פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חוטי powerpro |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חוטי powerpro (נקרא 1609 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
האם למישהו יש ניסיון עם חוטי powepro או ניסיון כלשהו עם poerpro silk 8 מה ההבדל בין הדגם הרגיל לבין ה- silk8 איזה חוט יותר טוב מבינהם אשמח לתגובה מבעלי הניסיון
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי שוקי יש לי מ2 הדגמים ה silk8 זה הדגם החדש יותר 8 גידים והרגיל 4 חוטים טובים גם זה וגם זה למה אתה מייעד אותו? אם לדייג כבד הייתי הולך על הרגיל לדעתי למרות שגם לז'רזור כבד לקחתי את הרגיל 50 ליברות ,ויש לי גם 65 ו 20 ליברות ממנו נהדר חזק יש לי 30 ליברות מה 8 גידים הכחול הוא מצויין רך יותר
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
היי שוקי יש לי מ2 הדגמים ה silk8 זה הדגם החדש יותר 8 גידים והרגיל 4 חוטים טובים גם זה וגם זה למה אתה מייעד אותו? אם לדייג כבד הייתי הולך על הרגיל לדעתי למרות שגם לז'רזור כבד לקחתי את הרגיל 50 ליברות ,ויש לי גם 65 ו 20 ליברות ממנו נהדר חזק יש לי 30 ליברות מה 8 גידים הכחול הוא מצויין רך יותר
דובדוב תודה  אני שואל בשביל חבר שמתעניין בו לדייג כבד .בגלל שאיניני משתמש ועובד עם החוט הנ"ל קיוותי למצוא כאן תשובה בשבילו אני עובד עם ה- berkley whipplash שלי כבר 6 שנים ולא מתכוון להחליף אותו
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2014, 11:41:41 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני עם פואוור פרו מעל חמש שנים ומרוצה. נכון שיש חוטים דקים וחלקים יותר, אבל מבחינת חוזק ועמידות, וכמובן המחיר, לדעתי אין לו תחרות. אני עובד בזרזור עם עם 15 ליברה מהדגם הרגיל ועם 10 ליברה מה SLIK, עבור אולטרה. בגיג לייט אני עובד עם 30 ליברה מהדגם הרגיל.
באופן כללי הפאוור פרו חוט מאוד חזק ועמיד. החוט הרגיל מצופה בשכבה שששומרת את הגידים יחד אבל גם גורמת לו להיות פחות "חלק", מה שמשפיע על מרחקי הזריקה. אם זה מיועד לדייג כבד זה פחות משמעותי. הציפוי נוטה לרדת עם הזמן, אבל לא הרגשתי בירידה באיכות החוט בגלל זה. ה-SILK, יותר חלק וגמיש (ומהנסיון שלי יותר נוטה לפלונטרים במשקלים קלים). הבעיה שלי איתו שבגלל שאין את שכבת הציפוי, ברגע שיש פלונטר ואתה מנסה לפתוח אותו, הגידים נוטים להיפרד, מה שמסבך את העניינים (הם חוזרים למקום כשמותחים את החוט).
כמו שכתבו למעלה, אם זה עבור זרזור כבד הייתי הולך על הדגם הרגיל.
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2014, 12:25:19 PM על ידי Gh99
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
עבדתי בעבר עם החוט 8 SLICK והייתי מאוד מרוצה מעולם לא היו לי פלונטרים ו...אפס פיצוצי חוט
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה לכל העונים למדתי המון 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : דצמבר 19, 2014, 07:43:37 AM » |
|
לי יש על הרולר החשמלי פאוור פרו 80 ליברות, מיועג לעבודה עם ג'יג 400 גרם. חוט חזק מאוד , אמין ושווה לכל כיס.
מחמת הפרשי מחירים , כמעט כפול, אני קונה רק ב Ebay או חבר שולח לי מארה"ב.
send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם למישהו יש ניסיון עם חוטי powepro או ניסיון כלשהו עם poerpro silk 8 מה ההבדל בין הדגם הרגיל לבין ה- silk8 איזה חוט יותר טוב מבינהם אשמח לתגובה מבעלי הניסיון
אתמול לראשונה השתמשתי עם ה-poerpro silk 8... אני דג פיתיונות והולך על זריקות רחוקות לכן השתמשתי ב0.19mm.. סך הכל עשה רושם טוב...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא מכיר את ה- silk, אך משתמש בו שנים בטרולינג וניסיתי גם בג'יגלייט, מצטרף לדברים של גיל - אני עם פואוור פרו מעל חמש שנים ומרוצה. נכון שיש חוטים דקים וחלקים יותר, אבל מבחינת חוזק ועמידות, וכמובן המחיר, לדעתי אין לו תחרות.
באופן כללי הפאוור פרו חוט מאוד חזק ועמיד.
בהחלט מבטא את התרשמותי...
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : דצמבר 23, 2014, 08:49:14 AM » |
|
האם ליצרן Powerpro יש חוטים לקשירת אסיסט . מישהו יכול להמליץ ?
send from my Mobile
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|