אל חברי הנהלת הפורום. מזה כיומיים אני ממתין לקרוא ולו ברכה אחת , מלאו לי 59 שנה , כן . היה לי יום הולדת,והתאכזבתי חברים. אני פונה אליכם לא מחסך, כי אם מאכזבה .ותקווה לשינויי. אני מבין שישנם נושאים כמו העתירה לבג"ץ,אך לא פחות נדרש מעט יחס ואכפתיות. ישנה אמרה -מילה טובה ויחס הולם יקנו את עולמו של אדם. ממקום זה של אכזבה אני פונה אליכם היום. חברכם לפורום. שמואל ברקן
צודק צודק ועוד יותר צודק...... אמנם מטעמים מובנים אך אתה עדין צודק הרבה מזל טוב שמואל היקר ליום הולדתך 59 הרבה בריאות עושר ואושר נחת מהמשפחה והנכדים.... מזל טוב ושבת שלום
שמואל איש יקר, אתה צודק גם צודק... מה גם שאתה אחד החברים האכפתיים - שעושים... לא בכדי ציינתי זאת - הרי היום הגעת אלי לחתום על יפוי כוח להצטרפות כעותר לעתירה ואף תרמת למימון העתירה... אכן, כולנו עם הראש בעתירה ובמפגש (בנוסף לעבודה ומשפחה וכו') - ו"פרח" לעת הזו... ובכל זאת הצדק עמך - אולי חלוקה נכונה יותר של המשאבים....
והכי חשוב... הרי בכל זאת אנחנו גם מכירים אישית... מאחל לך את כל הטוב שבעולם... שהחיים יחייכו אליך - ויעניקו לך הרבה סיבות טובות לחייך בחזרה... אושר, הצלחה וכמובן בריאות טובה.. מזל טוב ויום הולדתך ה- 59....
שבת שלום חברים , גם אם באיחור ,אני מקבל את איחוליכם ומודה לכם. שתהיה לכולנו שנה ברוכה, בשורות טובות ,בריאות,פרנסה טובה. ודייג מוצלח,שנה זו יותר מקודמתה .ושניפגש ליהנות במפגשי הפורום. תודה מראש שמואל ברקן
שנית, אינני מכיר אותך אישית אבל מתוך הפורום וגם אחד המפגשים היה ברור שמדובר באיש ברמה גבוהה..שידרת את זה בכמה מישורים! זה שפנית פה בפתיחות כזאת הוא עוד מישור שמצביע עליך כאיש ברמה. מגיע לך התנצלות אבל מגיע לך גם ברכה ליום הולדת באיחור שהיא מהלב ותתיחס אליה כאל ברכה שעדיין בתוקף! צריך להפיק לקחים ממה שכתבת ולא יזיק להתייעל פה בפורום..והערות כאלו תורמות עוד יותר בהרבה מקרים מהערות של פרגון בלבד..
אז מה שנשאר מלבד האיחולים זה כמה אייקונים חגיגיים
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים