בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  היום יום הולדת היום יום הולדת ל... ISF
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: היום יום הולדת היום יום הולדת ל... ISF  (נקרא 3555 פעמים) הדפסה
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין:
« הגיב #15 ב- : יולי 15, 2015, 18:25:22 PM »
אני אאחל מזל טוב אבל ממתין לטעימת עוגה. רפי כך יוזמה
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
 IP: [ מחובר ]
אליהו בנימין

"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי"
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: היום יום הולדת היום יום הולדת ל... ISF
« הגיב #16 ב- : יולי 16, 2015, 08:35:19 AM »
באאאא ידיים-   

ובאאאא רגליים-   

חם חם

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה......

הפורום מס' 1, לא רק בעולם הדייג אלא בכלל ברשת, פורום שהוא דוגמא אישית לחיבור בין אנשים סביב תחביב מסוים מתוך כבוד הדדי ושמחה גדולה...

פורום שעוד מימיו הראשונים היה תקדים ליצירת פלטפורמה הוגנת יותר ושיוויונית לציבור הדייגים במדינת ישראל.. עם ניהול התנדבותי תקין והמון משפחתיות, לא פלא גבירותי ורבותי שהגיע לאן שהגיע 

אנחנו משפחה אחת גדולה  שחוגגת עכשיו עוד שנה מוצלחת ועמוסה בפעילויות ואקשן  yahoo yahoo

מזל טוב, עד 120!!!!  הגל

קילו   חם

למרות שתכל'ס כבר מזמן עברנו את זה 

חגיגה 2 חגיגה 2 חגיגה 2
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : יולי 16, 2015, 12:11:19 PM »
מזל טוב לפורום 

בעברי הרחוק השתייכתי לפורום תפוז ,  השאר השתייכו ל IFF  .

למעשה  ISF הוא בן כלאיים של הפורומים המיתולוגים ,  IFF נמחק ותפוז גוסס ומבייש את עברו .

החלטתי להצטרף כפעיל לא מזמן , המטרה האחת והיחידה היא שיהייה פורום אחד לפחות שנותן בית

לדיג הישראלי , פינה חמה להכנס אליה בין כל תלאות החיים במדינה שלנו .

הפוטנציאל הוא אלפים רבים שישימו בצד מחלוקות ונאמנויות עבר , יחזקו את ISF  מהסיבות שהזכרתי .

חשיבות רבה לתרגום הצלחה ושגשוג , תוכן מגוון וחברות פעילה של כמה שיותר דייגים , אחרת זה לא פורום .

בהצלחה בבאות  אתה בסדר

אייל,
מחזק וחותם על כמעט כל מה שכתבת, משמע על רוב מה שכתבת,
אך יש הסתייגות קטנה גדולה.... קריצה
ISF איננו "בן כלאיים" ולא נולד בתור שכזה - ממש לא..
וזה לא נכתב ממקום של "אגו" או "גאוות יחידה" (שקיימת...) - אלא ממקום ענייני ואוביקטיבי ככל שאפשר...

כל אתר וכל פורום מציג את עצמו ואת דרכו ועקרונותיו, לא מעניין לבדוק עד כמה אחרים הקפידו לקיים...
גם כאן ב- ISF יש את מי אנחנו -
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=2151&Itemid=193
מאוד השתדלנו לקיים מה שהצהרנו ונראה כי די הצלחנו לקיים...

