פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   למכירה רולר שימנו סטלה 10,000 הדגם החדש+ חכת ג'יגין מאסטר מסוג אוולושן טיטניום |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למכירה רולר שימנו סטלה 10,000 הדגם החדש+ חכת ג'יגין מאסטר מסוג אוולושן טיטניום (נקרא 1504 פעמים) |
הדפסה |
|
עמיר 720
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חכת ג'יג מקצועית ג'יגין מאסטר אוולושן 250s במחיר 1300 שח החכה חדשה לגמרי אולי 10 יציאות לים, כנ"ל לגבי הרולר מסוג שימנו סטלה 10,000 הדגם החדש כולל אריזה וכל החלקים הנלווים .. הרולר ממש חדש ואני דורש עבורו 2,500 שח. כולל חוט בד על הרולר+ חוט בד 50 ליברות האריזה הציוד נרכש לא מזמן במחיר 8,500 ₪ המחירים סופיים.!
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 30, 2016, 20:37:14 PM על ידי gaichuk
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : אפריל 30, 2016, 20:11:12 PM » |
|
בהצלחה במכירה
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הי עמיר קרא בבקשה את התקנון ותוסיף פרטים כפי שנדרש על מנת שההודעה תעמוד בתקנון ולא תוסר. תודה.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
עמיר 720
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בודק , תודה
|
|
|
|
עמיר 720
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לאחראי..! עברתי על התקנון לא מצאתי בעיה וסתירה בין הפרסום שלי לתקנון, יש מצב להבהרה מה לא בסדר בפרסום? תודה.. אגב הנייד שלי 054-8103090 למעונינים.
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
חייב תמונה של הציוד..ולא מאתר כלשהו הציוד עצמו
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
עמיר 720
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התמונות צולמו היום בבית ולא הורדו משום אתר, חברים הציוד ממש חדש ולכן נראה כך.... תודה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
לא הוספת תמונות גבר 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלום לאחראי..! עברתי על התקנון לא מצאתי בעיה וסתירה בין הפרסום שלי לתקנון, יש מצב להבהרה מה לא בסדר בפרסום? תודה.. אגב הנייד שלי 054-8103090 למעונינים.
כנראה שקראת את התקנון של האתר ולא את התקנון לפרסום בשוק הפתוח... כאן התקנון לשוק הפתוח: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=11631.0דגש על : " בראש ובראשונה נדרש פירוט של המוצר שמוצע למכירה, חברה, דגם, מידה, משקל, אורך, פעולה, ייעוד ומצב כללי של המוצר וכול פרט ידוע אחר שניתן להציג בפני הקהל. חובה לצרף תמונה ומומלץ להימנע מ"תמונת רשת" של המוצר כחדש במידה ואיננו כזה. אם המוצר חדש באריזתו המקורית, אין בעיה לצרף "תמונת רשת"... אם יש בעיה עם הוספת תמונה, ניתן לקשר ל"תמונת רשת" תוך ציון מפורש שהמוצר אינו חדש והתמונה להמחשה בלבד."
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|