פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   סלעים וים סוער |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סלעים וים סוער (נקרא 7364 פעמים) |
הדפסה |
|
|
לא הבנתי רק עם אפשר להגיע להטלות רחוקות כמו 60-70 מטר, אולי מישהוא מכיר, יודע או שמע?
iso אינו תוכנן לזריקה. (מקלות דייג ביפן: כאן) ברשותי iso אחד של DAIWA, טלסקופי, 7 מטר, משמש לדייג על מצוף. אינני חושב שניתן לזרוק איתו - הוא גמיש מידי. אגב, קיימת מקבילה שמיועדת להטלה, ולדעתי תתאים טוב בים סוער(מקלות MATCH למלוחים- ראה MK1/MK2 של פיש_אניוואר) ולדעתי אתה צודק כי מקל יכול לתרום לנוחות עבודה בrough ground , ביחוד אם הוא יעודי לעבודה בתוואי שכזה.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 11, 2015, 16:35:37 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא הבנתי רק עם אפשר להגיע להטלות רחוקות כמו 60-70 מטר, אולי מישהוא מכיר, יודע או שמע?
iso אינו תוכנן לזריקה. (מקלות דייג ביפן: כאן) ברשותי iso אחד של DAIWA, טלסקופי, 7 מטר, משמש לדייג על מצוף. אינני חושב שניתן לזרוק איתו - הוא גמיש מידי. אגב, קיימת מקבילה שמיועדת להטלה, ולדעתי תתאים טוב בים סוער(מקלות MATCH למלוחים- ראה MK1/MK2 של פיש_אניוואר) ולדעתי אתה צודק כי מקל יכול לתרום לנוחות עבודה בrough ground , ביחוד אם הוא יעודי לעבודה בתוואי שכזה. מה דגם של DAIWA ? מקלות ISO בוחרים לפי רמת קושי בלנק, בין 0.5# ל 3.0#. 0.5 גמיש יותר ו 3.0 קשה. אני חושב בכיוון 1.5# או 1.75# כאן מקל שאני מתחנן אליו. כל זה טוב עם יש מצב להטלה של 50-60 מטר.... איזה מהמקלות אתה מתקוון?
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 12, 2015, 15:01:09 PM על ידי בוריס
|
|
|
|
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
iso אינו תוכנן לזריקה. (מקלות דייג ביפן: כאן) ברשותי iso אחד של DAIWA, טלסקופי, 7 מטר, משמש לדייג על מצוף. אינני חושב שניתן לזרוק איתו - הוא גמיש מידי. אגב, קיימת מקבילה שמיועדת להטלה, ולדעתי תתאים טוב בים סוער(מקלות MATCH למלוחים- ראה MK1/MK2 של פיש_אניוואר) ולדעתי אתה צודק כי מקל יכול לתרום לנוחות עבודה בrough ground , ביחוד אם הוא יעודי לעבודה בתוואי שכזה. מה דגם של DAIWA ? מקלות ISO בוחרים לפי רמת קושי בלנק, בין 0.5# ל 3.0#. 0.5 גמיש יותר ו 3.0 קשה. אני חושב בכיוון 1.5# או 1.75# כאן מקל שאני מתחנן אליו. כל זה טוב עם יש מצב להטלה של 50-60 מטר.... איזה מהמקלות אתה מתקוון? בדקתי והידית עטופה אצלי בשזירה(נגד סריטות ושיפור אחיזה)...ולא זוכר מה הדגם בעל פה  אבל לדעתי לפחות זה עדיין מקל לBOLO. בהסרטון שהעלת, איפה יש אזורים כאלו בארץ....? תוואי החוף ביפן קצת שונה מאצלנו. התכוונתי ל מקלות כאלו(מחירם "קצת" גבוה).
|
|
|
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
Match rod Mk2 Length: 13' 6" Casting weight: 125 - 175 grams
Weight: 890 grams
לדעתי לפי נתונים זה פידר או חקת חוף משקולות. כבדה מאוד... כל המזחים, ומקומות מסולעים. השרשור הזה ניפתח עם שעלה מסויימת , העלתי את הציוד כאופציה, מאוד יקרה אבל אופציה.
|
|
|
|
בוריס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא קיים מקל ISO באורך 7 מטר. בעצם קיים עם תג מחיר החל מ 5000$. וזה הזמנות מיוחדות... אפשר תמונה?
|
|
|
|
|
לא קיים מקל ISO באורך 7 מטר. בעצם קיים עם תג מחיר החל מ 5000$. וזה הזמנות מיוחדות... אפשר תמונה?
עלית על זה זריז  זה מקל שהזמנתי לסבא שלי...ב1999, (עבדתי קיץ שלם עבור המקל) סבי  , וממש לא מתחבר לקרבונים ה"חדשים"...כיום הוא כבר לא יוצא איתי כי קשה לו. אני אצלם מחר באור יום ואשלח לך למייל? נשלח.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 13, 2015, 19:53:57 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה