פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   החכה הזאת טובה ? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: החכה הזאת טובה ? (נקרא 1983 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
ראשית ...טוב זה מונח יחסי החכה שאתה שואל עליה תעשה את העבודה בדייג,,,,, שים לב שהיא יחסית קצרה לעבודת זירזור מהחוף (2.10) אם אתה עובד מחופים או ריפים , עדיף חכות באורך של 2.70 על מנת שתוכל להשיג מרחקי זריקה טובים יותר.
אבל אם זה מה שבהישג ידך , אז כן אפשר להוציא איתה דגים , פשוט תעדיף דייג ממזחים , קח תהיה במיים עמוקים בזריקות קצרות יחסית.
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אל תקנה חכה מאליאקספרס!!
גש לחנות דייג ותקח מקל פשוט ב 200 ש"ח . רצוי לחסוך עוד טיפה ולקנות משהו סביר להתחלה סביב 400 כבר יש כמה אפשרויות טובות. מה בנוגע לרולר חוט ? דמויים ? מאיפה אתה בארץ ?
|
|
|
|
|
ראשית ...טוב זה מונח יחסי החכה שאתה שואל עליה תעשה את העבודה בדייג,,,,, שים לב שהיא יחסית קצרה לעבודת זירזור מהחוף (2.10) אם אתה עובד מחופים או ריפים , עדיף חכות באורך של 2.70 על מנת שתוכל להשיג מרחקי זריקה טובים יותר.
אבל אם זה מה שבהישג ידך , אז כן אפשר להוציא איתה דגים , פשוט תעדיף דייג ממזחים , קח תהיה במיים עמוקים בזריקות קצרות יחסית.
תודה על התשובה, חידשת לי בנושא אורך החכה, אני דיי מתחיל בתחום, ואני כרגע לא מעוניין להשקיע סכומים גדולים בציוד, עם הזמן אני אשתדרג.... אל תקנה חכה מאליאקספרס!!
גש לחנות דייג ותקח מקל פשוט ב 200 ש"ח . רצוי לחסוך עוד טיפה ולקנות משהו סביר להתחלה סביב 400 כבר יש כמה אפשרויות טובות. מה בנוגע לרולר חוט ? דמויים ? מאיפה אתה בארץ ?
למה לא לקנות באליאקספרס ? איזה חכת ז'ירז'ור יש ב 200 שקל ? אני מחולון רולר אני מתכנן גם להזמין סיני... חוט אני כבר יקנה בארץ, דמויים יש לי סינים וכמה ניקלים של חברת קאסטמאסטר,
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2015, 08:14:19 AM על ידי Litlefishing
|
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
תודה על התשובה, חידשת לי בנושא אורך החכה, אני דיי מתחיל בתחום, ואני כרגע לא מעוניין להשקיע סכומים גדולים בציוד, עם הזמן אני אשתדרג.... אל תקנה חכה מאליאקספרס!!
למה לא לקנות באליאקספרס ? איזה חכת ז'ירז'ור יש ב 200 שקל ? אני מחולון רולר אני מתכנן גם להזמין סיני... חוט אני כבר יקנה בארץ, דמויים יש לי סינים וכמה ניקלים של חברת קאסטמאסטר, אני אישית לא הייתי ממליץ להיכנס לתחום הזרזור עם קצת כסף זה סגנון שזולל הרבה כסף, סגנון קשה וצריך הרבה התמדה ותקווה ומה לעשות צריך גם קצת כסף נתקעים הרבה דמויים במיוחד למי שמתחיל הדמויים טובים ולא יקרים עולים לרוב 30-50 ש''ח, וג'יגים בסביבטוב20-40 ש''ח בערך סיליקונים זה זול ועובד טוב דמויים סינים לרוב לא שוחים טוב עפפים טוב ולכן לרוב לא תופסים ואז זה לא מהנה לדוג ככה בזרזור כדי לפחות לקנות ציוד בינוני, לא פשוט ולא יקר מטורף.. ככה אפשר להנות ולא להוציא הרבה כסף חכה אפשר לקנות ב 200-300 תעשה את העבודה ויהיה טוב חכה טובה ביד שנייה ב 200-300 ש''ח רולר אפשר פשוט אבל לא להגזים ולקנות משהו ששווה את המחיר