אני משתמש בחוט שניתן לקשירה של AFW. החוט משמעותית יותר דק וגמיש מהכבלים המוכנים. אני משתמש בטסט של 20 ליברה. נראה לי שבהזמנה הבאה אקנה 30 ליברה והוא יהיה עדיין גמיש אבל מעט יותר עבה כדי להתמודד עם שיניים עקשניות.
אפשר לראות את הסוגים השונים באתר שלהם:
http://www.afwhiseas.com/Default.asp
בפועל אני לא קושר אותו, אלא מכין כבל עם שרוולים לחיצים, וסביבל קטנטן של אוונר (W CRANE). הסביבל שבתמונה הוא בטסט של 26 ליברה, והוא ממש קטן.
את החוט אני לרוב קושר ישירות לסביבל, ולא עם סיכה, כדי לא למשוך תשומת לב לאזור הזה.
http://www.afwhiseas.com/Default.asp
בפועל אני לא קושר אותו, אלא מכין כבל עם שרוולים לחיצים, וסביבל קטנטן של אוונר (W CRANE). הסביבל שבתמונה הוא בטסט של 26 ליברה, והוא ממש קטן.
את החוט אני לרוב קושר ישירות לסביבל, ולא עם סיכה, כדי לא למשוך תשומת לב לאזור הזה.
עם כל הכבד גיל, אני לא יכול להרשות לעצמי לקבל עצות מדייג מקלדת

ראיתי את הכבל הזה באיביי, הוא יכול להיקשר לפי הבנתי רק לחוט מונו ולא לחוט בד.
נו תבוא כבר לים!!!!!
שי
מעבר לתנועה אל תשכחו שאנחנו מחפשים אותם בבאורמלא
כשהשמש דופקת על המים גם סביבל מנצנץ..במידה והפלמידה באטרף וקרובה מספיק זה יגרור ביס חד כתער.
אגב, אולי כבל שיכול להיקשר לחוט יפתור את הסוגיה הזו?
שי
לא חייב אור מלא,כבר בדמדומים הם נתפסים ואפילו לפני ,עוד באיילת השחר..כשהשמש דופקת על המים גם סביבל מנצנץ..במידה והפלמידה באטרף וקרובה מספיק זה יגרור ביס חד כתער.
אגב, אולי כבל שיכול להיקשר לחוט יפתור את הסוגיה הזו?
שי
שווה להשכים
מדובר על קריעה מעל הכבל והסביבל,עם נתקלת בלהקה רבתי באטרף אכילה,הם קורעות חוטים לרוחב
ושום דבר לא יעזור.
גילגול מהיר ולרוץ בין הטיפות ,כי בכל מקום שיניים..
לצערי עדיין לא נתקלתי בטירוף של להקה, אלה בפלמידות בודדות או זוגות שהסתובבו.
אז לפי מה שאתה אומר אין זה משנה אם אורך הכבל הוא 20 סמ או 50, הקריעה יכולה להיות גם 10 מטר מהדימוי כי פשוט עבר ליד פה של פלמידה? בזה עוד לא נתקלתי.
אגב כבל, במה משתמשים? בפשוט של ה4 שקלים או כבלים מושקעים כמו של דאיווה AFW וכו?
חפשתי בנט כבלים שנקשרים, כבל שיכול להקשר ישירות לחוט בד או רק למונו או לסיכה?
אגב הגיגים הסביבלים והספליט רינג והקרסים כבר בדרך
שי
איתמר אשמח שתברר איזה כבל זה...
שי