ללא ספק קלמארי חי וטרי שזה עתה יצא ויורד חי— יניב תפיסות מעולות והרבה ישמחו להשקיע... ישמחו להשקיע אם ידעו שזה יניב תפיסות בקצב סביר.. כי כידוע זמן יציאת הדיג מוגבל ולא ששים להקדיש שעות לפתיון.
רועי אחדד מה שכתב סאמח, אם אינך בטוח אז תציין שזה לדעתך ולא מנסיונך, אם אני מבהיר שוב ושוב בתגובותי בפורום זרזור שמשיב לא מנסיון, גם לך מותר להבהיר וצריך שתבהיר.
אגב, אין כל קשר בין דיג קלמארי השד האדום בים סוף שזו חגיגה אינסופית מוכחת משך שנים, לבין דיג קלמארי בחופי ים התיכון בישראל — שלא שמעתי ולא ראיתי חגיגות בכיוון. אם ראית סרטון ביוטיוב אל תספר שראית ותשלח לחפש — תמצא ותעלה אותם..
צודק רפי באמת הטעות כאן היא שלי.. לגבי קלאמרי בארץ באמת לא ראיתי סרטונים חוץ מאילת המשך שבוע טוב
בתקופה הזו מבצע טרולינג לקלאמרי ברדוד בין מטר וחצי לשלוש מטר. תתפלאו.. יש מלא תפיסות.. ואקשן מטורף.. מהירות גרירה של קמ"ש וחצי פלוס מינוס.. תנסו.. אני התאהבתי בזה
בתקופה הזו מבצע טרולינג לקלאמרי ברדוד בין מטר וחצי לשלוש מטר. תתפלאו.. יש מלא תפיסות.. ואקשן מטורף.. מהירות גרירה של קמ"ש וחצי פלוס מינוס.. תנסו.. אני התאהבתי בזה
זה יחסית קרוב לחוף-לא נחשיב את זה עומק ;)אבל בפני עצמו זה מעניין!
אתה משתמש בבובות רגילות? כמה סטים סגרירה? כמה הצלחת לגרד בפעם אחת\זמן מסוים?
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
משתמש בבובות רגילות כמו שכולם מכירים. רק שבמקום לזרוק ולגלגל לאט פשוט זורק ומתחיל לשוט. פותח קצת קלאצ׳ כמובן.. 8 חתיכות בחצי שעה זה בסדר לא ?
משתמש בבובות רגילות כמו שכולם מכירים. רק שבמקום לזרוק ולגלגל לאט פשוט זורק ומתחיל לשוט. פותח קצת קלאצ׳ כמובן.. 8 חתיכות בחצי שעה זה בסדר לא ?
יפה מאוד אבי וכבוד על היוזמה. מניח שאתה עושה את זה ביום.. שווה גם נסיון...וזה גם שיטה שתחסוך לבעלי סירות איסוף קלמארי מהחוף עוד לפני כניסה למים. מעניין אם רעש מנוע יפריע..מהמר שלא... עניין אחר הוא שגרירה צמודה לחוף רלוונטית כאשר יש קלמארי ליד החוף...האם זה יניב פירות בכל עונת החורף?
בכל זאת רואה ששווה להתחיל לעשות נסיונות גישוש לג'גג לקלמארי בעמוקים יותר ולטרגט את הקלמארי האגום בעומק כמו שעושים באיטליה יוון למשל... אני מודיע פה, שאני מתחיב שביציאה הבאה שלי בסירה אני בודק את זה
סאמח ידידי, אני חושב שהרעיון שווה נסיון. אתה מתכון אולי ללוליגיים - קלמארי עם עור אדום- שמגעים עד 50-60 ס"מ. אם אתה נופל על להקה אתה מרוויח בגדול. צריך לחפור בכיוון הזה, עונות, תנאי ים, רצפות וציוד. אני מחר יוצא לבולוס, אם יזדמן לי אנסה קצת עם בובות של קלמארי, אם יש עניין אני מדוויח.
סאמח ידידי, אני חושב שהרעיון שווה נסיון. אתה מתכון אולי ללוליגיים - קלמארי עם עור אדום- שמגעים עד 50-60 ס"מ. אם אתה נופל על להקה אתה מרוויח בגדול. צריך לחפור בכיוון הזה, עונות, תנאי ים, רצפות וציוד. אני מחר יוצא לבולוס, אם יזדמן לי אנסה קצת עם בובות של קלמארי, אם יש עניין אני מדוויח.
כן, לוליגיים בהצלחה בבולוס