רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
קלאמרי באמת עובד לכם על הדגים הקטנים יותר כמו האראסים כחילות אוטאוטים מרמירים וכאלה ? כבר כמה שנים שאצלי הם לא נוגעים בזה..
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קלאמרי באמת עובד לכם על הדגים הקטנים יותר כמו האראסים כחילות אוטאוטים מרמירים וכאלה ? כבר כמה שנים שאצלי הם לא נוגעים בזה..
אני לא מטרגט אותם יותר מדי אבל אתמול בבוקר זה עבד על סרגוס...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מעניין יוסי אם אפשר לשאול, איזה גודל קרסים אתה עובד ואיזה חלק אתה משתמש ? ( זרועות או רצועות מהגוף?)
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
בדרך כלל קרס 6 אבל זה משתנה תמיד 7 הכי קטן
משתמש בכולו גם רצועות גם זרועות גם ראש שלם וגם הראש בלי הזרועות כל מה שאפשר לשים על הקרס
מה אני הכי מעדיף זה את הזרועות
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2015, 23:15:50 PM על ידי יוסי1983
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מוזר מאוד  בדרך כלל אני דג בתוך המרינה ( הרגל טיפשי שהופסק לפני שבועיים) אבל שם קלאמרי- מת. חזה עוף תולעים שרימפס עובד אולי בחוף זה שונה ?.. ננסה ונודיע  אל תשכחו את הדיון הזה עדיין 
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מרינה אשקלון..
|
|
|
|
|
מעניין כי אני לא סובל לדוג של לא אוהב בכלל בכלל את המקום אבל בכלל לך יותר לכיוון ברנע לדעתי יותר מעניין (ואני דג רק באשקלון )
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
זה התכנון לפעמים הבאות  אגב, כמה זמן ניסיון יש לך בדייג ? סתם שאלה..
|
|
|
|
|
זה יותר תחביב אחויה לא משהו מקצועי
בגדול אני זוכר את עצמי בגיל 6 יוצא לים עם אבא והיום אני בן 32
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
כמוני... חוץ מזה שאני בן 13  יוצא לדייג מגיל 6 אבל תחביב שאני התחלתי ולא אבא..
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|