|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לחברי הפורום
אנחנו קבוצת חובבי דייג מארגנים יציאה למסע דייג בפינלנד (לא למטרת רווח) בתאריכים : 17.6 עד 30.6 במשך שבועיים , אנחנו שוכרים ביקתה הכוללת שתי סירות אחת עם מנוע פלוס רישיון דייג , עם כל השירותים, כאשר אנחנו מחלקים את הדייג לשני חלקים חלק ראשון אגמים ונהרות וחלק שני דייג בים. עלות כ- 6500 ש"ח כולל הכול (השכרת רכב , ביקתה , בית מלון לחוף הים, טיסות, ומטען)
המעונינים בבקשה להתקשר להלל
0544390909
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואוווו.. איך באלי... אם היה לי עכשיו את הכסף הייתי יוצא איתכם ללא ספק.. אני בטוח שתהנו חבל על הזמן וזאת תהיה חוויה שתזכרו תמיד.. מצפה לדו"ח מפורט מאוד כשתחזרו 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : אפריל 29, 2014, 21:50:55 PM » |
|
הילל, עושה רושם שאתם הולכים לעשות כיף חיים. איזה דגים אתם מטרגטים במהלך הטיול? איזה ציוד תקחו איתכם מכאן?
Sent from my HTC One using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה הלל שאחרי שתעלו כאן דוח מסע עם תמונות - ליציאה הבאה יהיו הרבה קופצים...  בכל אופן, שיהיה מסע מוצלח ומהנה.. 
|
|
|
|
|
|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברור שבסוף המסע יצורף דוח !!
|
|
|
|
|
|
אחיה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא שאני יכול לבא אבל סתם כדי לדעת זה עולה 6500 לכל אחד? חג עצמאות שמח ותהנו שם בפינלנד 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 04, 2014, 08:53:27 AM על ידי אחיה
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
את האמת מתכנן מסע דייג לקרואטיה ( מי שרוצה להצטרף מוזמן ליצור איתי קשר) בחודשים אוקטובר נובמבר
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 את האמת מתכנן מסע דייג לקרואטיה ( מי שרוצה להצטרף מוזמן ליצור איתי קשר) בחודשים אוקטובר נובמבר
נראה שהמסע של צוות אמבר עשה לך את זה... 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
נראה שהמסע של צוות אמבר עשה לך את זה...  כבר 5 שנים אני לא יצאתי לחופש בגלל לחץ בעבודה חשבתי אם אפשר לשלב חופשה עם דייג אז מה יותר טוב מזה
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תשובה לשואל עם העלות היא 6500 ש"ח ליחיד בעבור כל השבועיים התשובה היא כן וזה כולל : טיסות , ביקתה עם שתי סירות והשכרת רכב .
הלל
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
נשמע כמו חלום.. דייג במקומות שמורים כמו פינלנד.. קראטויה.. חלום רחוק במקרה שלי  אבל תיהנו, תזיעו, תסריחו ותכניסו אותנו לחוויה עם הדוח שאחרי!!! 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הלל... ציפינו לדו"ח על מסע הדיג לפינלנד... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|