לעצם העניין...
*פורום שאיננו מסחרי וחף משיקולים מסחריים - לא יכול להיות "בן כלאיים" של פורומים מסחריים..
**תפוז זו פלטפורמה מסחרית, פורום הדיג שם כמו פורומים אחרים - היה תחת "ניהול על" של הנהלת תפוז אשר מטבע הדברים בראש מעייניה ושיקוליה היה השיקול הכספי, למנהלי פורום הדיג לא ניתנה שליטה מוחלטת אלא שליטה מוגבלת וכפועל יוצא כוח מוגבל לעשייה ולניהול. בהיותו פורום הדיג היחיד לאחר נטישת הדייגים את NRG ובהיעדר הפלטפורמות הזמינות והשטחיות של פיסבוק ווטסאפ - היו לו ימים גדולים ויפים. כאשר קם IFF החלה הירידה של תפוז שנמשכה ונמשכה במקביל להתעצמות IFF, הפלטפורמה של תפוז נותרה מיושנת ופחות ממוקדת מזו שהציע IFF, קשה לנהל פורום אם מנהליו חוסמים מי שמנבל פה באופן שיטתי והנהלת תפוז מחזירה אותו או מקום או הנהלת תפוז איננה מאשרת באנר חסות לפעילות וכו' וכו'....
**IFF - בשלב מסוים הפך לפורום מסחרי, היו ביקורות והסתייגויות אצל חלק מהאנשים לגבי דרך ההתנהלות במישורים מסוימים.
**שני הפורומים הנ"ל, IFF ותפוז - ללא ספק עשו דברים גדולים ויפים בעולם הדיג, אין חולק....
בכל אופן, נוכח ההסתייגויות, קם תחילה IKF ובהמשך קם ISF למעשה "מיסודו של IKF" (ראה ב"מי אנחנו"),
הפלטפורמה היתה אותה פלטפורמה מבחינה טכנית - הגישה ודרך ההתנהלות של הנהלת הפורום היתה שונה בכמה וכמה היבטים ומישורים - וממש לא משנה אם זה יותר נכון או פחות נכון מאשר בפלטפורמות האחרות...
ISF הוקם כי חשבנו שהיינו רוצים לראות בארץ פורום דיג שמתנהל כמו שלדעתנו צריך להיות ולהתנהל פורום דיג חברתי-מקצועי עם דגש שווה על הצד החברתי...
העקרונות שלנו וללא קשר אל מה שנעשה או לא נעשה במקומות אחרים, היו ברורים לפחות לנו מייסדי ISF ולמעשה בעקבות הדרך שהותוותה על ידי איל הלפרין מי שייסד את IKF ובהמשך את ISF:
*הפורום לא יהיה מסחרי - לא תהיה מכירת באנרים בכסף
*הפורום הוא לפני הכל של חבריו - לא כאמירה ולא כקלישאה אלא ממש, ומה המשמעויות?!
  **מנהלי הפורום הם לפני הכל חברי פורום, שליחי ציבור שעושים בהתנדבות כי אכפת להם להוביל
     ולעשות על מנת שיהיה בית חם ועשיר מקצועית וחברתית לדייגים הספורטיביים, כפועל יוצא -
     מנהלי הפורום מדברים עם חברי הפורום בגובה העיניים והם חלק בלתי נפרד מהחבר'ה
  **הפורום איננו של בעלי החנויות והיבואנים וגם מי מהם שנותן ומעניק חסויות לפעילויות ולחברים -
     לא זוכה לחסינות מפני ביקורת. את הפרגון על העשייה הם מקבלים מכל הלב, את הקרדיט שלנו
    הם מרוויחים בראש ובראשונה על ידי שירות ויחס טוב והוגן לחברי הפורום שמגיעים אליהם כלקוחות.
    בפועל זה התאים ללא מעט מביניהם אשר כמונו סברו כי כי שירות טוב והוגן זה אינטרס משותף -
    לראיה הנכונות הגדולה והמתמשכת של לא מעט חנויות ויבואנים לתת חסות מימונית לכל פעילות שלנו.
*עידוד ופרגון לשיתוף אמיתי ולהתנהלות ערכית, יצירת אוירה שמתאימה לפורום חברתי.
*הקפדה על תרבות השיח תוך שמירה על דפי הפורום נקיים מגידופים וניבולי פה...
  לקח זמן אך זה כבר השתרש, אם מחר תרשום למישהו "דביל" - יהיו כמה חברי פורום שיגיבו ויכתבו
  "כאן לא מקללים", וממילא אחד המנהלים יסיר את התגובה בצירוף התראה.
  תבדוק מתחילת השנה 1/1/15 - כמדומני לא תראה כאן דיון אחד עם השתלחויות או עקיצות ארסיות וכו',
  ממילא בתקופה זו לא עלה כאן גידוף אחד, מתי בפורומים האחרים ראית 7 חודשים ללא השתלחות או
  גידוף או עקיצות ארסיות, שחברי הפורומים הטיחו פה ושם זה בזה?!
*סבלנות והסברה לפני "כוחנות": לא ממהרים למחוק ולהסיר תגובות וגם לא לחסום/להשעות, עובדתית -
  משך 4 שנותיו של הפורום - נחסמו/הושעו פחות מ-15 משתמשים!!! מדובר במקרים חריגים כגון פברוק
  דוחות או גידופים שנמשכו לאחר התראה וכיוצ"ב, על כך אנו בהחלט גאים - ובמיוחד כי מיעוט החסימות
  לא בא על חשבון התפשרות על הדרך אלא בהתאמה לדרך, מיעוט החסימות לא מנע יצירת פורום נקי
   מניבולי פה ונקי דוחות מפוברקים וכיוצ"ב.. תחת מחיקות והשעיות בחרנו בהסברים, לא פעם גם יצירת
   קשר ושיחות אישיות...
*התווית קו בוגר וערכי - עם הזמנה פתוחה לנוער לאמץ את הקו ככל שמתאים לו או המלצה לחפש
  מקום אחר שיתאים לו יותר. בפועל, אני מתמוגג לראות את הנערים האיכותיים של ISF - בוגרים וערכיים,
  נערים כמו דור שגב ואיתמר זלמן (ויש עוד אשר חלקם "גדלו והתבגרו כאן כמו מישה רביץ) שפשוט מחמם
  את הלב ומאוד מעניין ומרתק לקרוא מה הם כותבים...
*יש עוד כמה דברים אך התעייפתי... סמיילי

בסופו של דבר, בהחלט היו הרבה דברים טובים שלקחנו ואימצנו מתפוז ו-IFF, יחד עם זאת היו גם כמה דברים שהחלטנו לעשות בצורה שונה ולשים דגשים ומאמץ בעניינים מסוימים, כנראה שהדרך בכללותה התאימה להרבה דייגים ספורטיביים ולמי מביניהם שהתאימה - הגיע בסופו של דבר לכאן והפך לחלק בלתי נפרד מהקהילה.... מי שלא התאים לו - למשל היו בודדים שהיה חשוב להם לנבל פה
*כאן המקום לציין כי מול תפוז מעולם לא היתה יריבות אלא להיפך - היה שת"פ ולמשל (ולא רק) עת יזמנו את הפשפשוק הגדול הראשון הזמנו את שרגא ותפוז להשתתף כשותפים מלאים (עוד לפני ששרגא הצטרף לניהול ISF).

כאמור, מסכים בחום עם כל הדברים הנוספים שכתבת איל,
לגבי "מחלוקות ונאמנויות עבר" - דעתי כדעתך ויתרה מזו - אין מקום לכך..
אין כאן מדינות שונות ואפילו לא קבוצות כדורגל - כולנו דייגים ספורטיביים...
לא היתה לנו בעיה עם זה שחברי פורום העלו דוחות והיו פעילים בכמה פורומים במקביל...
מתחילת הדרך ועד היום - הרבה ממנהלי ISF היו חברי תפוז פעילים (גיאצוק, שרגא, רון דדון, מאמון,
אדם, שחר הידוע בכינוי הוק4...), כולנו או רובינו היינו חברי תפוז ו/או IFF בשלב זה או אחר,
עם סגירת IFF הועלתה הזמנה לאלו שטרם הצטרפו - להצטרף ולהרגיש בבית...
למעשה כל דייג ספורטיבי מוזמן מאז ומתמיד להצטרף ולהרגיש בבית - ללא קשר ורלוונטיות אם
היה או לא היה פעיל או מזוהה או "נאמן" בפורום דיג אחר. מה שמעניין זו הפעילות כאן ולא העבר.
כפי שכתבת אייל -
"המטרה האחת והיחידה היא שיהיה פורום אחד לפחות שנותן בית לדייג הישראלי , פינה חמה להכנס אליה בין כל תלאות החיים במדינה שלנו . הפוטנציאל הוא אלפים רבים שישימו בצד מחלוקות ונאמנויות עבר , יחזקו את ISF  מהסיבות שהזכרתי . חשיבות רבה לתרגום הצלחה ושגשוג , תוכן מגוון וחברות פעילה של כמה שיותר דייגים , אחרת זה לא פורום ."
במיוחד בתקופה זו של הפלטפורמות של הווטסאפ והפיסבוק המאוד זמינות ומהירות - ובמקביל הרדודות והשטחיות, חשוב שיהיה פורום דיג אחד שיהיה מה שציינת, קהילה מגובשת, עם יכולת לראות דוחות דיג ולקיים דיונים מקצועיים ומשתפים ברמה של יותר מאשר תמונה עם לייקים, עם ארגון פעילויות ומפגשים גדולים, עם יכולת לקיים קהילה אמיתית - חברתית מקצועית ומשתפת של דייגים ספורטיביים...
לשמחתנו יש לנו את זה וימשיך להיות לנו את זה כאן ב-ISF,
מקום שכייפ לנו להיות בו... בירה

