הדו"ח: אחרי ששבת שעברה היה מזג אוויר לא ברור שמש גשם שוב שמש הפעם ציפה לנו יום יפה אז לא נצא?! חצי שעה לפני הזריחה מגיעים לחוף דקל מארגנים את הציוד ומחכים לטיפה אור כדי לראות את השביל לכיוון המים ומסתערים עם דודא של שבוע לקצת דייג אני מתחיל לעבוד עם ציקדה כסופה 6 גרם ואחרי מספר זריקות עולות כמה ביניות קטנות אבל מאוד נעימות ברגע שהשמש עלה נגמרו הביניות ועלו כמה מושטים בגודל הדמויים עצמם, ואז שמנו לב שעדיין יש דגים שדוגרים על הבורות שלהם ומשם כבר יצאו חתיכות יופות יותר... מתחיל להיות משעמם והחלטנו לעבור מקום לגינוסר שם כבר היה מעניין יותר מושטים יפים מאוד עבדו לתוך המעגן עצמו עד 12:30 והביתה! היה יום כיף וסיפוק מלא! עד שהדודא תתקוף שוב עם נעילה חזקה ותמשוך אותי לכיוון המים אני עם חיוך!!! https://www.youtube.com/embed/F7-iC_ajZQM
נראה שבסופו של דבר אירגנתם לעצמכם ארוחה מכובדת יפה ! היו אתמול דיווחים לשני הכיוונים. חלק דיווחו על יובש טוטאלי וחלק על תפיסות יפות
לגבי השחרורים של הביניות, אני אקדים ואומר שאני שמח לראות כאלו ולא משנה באיזו דרך או באיזה הקשר. מה שכן, אני לא מבין למה לשמור אותן בסל בכלל... הקטנטנות האלו הן העתיד שלנו וכמובן שגם שלהן. צריך לשמור עליהן
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
נראה שבסופו של דבר אירגנתם לעצמכם ארוחה מכובדת יפה ! היו אתמול דיווחים לשני הכיוונים. חלק דיווחו על יובש טוטאלי וחלק על תפיסות יפות
לגבי השחרורים של הביניות, אני אקדים ואומר שאני שמח לראות כאלו ולא משנה באיזו דרך או באיזה הקשר. מה שכן, אני לא מבין למה לשמור אותן בסל בכלל... הקטנטנות האלו הן העתיד שלנו וכמובן שגם שלהן. צריך לשמור עליהן
האמת זה רק בשביל המצלמה שיהיה לי גו פרו הכל יצולם וישוחרר בלייב מבטיח