דקל יקירי
אני רוצה להתיחס לעניין בכללותו מבלי להיכנס לפרטים
1. מהיכרות איתך ממקום אחר ראיתי שאתה איש נחמד, משתף במידע, אוהב ים ודג גם בשיטות ספורטיביות ועם צוותים ספורטיביים (כמו הדוקטור שמחרר כל אנטיאס)..שמח שאתה איתנו בפורום ואשמח להכיר אישית. כמוך יש לי עוד הרבה חברים דייגים "מסחריים" שאני מוריד להם כובע.
2. יש פה הרבה חילוקי דעות שאולי ברמה הכללית אם כל אחד ינסה להתחשב בשני, לנשוך שפתיים לפעמים במקרה שהיה לו נזק, לא להכליל ולפלג (ז"א לא לעשות חלוקה של דייג ספורטיבי-דייג מסחרי) יהיה דו קיום טוב יותר ויותר נוח לכולם. בעיניי זה שהגענו לרמה הזו של ספורטיביים נגד מסחריים אנחנו בבעיה, ואישית למרות שאני דייג ספורטיבי אני לא נגד מסחריים ברמה האישית ומסרב להיכנס למערכה הזו! אין מצב! אחד החברים הכי יקרים לי זה דייג מסחרי שחילץ אותי פעם אחרי שנתקעתי בים ואז התחילה החברות שלנו...זה אומר הרבה...
3. בהיעדר חוקים, ובהעדר יישום החוקים המועטים הקיימים, ובהעדר אכיפה, אין דיין ונוצר תוהו ובוהו...מקווה שגם זה יוסדר ויהיה קצת יותר גבולות ברורוים של מה מותר לכל אחד..וזה יקטין את הלחץ.
בגדול, אנחנו כולנו באותו ים-צריך אומץ ופתיחות לחשוב כך,אבל כך אנחנו צריכים לחשוב ברמת העל.
נתראה בים.
סאמח ידידי אני מסכים עם כל מילה וחושב שכך צריך לסיים דיון זה

ובעתיד פשוט למנוע דיונים שמעודדים נזק לדייג זה או אחר אחרי הכל אנחנו כולנו

אהבתי את הדברים המצוטטים