זאת הודעה ששלחתי לדייג סירה ולא יודע מישום מה עבר לפה אז כן לא קיבלתי תשובה אז שאלתי את השאלה גם בפורום לדייג סירה
אחרי זה כולם ענו וקבלתי את מה שאמרו באהבה
אני פתוח להצעות אחרות פשוט המליצו לי על הרולרים הנל ראיתי סרטונים ומאמרים של שתייהם אז עם כבר ללכת על ציוד אז למה לא על משהו טוב
אתה יכול לראות גם בשירוש אחר הראשון שפתחתי המלצות ודברתי מגוון של רולרים והרולרים האלה עשו לי את זה
יש יותר טוב או פחות טוב במכיר הזה קטונתי אחרת לא הייתי פותח בכלל שירוש
ואת הסגנון הדיבור הזה שלך תשאיר לעצמך כי עם אתה לא יודע מה עומד מאחורי מה שכתבתי ולמה אל תבוא בצורת דיבור הזאת כי לא מדעמם לי בחיים להתחיל לפתוח סתם שירושים כאילו יצא לי מיזה משהו תכבד את הפורום כי זה הערות מיותרות שלא מכבדות את עצמך
יוסי, חבל מאוד שאתה גורר אותי למקומות הללו אך הפעם אשתדל להתאפק...
אתחיל מהסוף ואשתמש במילים שלך - אז טול קורה מבין עיניך:
את הסגנון שהעלית בפסקה האחרונה תשאיר לעצמך ותכבד את הפורום ואת עצמך -
כי מה שכתבת בשתי השורות האחרונות לא מכבד את רוח הפורום ולא אותך.
"הערות מיותרות" זה בדיוק מה שהולם את מה שכתבת בשורה האחרונה.
אגב, עדיין אני מכבד אותך כפי שאני מכבד כל חבר פורום אשר מכבד את כללי הפורום וחברי הפורום -
אם תמשיך בסגנון הזה אז אחדל לכבד אותך ותגובותי תעבורנה לרף שיהלום את הסגנון המיותר הזה.
קצת יומרני מצד מי שנרשם לפורום לפני חודש וחצי "להטיף לי" על "לכבד את הפורום" -
אך אזקוף לזכותך ולזעות הפורום שבפרק זמן קצר שכזה אתה אכפתי לגבי כבודו של הפורום.
אגב ובפעם השנייה - טול קורה מבין עיניך! אתה כותב לי "לכבד את הפורום"?!!
שמח לשמוע כי חשוב לכבד את הפורום - ובלי מרכאות...
למקרה שלא ידעת, אני מאלו שבנו את הפורום והתוו את דרכו ודמותו מהקמתו ועד היום,
הפורום שאתה רואה היום זה משהו שיש לי "קצת" יד ורגל בו -
והפורום ימשיך להתנהל כפי שהתנהל עד היום בין אם זה נראה לך ובין אם לא,
בין היתר גם בהערותי לגבי דברים שאהיה סבור שהועלו בחוסר טעם ושלא לצורך - בגדר ביקורת בונה,
על מנת להבטיח כי הפורום ימשיך להתנהל בצורה נכונה (כנ"ל כל מנהל פורום - זה מתפקידנו ומחובתנו).
תשומת לבך כי בדברים שכתבתי היתה ביקורת ותרעומת בשפה נקייה ותו לא.
לעצם העניין:
1. בתגובתי הראשונה עניתי לך עניינית וניסיתי להסביר ולסייע - ללא שמץ ביקורת.
2. תגובתי הנוספת הועלה לאחר שראיתי את השרשור הקודם כולו - ואכן התרעמתי.
3. כעת אתייחס לדברים שכתבת אחד לאחד:
א. לדבריך "שלחת לדיג מסירה"?! אז אולי התכוונת לשלוח אך לא שלחת לשם דבר,
ממילא אף אחד לא העביר משהו כזה מפורום דיג מסירה לכאן - כי אין שם הודעת העברה.
אגב, נכון לעכשיו אין בפורום דיג מסירה אף הודעה או תגובה שלך מאז נכנסת לפורום.
יתרה מזו, הגיוני שאני מתיחס אל מה שאני רואה - אינני אמור לנחש היכן התכוונת לכתוב
ב. שוב אתה כותב "לא קיבלתי תשובה" -
אז אכן, בעניין הזה הצדק אתך.... בדקתי ואכן כשהעלית את ההודעה עם "לא קיבלתי תשובה" - עדיין לא היו התשובות בשרשור השני.
טעות שלי, לא בדקתי ולא השוויתי את המועדים והזמנים - סברתי בטעות שהעלית אחרי שהשיבו שם,
במקום מה שכתבת בתגובתך הנוכחית יכלת לרשום בפשטות "רפי, תבדוק זמנים, התגובות בשרשור
השני הועלו אחרי שהעליתי את ההודעה בשרשור הזה"" - ואז היינו חוסכים את כל הסאגה הזו.
אילו היית כך כותב במקום להתיימר להטיף - אפילו היית מקבל התנצלות ובזה הדברים היו מסתיימים.
אגב, אילו היית מסתפק ב"הקפצת" השרשור המקורי ללא פתיחת שרשור חדש - לא היה קורה הבלבול,
פתיחת השרשור החדש היתה מיותרת - עובדה כי הקפצת את המקורי והתגובות נרשמו שם.
ג. לרגע לא חשבתי שמשעמם לך, לא סברתי כי "סתם אתה פותח שרשורים",
כן סברתי שמעצם היותך חדש יחסית אז פתחת שרשור מיותר שלא לצורך - וברור גם כעת שהיה מיותר,
אך התרעומת לא היתה על פתיחת שרשור נוסף כי זה התקבל בהבנה,
אלא על מה שסברתי (בטעות!) שאתה כותב שלא ענו לך אחרי שענו לך (בפועל הסדר היה אכן הפוך).
מניח כי כעת הדברים ברורים.