פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נשארו עוד שני מקומות לטיול דייג חלומי! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נשארו עוד שני מקומות לטיול דייג חלומי! (נקרא 1640 פעמים) |
הדפסה |
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
אין דייג מגניב ממורן זעפרני!
|
|
שלום חברים,
באישורו של רפי אני מפרסם כאן טיול דייג שאני מארגן יחד עם חבר נוסף מהפורום,
אנחנו יוצאים בנובמבר הבא לסרי לנקה לדייג ג'י טי ומפלצות נוספות,
מדובר בטיול של שמונה ימים מתוכם שישה ימי דייג מלאים לאחד האתרי דייג הטובים בעולם,
דגים שאפשר לתפוס : ג'י טי, ילואו פין טונה, פלמודים דו ספרתיים, סוגי ארצ'ולות למיניהם, לוקוסים מפלצתיים ועוד כמה דגים שלא קיימים כלל במחוזותינו,
אני מפרסם מראש מכיון שהביקוש גבוה מאוד, יש שתי סירות, נתפסו כבר שישה מקומות מתוך שמונה, כך שנשארו עוד שני מקומות סה"כ, מה גם שהתאריך אותו אנו רוצים לסגור הוא התאריך המבוקש ביותר מבחינת תוצאות הדייג,
מי שמעוניין בחוויה יוצאת דופן ולהוציא דגים שניתן לראות רק ביו טיוב שיצור עמי קשר בפרטי או בנייד : 0528577576
קצת לשטוף את העיניים אני מצרף תמונות מהנסיעה מחודש שעבר
|
-------------------------------
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מוכר לי הבחור בתמונה השניה  תעשו חיים ונשמח לדוח דיג כשתחזרו... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 תהנו , עוד כמה שנים אבוא
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 תהנו , עוד כמה שנים אבוא בינתיים נחסוך !!! עוזי
|
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
|
|
מוכר לי הבחור בתמונה השניה  תעשו חיים ונשמח לדוח דיג כשתחזרו...  סגור העניין גיא!
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תהנו עומרי, ללא ספק חלומו של כל דייג בייחוד ישראלי  מן הסתם לא בתקציב שלי  כמה עולה טיול כזה באמת? ומה עושים עם הדגים, גם מעניין. משחררים את כולם?
|
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
41
|
|
תהנו עומרי, ללא ספק חלומו של כל דייג בייחוד ישראלי  מן הסתם לא בתקציב שלי  כמה עולה טיול כזה באמת? ומה עושים עם הדגים, גם מעניין. משחררים את כולם? היי אליהו, העלות היא 16000 ש"ח להכל! משמע, שישה ימי דיג מלאים מהבוקר עד הערב, כולל ציוד, כולל מלון חמישה כוכבים, כולל שלוש ארוחות ביום, כולל נהג צמוד, כולל העברות משדה התעופה, כולל טיסות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חוויה שהיא פסגת החלומות של כל דייג - במיוחד אחרי שראיתי תמונות של התפיסות שם... את הסיבוב הזה אפספס, אך מקווה שאצליח שנה אחרי להצטרף לסיבוב הבא אם יהיה... מי שיש לו הזדמנות - מומלץ בחום.. עם עומרי ומורן זו צפויה להיות חוויה מיוחדת... מוכר לי הבחור בתמונה השניה  תעשו חיים ונשמח לדוח דיג כשתחזרו...  סגור העניין גיא! מצפה לנו משהו מיוחד... 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מהתמונות זה חלום רטוב של כול דייג  יללה תהנו ותעשו חיים שיהיה טיול דייג מוצלח 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חוויה שהיא פסגת החלומות של כל דייג - במיוחד אחרי שראיתי תמונות של התפיסות שם... את הסיבוב הזה אפספס, אך מקווה שאצליח שנה אחרי להצטרף לסיבוב הבא אם יהיה... מי שיש לו הזדמנות - מומלץ בחום.. עם עומרי ומורן זו צפויה להיות חוויה מיוחדת... מוכר לי הבחור בתמונה השניה  תעשו חיים ונשמח לדוח דיג כשתחזרו...  סגור העניין גיא! מצפה לנו משהו מיוחד...  נחשוב על עוד שנה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]