בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
| | |-+  אוקומה סלינה 2, פירוק והרכבה - בקיצור טיפול D:
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: אוקומה סלינה 2, פירוק והרכבה - בקיצור טיפול D:  (נקרא 1831 פעמים) הדפסה
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

המדריך הנ"ל מועתק מפורום בחו"ל ועשיתי לו תרגום דרך גוגל

תהנו סמיילי

הקישור המקורי
http://alantani.com/index.php?topic=2675.0
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

היי חבר 'ה , הניסיון הראשון שלי בשלב זה אז הנה זה בא ....

המים המלוחים סלינה בגודל 3000 , עכשיו זה ללכת קיאק סליל ספינינג דיג .
אני לא הצלחתי למצוא עותק באינטרנט, אבל אני מתכוון לכתוב אם רציתי

אנחנו נשבור את הגלגל עד שזה שלושה מרכיבים עיקריים ואז ללכת משם , תוך התמקדות בסליל והגוף .

נתחיל עם הסליל , זהטווה סטנדרטי שלוש הרגיש ערימת כביסה עם רביעי מתחת לסליל . אני לא אלאה אתכם בראש כמו שזה די סטנדרטי . יש לי עדיין להזמין שדרוגי carbontexמDawn אבל הם יבואו בזמן . כדי להסיר את מנקי העליונים ותחתונים אתה צריך רק להסיר את סרטוני האביב מוצגים . תוכל להבחין מכונת הכביסה לגרור מתכת התחתונה מחזיקהmehanism השלט הסליל , נותן גריז נקי וטוב .

כמוspinners הסוף הגבוה יותר , יש ל יסלילי Salina II שני מסבים , עליונה ותחתון אחד אחד עםspacer פליז בין ( לא מוצג) ,נושאות התחתונות שנערכו בידי קליפ צלחת לחץ והאביב . הנושא העליון מוחזק בידי ערימת הגרירה

עכשיו לגוף , לאחר שהסרת את הרוטור אתה יכול לראות את כיסוי דיור המצמד , להסיר את זה ,

עכשיו אתה יכול להסיר את ציוד אברה ונושאת , תוכל להבחין רולר המצמד הוא מתחת לנושא . המצמד ההפוך אנטי הוא קבצן קצת מסובך על סליל זה . זה היה במצב טוב ויש לי פיצוץ עם שואב בלם ושמן ( לא מוצג) . אני קבעתי אברה נושאות בצד לפיצוץ טוב של שואב בלם , אוויר דחוס וקצת שמן מהירות באיכות טובה

מאפשר לקבל את גוף שחוץ ולהעיף מבט טוב .

הדבר הראשון הוא כמו רוב טווי Okuma היא משתמשת תשלובת אליפטי , מה שהופך את מחזירה את זה ביחד רק שקצת יותר מייגע . אוקיי להסיר שצד שמאל צלחת , נקי נותנת לו מעיל של גריז ימי ומניח בצד , להסיר את הנושא , זה מקבלAT טיפול (ביד ), והוא הורכב מחדש .

אוקיי , עכשיו אנחנו שולפים את הדיסקיות שנותרה ואת הבורג לפיר הסליל ולמשוך אותו החוצה . עכשיו אנו מסירים את ציוד הכונן ולתת לי אחרים הנושא את אותו טיפול , אחרי הכל הקיאקים הים היא סביבה די קשה עבור סלילים .

עכשיו להסיר את internals האחר על מנת ולהוציא אותם ולתת להם נקי טוב . הבא הוא לתת לגוף הסליל מעיל נקי וטוב של גריז הימי לפני שאנחנו מתחילים מחדש ההרכבה .

בללכת החלקים בסדר ההפוך הם הוסרו , ניקוו משומנים כמובן ,החלק החשוב ביותר של הרכבה מחדש הוא תשלובת אליפטי ,השיניים מסומנות באדום , כמו גם ציוד הכונן שישחור נוח שבו ל להבטיח את השיניים הנכונות הם meshing ,הבורג ההפוך יש גם נקודה אדומה שעם לסייע לבטנה את כל זה בצורה נכונה .

השאר צריך לחזור יחד יפה גרין . כאשר יש לי יותר זמן אני אשים כמה תמונות ומספר של מפתח טובים יותר לכל החלקים.
עריכה אחרונה: דצמבר 13, 2014, 00:18:23 AM על ידי AviramLevi
-------------------------------
צוות המורים! צוות המורים!
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

חתיכת השקעה דפק הבחור,
גם בעבודה על המכונה וגם בהעלאת המאמר.....

גם לך היתה לא מעט עבודה, תודה אבירם על השיתוף אתה בסדר
ואדים

שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #2 ב- : דצמבר 14, 2014, 22:35:23 PM »
רולר לסרגוסים מהחוף
zinger

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #3 ב- : דצמבר 14, 2014, 22:54:03 PM »
רולר לסרגוסים מהחוף

מנכ"ל צוות יורדי הים
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #4 ב- : דצמבר 14, 2014, 23:37:32 PM »
תודה על השיתוף.
לפני חודש פתחתי את הסלינה 1 שלי , החלקים כמעט זהים.

עם איזה סוג שמן שימנת את הרולר ?

send from my Mobile
ואדים

שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין:
« הגיב #5 ב- : דצמבר 16, 2014, 21:32:11 PM »
שמן קונולה אבירם משתמש
כמו זה לסלט
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה