיבות או שזה רק מקרה?
2.ראיתי כמה דגים משייטים באבנים לידי זרקתי לכיוונם והם לא הגיבו .הדמוי עבר להם מול הפנים והל לא התייחסו עליו בכלל ?(אפילו פעם אחת הקרס נתקע לאחד בגב אבל הוא הצליח להשתחרר)
3.מה הדמוים המומלצים לביניות ?
4.איזה עוד חופים מומלצים לזרזור?
תודה מראש