ויש כמה כאלה בסביבות 150-250 ש''ח חוט תיקח ניילון לא עולה יותר מדי בסביבות 30-40 ש''ח ל 150 מ' אם תשקיע בערך 300 ש''ח בדמויים יהיה לך דמויים טובים ומגוונים בערך (כמה סיליקונים, בומבט, פופר אחד, 2 ג'יגים, 2 מינו, ציקדה אחת) יש לי חבר שנכנס לסגנון הזה אחרי דייג פתיונות כמה זמן ואין לא כל כך כסף ומבאס בשבילו לדוג עם קצת בובות ואם נתקע והולך לו דמוי זה מבאס מאוד אז זה מה שרציתי להגיד מהעמדה שלי אפשר להצליח ולהנות בזרזור גם אם קצת ציוד וציוד פשוט אבל לרוב זה מבאס ואם אין כסף להשקיע עדיף לפעמים לא להיכנס לזה מאשר להתבאס כרגע חבר שלי אוהב לדוג בוס במקום זרזור בגלל שאין כל כך תפיסות וגם כי אין לו כל כך ציוד שמברס לדוג מקווה שהעונה אנחנו נוציא משהו ושיהיה לו כסף שיקנה כמה דמויים וגם חכה מתאימה לפעם הבאה (חכת מדיום-לייט בנוסף לאולטרה לייט שיש לו עכשיו) בכל מקרה בהצלחה בעניין חכה הייתי מעדיף לקנות בארץ ללכת להרגיש אותה בחנות לראות שנוחה המתאימה וככה לא לחפש שתקבל אותה שבורה או סדוקה ולא נוחה שתזמין מחו''ל
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
 |
|
|
למה לא לקנות באליאקספרס ? איזה חכת ז'ירז'ור יש ב 200 שקל ? אני מחולון רולר אני מתכנן גם להזמין סיני... חוט אני כבר יקנה בארץ, דמויים יש לי סינים וכמה ניקלים של חברת קאסטמאסטר, אני אישית לא הייתי ממליץ להיכנס לתחום הזרזור עם קצת כסף זה סגנון שזולל הרבה כסף, סגנון קשה וצריך הרבה התמדה ותקווה ומה לעשות צריך גם קצת כסף נתקעים הרבה דמויים במיוחד למי שמתחיל הדמויים טובים ולא יקרים עולים לרוב 30-50 ש''ח, וג'יגים בסביבטוב20-40 ש''ח בערך סיליקונים זה זול ועובד טוב דמויים סינים לרוב לא שוחים טוב עפפים טוב ולכן לרוב לא תופסים ואז זה לא מהנה לדוג ככה בזרזור כדי לפחות לקנות ציוד בינוני, לא פשוט ולא יקר מטורף.. ככה אפשר להנות ולא להוציא הרבה כסף חכה אפשר לקנות ב 200-300 תעשה את העבודה ויהיה טוב חכה טובה ביד שנייה ב 200-300 ש''ח רולר אפשר פשוט אבל לא להגזים ולקנות משהו ששווה את המחיר ויש כמה כאלה בסביבות 150-250 ש''ח חוט תיקח ניילון לא עולה יותר מדי בסביבות 30-40 ש''ח ל 150 מ' אם תשקיע בערך 300 ש''ח בדמויים יהיה לך דמויים טובים ומגוונים בערך (כמה סיליקונים, בומבט, פופר אחד, 2 ג'יגים, 2 מינו, ציקדה אחת) יש לי חבר שנכנס לסגנון הזה אחרי דייג פתיונות כמה זמן ואין לא כל כך כסף ומבאס בשבילו לדוג עם קצת בובות ואם נתקע והולך לו דמוי זה מבאס מאוד אז זה מה שרציתי להגיד מהעמדה שלי אפשר להצליח ולהנות בזרזור גם אם קצת ציוד וציוד פשוט אבל לרוב זה מבאס ואם אין כסף להשקיע עדיף לפעמים לא להיכנס לזה מאשר להתבאס כרגע חבר שלי אוהב לדוג בוס במקום זרזור בגלל שאין כל כך תפיסות וגם כי אין לו כל כך ציוד שמברס לדוג מקווה שהעונה אנחנו נוציא משהו ושיהיה לו כסף שיקנה כמה דמויים וגם חכה מתאימה לפעם הבאה (חכת מדיום-לייט בנוסף לאולטרה לייט שיש לו עכשיו) בכל מקרה בהצלחה בעניין חכה הייתי מעדיף לקנות בארץ ללכת להרגיש אותה בחנות לראות שנוחה המתאימה וככה לא לחפש שתקבל אותה שבורה או סדוקה ולא נוחה שתזמין מחו''ל תודה על התשובה, אחי אני לא ראיתי חכת ז'ירז'ור ב 200 שקל, איזה חכות יש ב 200 שקל ?
