| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 2/4/2016 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:55 | דמוי דג בינוני - Dou Tide Minnow 125 SLD F | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | 1.6 ק"ג |
| 5:05 | דמוי דג בינוני - SMITH haluca 125F | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | |
| 5:20 | דמוי דג בינוני - SMITH haluca 125F | לברק-חלק | 1 | |
| 6:45 | דמוי דג בינוני - SMITH haluca 125F | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | |
| דמוי דג בינוני - SMITH haluca 125F | חניתן דק | 1 | ||
הדו"ח:
שבוע טוב ומבורך לכל אנשי הפורום

אז עברה עליי בזמן האחרון תקופה יבשה מאוד בלי יציאות דייג של חודש ימים וכמה יציאות בודדות בלי כלום
מחליט ללכת לימצוא מקומות דייג חדשים...
שבוע שעבר מגיעה לנקודה חדשה שאני מכיר כבר המון זמן אך משמועות ששמעתי המקום יבש מאוד,
בכל זאת מחליט ללכת ליבדוק את העיניין.
קם בבוקר יום שבת מגיעה למקום רואה שני שני אנשים עומדים שם כבר, ניגש שואל מה המצב?

עונים לי, משעמם ריצחחחחח
אמרתי טוב כניראה שגם היציאה הזאת תיהיה יבשה...מלביש דמוי SMITH haluca 125F ראש אדום גוף כסוף ומתחיל לעבוד.
הים היה גלי המקום שעמדנו בו היה יחסית קטן, הגלים משפריצים עלינו שני הבחורים תפסו את המקום היחיד שאפשר
ליזרוק ממנו לים ונישאר לי רק ליזרוק לנקודה אחת שלא ציפיתי שיש שם משהו.
מז'רז'רים כשעה וחצי בלי כלום אפילו לא סלע השחר מתחיל להאיר ואני מחליף לדמוי אחר.
מלביש את ה-Dou Tide Minnow 125 SLD F, בינתיים עד שהחלפתי את הדמוי אחד המז'רז'רים שהיו שם תפס לי את המקום ואני שמחתי שהמקום שלו פנוי ונעמד שם.
הים התחיל טיפה לעלות הגלים נישברים על המזח שעליו אנחנו עומדים ואני מזהה נקודה במים שקטה יחסית בלי גלים גבוהים. זורק לשם 3-4 זריקות גילגול מהיר בגלל הזרם החזק ויש נעילהההה.
מבסוט מתחיל למשוך את הדג החוצה הגלים קצת מקשים, סחפו לי את הדג לאזור הסלעים, והדבר האחרון שרציתי זה שדג ימשוך לסלעים ויקרע לי את החוט. מלחמה קטנה והדג בחוץ...שם את הדג על השחילר וממשיך לעבוד, לאחר 5 דקות אותו מקום יש עוד נעילה והפעם מרגיש שהדג גדול טיפה, נילחם איתו, עוזרים לי להרים אותו על המזח ומשחרר את הדג מהקרסים.
בינתיים תופסים לי את המקום ואני מסתכל בשעון 7 בבוקר הגב כבר כואב לי מודה לבורא עולם על מה שהוא נתן לי
מתקפל והולך עם מצב רוח טוב וארוחת בוקר.

יום שישי האחרון בלילה לא מצליח להרדם מסתכל בשעון 2:30, אומר לך עצמי אין מצב שאני ארדם ומחליט ללכת לים.
מארגן ציוד בזריז בשלוש אני באותה נקודה כמו בפעם האחרונה והפעם אני לבד.
הים פלטה שם עוד פעם SMITH haluca 125F ומתחיל לעבוד.
שעה וחצי זורק ומגלגל וכלום שיעמום ריצח... הגב כואב לי, מתחיל להרגיש את העייפות מחוסר שינה וחושב להתקפל.
מסתכל בשעון השעה 4:30 ואומר לעצמי זו תחילת שעת השיא אני ארגיש מפגר ללכת עכשיו. מחליט לשנות מקום והולך לאזור הריפים. מוצא נקודה נוחה לעמוד בה ומתחיל לזרוק, אותו דמוי גילגול במהירות בינונית.
עובר זמן קצר ומרגיש נעילה בלי התנגדות רבה מידי ויוצאת ברקודה קטנה, מעלה לי את המוטיווציה
ואומר לעצמי טוב שלא הלכתי
.ממשיך בעבודה לאחר כ15 דק' מרגיש נעילה חזקה יותר והקלאץ' מתחיל לזמר... מתחיל למשוך אך מרגיש משהו
שונה הפעם זה לא ברקודה, לא מרגיש הניעורים שיש לברקודה, מביא את הדג קרוב יותר מדליק את הפנס ורואה
את הבטן של הדג לוקח כמה שניות להבין זה לברק
. מוציא אותו בעדינו מסתכל עליו ומתלהב, הלברקהראשון שלי
, ניראה לי בגודל שאפשר לקחת לבית משחרר מהקרס ושם על השחילר.הניסיונות הבאים שלי היו לזרוק לאותה נקודה וקרוב אליה בניסוין לתפוס אולי עוד לברק( למקרה ויש זוג באזור).
מרגיש נעילה שלישית הדג נילחם קצת ויוצא חניתן משחרר מהקרס ומחזיר למים.
האור עולה מחליף נקודה זורק ומרגיש נעילה רביעית, מרגיש הדג מושך למטה מוציא וזה בייבי לוקוס אירדי( ניראה לי)
לא חושב פעמיים לשחרר אותו, רואה שקרס אחת ניתפסה לו מעל העין, עושה לו ניתוחון קטן לשחרור הקרס
בודק את העין מכניס לו קצת מים לפה והוא בורח לגדול
.מבסוט ומאושר מתקפל מודה לבורא עולם וחוזר לבית.
יציאה אחת אותו הדמוי גילגול בינוני ורציף, ארבע נעילות, 2 דגים לארוחת בוקר.

הדמוי העליון Smith Haluca 125F
התחתון Dou Tide Minnow 125 SLD F

, זה ניבזות

מה ההבדל