בוף הרעיון לכשעצמו קסום אך:
1. יקר הרבה יותר ממה שאתה כותב... נכון נניח חסכת את הכלים נשאר עוד המווווון לחומרים. גם 100 חבר'ה לא יספיקו בהערכה גסה וראשונית. "רק קילומטר וחצי"? זה המון במושגים של סלילה!
2. הרשויות לא יאפשרו לך להתקרב לשם, ונניח שכן יפרקו לך את זה תוך מעט מאוד זמן.
הייתי שם במוצ"ש.. חניתי את הרכב איפה שהציבו את המכולה שחוסמת את הכביש והלכתי ברגל לאורך הגדר עד החוף. האמת ההליכה לא ארוכה, 7 דקות אתה בבטונדה. היו שם הרבה דייגים שהגיעו ברכבי שטח דרך מתקן ההתפלה והעידו שאך ורק רכבי שטח יוכלו לעמוד במשימה!! ותהיה בטוח- גם כל הנ"ל זמני בהחלט!!! המדינה+חברה חיצונית מסין משקיעות מליונים בבניית נמל חדש ורק זה (=$$$) עומד להם מול העיניים, לא חבורה שלך דייגים אפילו אם מספרם יהיה כמה אלפים.
אני רציתי אגב להגיע בכלל לבריכות של ח"ח מימין, לחפ]ש את הקלאמרים והסבידות שמחכות לי שם כל שנה.. לראות האם פרחה הגפן הנצו הרימונים. אחרי כמה מטרים הגדר חוצה את החוף עד קו המים ומוצב שם שומר במשכורת שלא זז משם ומחכה רק לתיירים כמוני שחולמים על השקט הקסום של בריכות ח"ח על סבידותיהן.... מהר מאוד גרש אותי משם ואין דרך נראית לעין לעקוף אותו- שם בדיוק מתחיל המזח החדש שהם בונים.
עצוב וקשה... אין ברירה נחפש מקומות חלופיים
קצת באיחור כי רק לפעמים אני נכנס לכאן בפורום1. יקר הרבה יותר ממה שאתה כותב... נכון נניח חסכת את הכלים נשאר עוד המווווון לחומרים. גם 100 חבר'ה לא יספיקו בהערכה גסה וראשונית. "רק קילומטר וחצי"? זה המון במושגים של סלילה!
2. הרשויות לא יאפשרו לך להתקרב לשם, ונניח שכן יפרקו לך את זה תוך מעט מאוד זמן.
הייתי שם במוצ"ש.. חניתי את הרכב איפה שהציבו את המכולה שחוסמת את הכביש והלכתי ברגל לאורך הגדר עד החוף. האמת ההליכה לא ארוכה, 7 דקות אתה בבטונדה. היו שם הרבה דייגים שהגיעו ברכבי שטח דרך מתקן ההתפלה והעידו שאך ורק רכבי שטח יוכלו לעמוד במשימה!! ותהיה בטוח- גם כל הנ"ל זמני בהחלט!!! המדינה+חברה חיצונית מסין משקיעות מליונים בבניית נמל חדש ורק זה (=$$$) עומד להם מול העיניים, לא חבורה שלך דייגים אפילו אם מספרם יהיה כמה אלפים.
אני רציתי אגב להגיע בכלל לבריכות של ח"ח מימין, לחפ]ש את הקלאמרים והסבידות שמחכות לי שם כל שנה.. לראות האם פרחה הגפן הנצו הרימונים. אחרי כמה מטרים הגדר חוצה את החוף עד קו המים ומוצב שם שומר במשכורת שלא זז משם ומחכה רק לתיירים כמוני שחולמים על השקט הקסום של בריכות ח"ח על סבידותיהן.... מהר מאוד גרש אותי משם ואין דרך נראית לעין לעקוף אותו- שם בדיוק מתחיל המזח החדש שהם בונים.
עצוב וקשה... אין ברירה נחפש מקומות חלופיים

אתה הולך ומחנה איפה שהמכולה האדומה שלא מאפשרת כינה לכיוון חברת חשמל עצמה?
אתה לא ממשיך ישר עד שיש עיקול שמאלה ואז קו ישר עד לחניון הקטן שמחנים שם הרבה אנשים את המכוניות ואז משמאל יש לך את הבטונאה 300-500 מטר שמאלה?