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
למה לא לקנות באליאקספרס ? איזה חכת ז'ירז'ור יש ב 200 שקל ? אני מחולון רולר אני מתכנן גם להזמין סיני... חוט אני כבר יקנה בארץ, דמויים יש לי סינים וכמה ניקלים של חברת קאסטמאסטר, אני אישית לא הייתי ממליץ להיכנס לתחום הזרזור עם קצת כסף זה סגנון שזולל הרבה כסף, סגנון קשה וצריך הרבה התמדה ותקווה ומה לעשות צריך גם קצת כסף נתקעים הרבה דמויים במיוחד למי שמתחיל הדמויים טובים ולא יקרים עולים לרוב 30-50 ש''ח, וג'יגים בסביבטוב20-40 ש''ח בערך סיליקונים זה זול ועובד טוב דמויים סינים לרוב לא שוחים טוב עפפים טוב ולכן לרוב לא תופסים ואז זה לא מהנה לדוג ככה בזרזור כדי לפחות לקנות ציוד בינוני, לא פשוט ולא יקר מטורף.. ככה אפשר להנות ולא להוציא הרבה כסף חכה אפשר לקנות ב 200-300 תעשה את העבודה ויהיה טוב חכה טובה ביד שנייה ב 200-300 ש''ח רולר אפשר פשוט אבל לא להגזים ולקנות משהו ששווה את המחיר ויש כמה כאלה בסביבות 150-250 ש''ח חוט תיקח ניילון לא עולה יותר מדי בסביבות 30-40 ש''ח ל 150 מ' אם תשקיע בערך 300 ש''ח בדמויים יהיה לך דמויים טובים ומגוונים בערך (כמה סיליקונים, בומבט, פופר אחד, 2 ג'יגים, 2 מינו, ציקדה אחת) יש לי חבר שנכנס לסגנון הזה אחרי דייג פתיונות כמה זמן ואין לא כל כך כסף ומבאס בשבילו לדוג עם קצת בובות ואם נתקע והולך לו דמוי זה מבאס מאוד אז זה מה שרציתי להגיד מהעמדה שלי אפשר להצליח ולהנות בזרזור גם אם קצת ציוד וציוד פשוט אבל לרוב זה מבאס ואם אין כסף להשקיע עדיף לפעמים לא להיכנס לזה מאשר להתבאס כרגע חבר שלי אוהב לדוג בוס במקום זרזור בגלל שאין כל כך תפיסות וגם כי אין לו כל כך ציוד שמברס לדוג מקווה שהעונה אנחנו נוציא משהו ושיהיה לו כסף שיקנה כמה דמויים וגם חכה מתאימה לפעם הבאה (חכת מדיום-לייט בנוסף לאולטרה לייט שיש לו עכשיו) בכל מקרה בהצלחה בעניין חכה הייתי מעדיף לקנות בארץ ללכת להרגיש אותה בחנות לראות שנוחה המתאימה וככה לא לחפש שתקבל אותה שבורה או סדוקה ולא נוחה שתזמין מחו''ל תודה על התשובה, אחי אני לא ראיתי חכת ז'ירז'ור ב 200 שקל, איזה חכות יש ב 200 שקל ? חדשות? אני לא כל כך יודע אבל אני בטוח שיש אומנם אולי לא הרבה (אני לא מסתכל כל כך על חכות ומחירים אבל לא ראיתי שהייתי חכות מתחת ל 300 ש"ח בערך פעם אחרונה) אפשר גם כמו שאמרתי לקנות יד 2 במצב טוב חכה טובה שנגיד עולה 300-400 ש"ח אפילו ב 200-250
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
הרולר הראשון ..לא מכיר  השני של חברת מיט'צל - חברה בסדר ( זה לא מיט'צל של פעם) , אבל במחיר של כ- 50 דולר עדיף ריובי 2000. השלישי של חברת קוונטום חברה ותיקה - אבל שים לב זה רולר למים מתוקים ולדעתי בים ייהרס לך מהר.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תבדוק בדוגית אם הם עדיין מחזיקים את המאיה סלטרוsaltero השילוב של החכה הזו עם רולר ריובי אקיוסימה היה אצל המון מזרזרים מתחילים כולל אותי. סט שאמור לעלות 400 שח ביחד..מקסימום 500. לא תחכה הרבה זמן לקבל אותו והוציא אחלה דגים . תבדוק ובהצלחה. שי
|
|
|
|
|
לבסוף התחדשתי ברולר daiwa crest מידה 3000, הרולר מתאים גם למים מלוחים וגם למים מתוקים,
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|