יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
שבוע טוב חברים יקרים! דבר ראשון אני חייב לומר שהפורום הזה פשוט מציל! לא יודע מה הייתי עושה בלעדייו.. אז ככה. שמי יעקב רז מצוות בננפיש אני ועוד חבר ששמו דוד מורעלים על דייג וזה רק הולך ומתעצם.. כמו שכתבתי בדוח אנחנו יצאנו שישי שעבר והבאנו פלמידה והיה ממש חגיגה. אבל השבת חשבנו שנינו שתכלס זה היה נטו מזל.. בגלל שאנחנו שנינו חיילים ואני גם נשוי אז אין לנו גרוש על התחת..  אז אין לנו אופציה לקנות פיש פינדר בשלב הזה.. ברור לנו שבהמשך אנחנו נהייה חייבים פיש אבל כרגע פשוט אי אפשר.. אז הבקשה שלי היא כזאת.. יש הרבה שיגידו שהיא חצופה .. או שפשוט יתעלמו.. יש לי אפליקציה ב9לאפון שעובדת עם gps ואפשר לסמן בה נקודות שאפשר לנווט אליהם. אם למישהו יש נקודה או 2 שהוא מכיר באזור אשקלון אשדוד והוא יכול ליצור איתי קשר ולתת לי סימון על המפה אני הרבה יותר מישמח! למה ללכת ככה סתם בלי פיש לתפוס דג זה די נס.. אני יודע שזה בקשה מוזרה אך אין לנו אופציה אחרת.. תודה מראש! המס שלי זה 0546801989
|
-------------------------------
דייג אוהב דגים.
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יעקב דע לך שלא רק נקודות הכי חשוב זה הפיש שמראה אם הנקודה עובדת או לא לא תמיד הדגים נמצאים שם אין מנוס מלקנות פיש פיינדר מה גם שהנקודות הן במרחק גדול ממה שיצאתם מדובר בשניים או שלושה קמ לפחות מהחוף
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
יוסי אתה צודק אבל אין לנו אופציה כל כך.. לגבי המרחק הכלי שלנו מסוגל בכיף להגיע גם לקוילומטר שתיים בים רגוע. כל מה שאני צריך זה נקודה. אם היא עובדת או לא אנחנו נשאיר את זה בידי האל..
יש לך נקודה לתת אחי?
|
|
עריכה אחרונה: מאי 10, 2015, 11:47:53 AM על ידי יעקב רז
|
|
דייג אוהב דגים.
|
|
|
|
בעוד שנה אני אשתחרר ויהיה לי כסף לפיש פיינדר.  בינתיים אנחנו שטים עם משקולת ומקווים שהיא תיתקע באיזה ריף  נשמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לנו בעניין. ולחסוך ממנו את התענוג ולתת איזה נקודה באיזור אשקלון  או לחלופין אם מישהו מכיר פיש פיינדר יד שנייה ממש זול. תודה לכם אחים לחכה! (יום יבוא וצוות בננפיש יעניק נקודות למתחילים)
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בעוד שנה אני אשתחרר ויהיה לי כסף לפיש פיינדר.  בינתיים אנחנו שטים עם משקולת ומקווים שהיא תיתקע באיזה ריף  נשמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לנו בעניין. ולחסוך ממנו את התענוג ולתת איזה נקודה באיזור אשקלון  או לחלופין אם מישהו מכיר פיש פיינדר יד שנייה ממש זול. תודה לכם אחים לחכה! (יום יבוא וצוות בננפיש יעניק נקודות למתחילים) תגדירו ממש זול? אם אין לכם בעיה להשתמש בפישפיינד שמראה עומק ב"רגל" במקום במטר ומציג טמפ' מים בפרהנייט במקום בצלזיוס, אתם יכולים להזמין פישפיינדר בסיסי מחו"ל בעלות של 600 - 800 שקלים. למשל דגמים בסיסים של המינבירד (סדרת Humminbird PiranhaMax). בתור התחלה - מספק את הסחורה.
|
|
|
|
יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
רון גם לזה כרגע אין לנו תקציב לצערי.. אנחנו יכולים לחכות שיגיע הכסף או שנמצא נקודות מאנשים טובים...
|
דייג אוהב דגים.
|
|
|
|
חברים יקרים אני לא רוצה שתחשבו חלילה שאנחנו קמצנים או שנוררים. אנחנו חיילים תפרנים אך נחושים ואהבי דייג בטרוף וחדשים בתחום הקיאק . יצאנו פעם אחת ותפסנו פלמידה היה כייף בטירוף  הבנו שזה היה פוקס ושאנחנו צריכים נקודות אך אין באפשרותינו לקנות פישפיינדר. חבל לנו להפסיד את הקייץ הזה ולכן נצא בכל זאת. נשמח לעזרה שתשדרג לנו את הדייג:-)
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יעקב אמן והיו לי נקודות לתת לך אני בסופו של דבר דיג נוסע שמצתרף למסעות דיג הנקודות אצל בעל הגיפיאס אבל תנסו מול הפארק הלאומי יש שם מלא סלעים ולא צריך לצאת רחוק לעומק אני בטוח שיש שם כמה לוקוסים ועוד כמה בהצלחה אמן ותתפסו אינטיאס 50 קילו וטונה כחולה והמון לוקוסים וזה מכל הלב
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דודו ויעקב... ראשית, זה ממש לא "חוצפה" לבקש נקודות באופן כללי, לגמרי לגיטימי... הרי לא "דרשתם" - סה"כ ביקשתם יפה בדחילו וברחימו...  מבחינת נקודות, להערכתי רוב הנקודות רחוקות יותר מאשר מרחק של 1-2ק"מ מהחוף... אם הבנתי נכון - אתם בסה"כ מחפשים נקודות עם ריפים בקרקעית... תנסו להעלות דיון גם בפורום דיג מהסירה - אולי יהיה מי מאנשי הסירות שיוכל לסייע לכם... ועד אז - תמשיכו להאמין, לנסות ולהצליח... 
|
|
|
|
יעקב רז
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
|
|
תודה רבה יוסי ורפי! אני אנסה בפורום של דייגי הסירות
|
דייג אוהב דגים.
|
|
|
|
תודה רבה יוסי,רון ורפי שאו ברכה הלוואי ותדוגו עד 120 המון דגים יפים וגדולים!
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
חברים יקרים אני לא רוצה שתחשבו חלילה שאנחנו קמצנים או שנוררים. אנחנו חיילים תפרנים אך נחושים ואהבי דייג בטרוף וחדשים בתחום הקיאק . יצאנו פעם אחת ותפסנו פלמידה היה כייף בטירוף  הבנו שזה היה פוקס ושאנחנו צריכים נקודות אך אין באפשרותינו לקנות פישפיינדר. חבל לנו להפסיד את הקייץ הזה ולכן נצא בכל זאת. נשמח לעזרה שתשדרג לנו את הדייג:-) חלילה אף אחד לא חושב שאתם קמצנים - זה טבעי כחיילים לחסוך כל שקל  שווה אולי לעקוב אחרי הפורום שוק יד שנייה פה, אולי מישהו יחליט למכור פישפיינדר בסיסי עקב שדרוג או משהו כזה. לגבי נקודות לצערי אין לי איך לעזור, אלא אם אתם רוצים לחתור לנהריה 
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
|
תודה אחי
|
|
|
|
mjh18
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|