| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 14/3/2015 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6 | שרימפס - | *אחר - דג שאינו ברשימה | ||
הדו"ח:
טוב אז ככה .מחכים מספר שבועות ליום המיוחל כדי שנצא ונתחיל להשתפשף על הקיאק צוות של 4 קיאקים יוצאים מאיזור עכו העתיקה ב6 בבוקר יש לציין ש3 מאיתנו די צעירים על הקיאקים ואחד מבוקר נחמד אחראי ומנוסה
להלן התוכן: בעקבות בחילות ותחושות לא נעימות ביצאות לים לוקח חצי שעה חצי טרבמין להקל על המצב
נכנסים לנקודה חתירה של 2קמ לערך עומק 28מ מתחיל בולוס אומנם היה ים רגוע בשבת אבל באומק עדיין היה מן עליה של גלים בקיצור עובד על בולוס ומשום מקום מקבל סחרחורות נוראיות בחילות והקאות בצורה מעיקה מאוד מנסה להתגבר לוקח עוד חצי טרבמין ולימון שהבאתי למקרה ש... לצערי ההרגשה לא השתפרה ואף החמירה מוצא את עצמי ללא יכולת לחתור ..אחד החברים מהצוות מחליט לחבר לי חבל ולגרור אותי עד לחוף בזמן זה אני שוכב ועוצם עיניים ההרגשה משתפרת ברגע שאני מתיישב ומנסה לעבוד בולוס שוב חוזר חלילה .מתבאס ומבין שאין ברירה לצאת לגמרי מהמים ...מתאכזב מההצגה הזאת אני הרי כל כך מאוהב בדייג מקיאק וחושב מה יקרה אם ו.... לא יעבורו התופעות האלו אצטרך למכור?איך לדעתכם אני אמור לנהוג לפעמים הבאות כדי לא לאכול אותה בצורה הזאת אני לא רוצה להתיאש הבנתי שזה יכול לעבור ולהישתפר .האם יש תרופה אחרת לדעתכם שתקל על המצב פרט לטרבמין ?מבואס ממש שקרה לי מאוד

צוות המורים!