פשוט תותח

תודה על הטיפים רק אם תוכל לתת לי קווים מנחים חשובים וכללים כדי שאוכל לתמרן טוב בחנות ולא שידחפו לי סתם למרות שזאת חנות אמינה מאוד

שידחפו סתם זה לא קשור לחנות זה קשור שאתה צריך ללכת בידיעה מה אתה רוצה ,חשוב מאוד

1 - קודם כל משקל חכה שתרגיש שנוח לך להחזיק ביד ( כמו שרשמתי כך גם את הרולר תבדוק בחנות )
2 - אורך החכה מ - 3.60 עד 3.90 , אפשר לדוג בחכות שהם 4.20 במקום מסולע זה תלוי ויהיה לך נוח לבדוק בחנות לא עולה כסף.
3 - אורך הידית של החכה יש קצר יש ארוך תבדוק לפי נוחות בחנות, אתה יכול גם לצאת מהחנות החוצה
לפתוח את החכה ולהרגיש כאילו אתה זורק משקולת שזה המלצה הכי טובה + חיבור הרולר לחכה .
4 - שלא יהיה קצה ספגטי מידי שיהיה קצה רגיש אבל שיהיה חזק ( הדרך הכי טובה זה לבדוק בחוץ לשים את
הרולר בחכה לשים את החוט וסתם לקשור משקולת לפי הנתונים של החכה כך תהיה בטוח שהכל טוב )
לא לזרוק את המשקולת בהטלה

5 - עוד המלצה שלי זה קרה בחכה שהיא עד היום אצלי כי אפילו לתת אותה מתנה לא הייתי נותן ,
אורך החכה לא נכון במידה ואתה יכול למדוד את האורך שזה באמת מה שרשום הכי טוב .
( כי יש מוכרים שעושים תיקון לחכות שנשבר להם קצה החכה ואז האורך לא נכון גם זה קרה לי ) 6 -תבדוק חכות במידה ואתה יכול להסתדר במחיר שיהיה טבעות תפורות על החכה מדבר על
טלסקופי , או כמה שפחות טבעות צפות ,יש חכות שיש להם 2 ויש חכות שיש להם 1 עדיף 1 .
7 - תבדוק משקלי הטלה שיהיה משקלים שאתה רוצה ולא מה שהמוכר רוצה

זה מה שאני חושב הכי חשוב - במידה ויש לך עוד שאלות אתה מוזמן