אליהו בנימין

"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי"
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : יולי 16, 2015, 12:36:19 PM »
כל מילה בסלע בראוו

החכמנו רפי  גילגול עיניים

אשריך  בירה
cargo plan

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : יולי 16, 2015, 15:14:59 PM »

רפי , זה ציטוט קצר מכל ההודעה שלך , אני חוזר בי מההגדרה הנ"ל  .

לא התיחסתי לשוני בין תפוז לIFF  בזמנו , זה היה סלע מחלוקת ואבן נגף מהותי דאז .

יש פעילות עצומה ברשתות החברתיות וחבל שלא הכל מתנקז לפורום הגדול והיחיד שקיים היום - ISF .

אסכם , מזל טוב והלוואי ותשמר פלטפורמה נהדרת לכל הדייגים הספורטיבים בארץ .

בשמחות ...

rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : יולי 17, 2015, 00:20:59 AM »

רפי , זה ציטוט קצר מכל ההודעה שלך , אני חוזר בי מההגדרה הנ"ל  .

לא התיחסתי לשוני בין תפוז לIFF  בזמנו , זה היה סלע מחלוקת ואבן נגף מהותי דאז .

יש פעילות עצומה ברשתות החברתיות וחבל שלא הכל מתנקז לפורום הגדול והיחיד שקיים היום - ISF .

אסכם , מזל טוב והלוואי ותשמר פלטפורמה נהדרת לכל הדייגים הספורטיבים בארץ .

בשמחות ...

אייל, הכל ברוח טובה....
כרגע ראיתי - נשלפה לי חתיכת מגילה.... חם
איכשהו מה שכתבת שחרר לי איזו סקירה מקיפה על ענייני הפורומים למיניהם, שיהיה...
לגבי הרשתות החברתיות -
יש בעת הזו את הטרנד של תרבות התמונות והלייקים ויש את הפורום שמאפשר הרבה יותר...
גם הסיכום שלך מתאים לי - ומבטיח לך שהפלטפורמה הנהדרת שלנו תמשיך להשמר...
הסיכום שלי: מתאים לי שיצטרפו עוד 50 וגם 200 חבר'ה כמוך ומכל הבחינות והיבטים...
כמו שכתבת, בשמחות... בירה
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : יולי 18, 2015, 10:33:01 AM »
מזל טוב לפורום האחד היחיד ואכן הכי מיוחד מתבייש

פורום מספר 1 ברשת 

אני מאחל שנחגוג עוד הרבה שנים של חברות טובה ....כבוד ...הדדיות ....ושיתוף מלא  כבוד הרב

האתר מספר 1

אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1 אנחנו מספר 1

בירה בירה בירה בירה
צח ברק

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #22 ב- : יולי 18, 2015, 16:46:25 PM »
מזל טובבבבבב

Sent from my SAMSUNG-SM-G925A using Tapatalk