היי חברים...כבר שנים שאני דג מהחוף בכל הסגנונות, והשנה אני ועוד חבר החלטנו שאנו רוצים לרכוש קיאקים ולצאת לעומק. ביקרנו בקפטן ג'ק לאחר שקראנו המלצות רבות על המקום היחס וכו... ולבסוף נשארנו עם 3 אפשרויות: 1. קילשון 15. 2. קילשון 13. 3. ביג גיים 2. אשמח לשמוע המלצות, יתרונות וחסרונות על הדגמים שציינתי. תודה מראש, שלומי
שלומי שלום. כשכותבים עדיף משומש מתכוונים לזה לצורך חיסכון כספי. נו... אז מה גם רכב עדיף לקנות יד 2 כי זה זול יותר. מבחינתי יש חוויה לקנות חדש!. ולכן זה תלוי בתקציב שלך, אני תמיד מעדיף חדש
לגבי הקיאקים שברשימה עדיף לך קילשון 15. יחד עם זאת קח בחשבון שאתה מתכוון להיכנס לעומק. זה מינימום שעה חתירה, הידיים מתעייפות ועוד יש לך את הדרך חזרה ! קח בחשבון שג׳יג עושים עם הרבה מאמץ והרי לך צורך בידיים חזקות מאוד.
אם אין לך בעיית תקציב ממליץ לך לבדוק את האופציה של קיאק הובי,כזה עם פלדים . זה הרבה יותר נוח.
שלומי שלום. כשכותבים עדיף משומש מתכוונים לזה לצורך חיסכון כספי. נו... אז מה גם רכב עדיף לקנות יד 2 כי זה זול יותר. מבחינתי יש חוויה לקנות חדש!. ולכן זה תלוי בתקציב שלך, אני תמיד מעדיף חדש
לגבי הקיאקים שברשימה עדיף לך קילשון 15. יחד עם זאת קח בחשבון שאתה מתכוון להיכנס לעומק. זה מינימום שעה חתירה, הידיים מתעייפות ועוד יש לך את הדרך חזרה ! קח בחשבון שג׳יג עושים עם הרבה מאמץ והרי לך צורך בידיים חזקות מאוד.
אם אין לך בעיית תקציב ממליץ לך לבדוק את האופציה של קיאק הובי,כזה עם פלדים . זה הרבה יותר נוח.
בהצלחה
נשלח מה iPad שלי ע"י Tapatalk
מה זה פלדים ותוכל להמליץ על קיאק זוגי שיש לו את זה תודה מראש!
בהצלחה
נשלח מה iPad שלי ע"י Tapatalk
מה זה פלדים ותוכל להמליץ על קיאק זוגי שיש לו את זה תודה מראש!
תיכנס לקפטן גק קיאקים משולבים יצרן הובי תראה דגם Oasis