|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
חופשי נהנתי ושבעתי וגם יצא להכיר אחלה אנשים אביאל בעל הסירה אחלה בחור זורם ובכלל היה צחוקים ממליץ מאד למי שלא עשה קודם קשה לחזור לחוף אחרי שנכנסים עם סירה
וכמובן חג'בי המלך
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2015, 08:24:30 AM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
רצית לדפוק ארוחה, דפקת לעצמך את החיים...  יופי של סנפנים! ניסיתם לתפור ולהחזיר למטה?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
רצית לדפוק ארוחה, דפקת לעצמך את החיים...  יופי של סנפנים! ניסיתם לתפור ולהחזיר למטה? מתקדמים גיא מתקדמים  ולא לא תפרנו למרות שאביאל הפציר בנו לעשות כך מה לעשות לומדים פעם הבאה ננסה למרות שזה אומר לקנות עוד מקל כי זה מייבש את האקשן הלחכות לתקיפה בזמן הזה אפשר להוציא עוד מאה סנפנים אז צריך להחליט מראש שזה מה שעושים ולא לרדת מהתוכנית
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
רצית לדפוק ארוחה, דפקת לעצמך את החיים...  יופי של סנפנים! ניסיתם לתפור ולהחזיר למטה? מתקדמים גיא מתקדמים  ולא לא תפרנו למרות שאביאל הפציר בנו לעשות כך מה לעשות לומדים פעם הבאה ננסה למרות שזה אומר לקנות עוד מקל כי זה מייבש את האקשן הלחכות לתקיפה בזמן הזה אפשר להוציא עוד מאה סנפנים אז צריך להחליט מראש שזה מה שעושים ולא לרדת מהתוכנית 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
אהבתי את הדוח, וכל הכבוד גיא על שהתגברת על החשש לדיג מסירה  לקחת כדור או שלא היתה צריך? בכל מקרה אתה תתמכר לדבר הזה  בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
ehajby
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
43
|
|
חופשי נהנתי ושבעתי וגם יצא להכיר אחלה אנשים אביאל בעל הסירה אחלה בחור זורם ובכלל היה צחוקים ממליץ מאד למי שלא עשה קודם קשה לחזור לחוף אחרי שנכנסים עם סירה
וכמובן חג'בי המלך
תודה יוסי יא תותח
|
|
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה גרבידות שבעולם אני חושב שהרבה מאיתנו צריכים להפסיק להתייחס אל הדג הזה כברירת מחדל מכמה סיבות : 1.דג טעים מאוד 2.מעולה לעבודה על חי 3.נותן פייט חמוד ומצוי בלהקות גדולות בתאבון 
|
|
|
|
|
|
|
אני תמיד מפלט את הדג הזה ואז אוכל אותו כמו שניצלונים מטוגנים.
אני רואה את המצב ככה:
לפני שנתיים גם תפסנו אותם בטירוף בכל מקום, ובגדלים ממש יפים, ואז יום אחד בקניות בחצי חינם פיתאום ראיתי אותם בשקיות מלאות דגיגים במקפיא בשם "סנפנים"
אף פעם לא ראיתי את הדג הזה קודם לכן, ושנה שעברה תפסנו אחד פה אחד שם וממש קטנים...
|
|
|
|
|
|
|
שלל מכובד ביותר של דג טעים מאוד 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אחלה גרבידות שבעולם אני חושב שהרבה מאיתנו צריכים להפסיק להתייחס אל הדג הזה כברירת מחדל מכמה סיבות : 1.דג טעים מאוד 2.מעולה לעבודה על חי 3.נותן פייט חמוד ומצוי בלהקות גדולות בתאבון  קודם כל תודה והדג באמת טעים מאד שווה את זמן הניקוי הארוך והמתיש עכשיו שאתה כותב מעולה לעבודה על חי האם עלי להעדיף אותו על כל דג אחר שאני אתפוס (אם ייתפס דג אחר) או שיש אחר שממש מבטיח תוצאות יותר ודאיות ?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 18, 2015, 18:09:27 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך בואך יוסי אל עולם הדיג מהסירה - שמח שנהנית...  חווית יום עם אקש'ן - הז'רבידות הללו תוקפות בקצב והדג עצמו טעים מאוד בטיגון... משמח לא פחות לראות איך הפורום מחבר בין אנשים, איך נוצרות כאן הכרויות שמובילות ליציאות דיג משותפות.. ואיך חברי הפורום נחשפים לעוד שיטות דיג...
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין