בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
| | |-+  שאלות על התחלה
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: שאלות על התחלה  (נקרא 1952 פעמים) הדפסה
ami greengrass
מתעניין
*

מנותק מנותק

שאלות על התחלה
« ב- : אוקטובר 15, 2014, 21:15:47 PM »
שלום לכולם..
שמי עמי גרינגרס ואני מעוניין להיכנס לתחום של דייג מקיאק. בן 38 נשוי באושר  .
מגיל קטן אני דג בכל הסגנונות האפשריים כולל דייג מדבור צבאי לפני כ 20 שנה...
היות וכניסה לתחום הקיאק מלווה בלא מעט הוצאות כספיות... הייתי מעוניין לדעת כמה פרטים..הקשורים בכסף אבל לא רק..
1.לפני שאני מוציא סכום של בערך 8000-10000 ש״ח על מנת לקנות קיאק..... היכן ניתן לנסות אחד מהדגמים.? יש לציין כי אני מחפש קיאק זוגי.. ואני מעדיף לקנות חדש על פני יד 2. ההוצאה הכספית גדולה מדי מכדי שאני אלך לחנות לקנות ואז אני אראה שלא ממש נוח לי.
האם קיימת סוכנות... או חנות שבה אפשר ממש לשבת על הקיאק ... או להשכיר לסופ׳ש להתנסות.
2.בן הזוג המיועד שלי לדייג סובל ממחלת ים על גבי שייט בסירה.... האם בקיאק יש השפעה דומה?
תודה  מראש לחברים על התגובות.
 IP: [ מחובר ]
zinger

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: שאלות על התחלה
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 15, 2014, 22:39:47 PM »
עמי שלום לך 
קראתי את מה שרשמת , רק חשוב שתבין שקיאק זוגי לדייג זה קיאק עם שותף שצמוד אליך.
סכום של 8000-10000 לקיאק זוגי לדייג חדש אני בספק אם קיים כזה דבר.
לנושא של חדש או ישן זה עניין של כיס כי קיאק הוא לא נרכש רק קקיאק הוא מלווה בפריטים נוספים יקרי ערך ומשמעות מאוד מאוד כלכלית, קרי : אפודי ציפה גגון פישפינדר סוללה  לפישפיינדר  ןכובעים מעמדי חכות GPS עגלה לקיאק אבטחה לחכות ועוד לא נגענו לציוד דייג שכל סגנון אחר מלבד סירות יכול להתאים לקיאק.
המלצה שלי בחום קיאק זוגי אך ורק של חברת הובי קיאק מעולה ומנסיון שלי בעבר איתו אין יותר טוב ממנו.
לשאלתך השניה , מי שסובל ממחלות ים ולא חסר לי מכרים לקיאקים שלוקחים כדור כל חצי שעה לפני היציאה ואין בעיה , ובמשך הזמן גם זה חולף ואין להם צורך בכדור.
סירה במעט שונה בתחושה בקיאק והכל תלוי בגודל הסירה וגם את זה אני אומר מנסיון אף שלמרות כל זאת מעולם לא לקחתי כדור או שזה השפיע עלי.
ולשאלה שלך לגבי מקום לנסות קיאק , אני מאמין שקפטן גיק שנמצא בכפר גליקסון יוכל לתת לך שרות בנושא.
בהצלחה אני מקווה שעניתי לך ואני אשמח אם תעדכן אותנו  , ואם אתה צריך סיוע יעוץ לכל נושא מלבד נישואים  מוציא לשון אנחנו פה בשבילך
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

« הגיב #2 ב- : אוקטובר 16, 2014, 00:18:14 AM »
עמי שלום לך 
קראתי את מה שרשמת , רק חשוב שתבין שקיאק זוגי לדייג זה קיאק עם שותף שצמוד אליך.
סכום של 8000-10000 לקיאק זוגי לדייג חדש אני בספק אם קיים כזה דבר.
לנושא של חדש או ישן זה עניין של כיס כי קיאק הוא לא נרכש רק קקיאק הוא מלווה בפריטים נוספים יקרי ערך ומשמעות מאוד מאוד כלכלית, קרי : אפודי ציפה גגון פישפינדר סוללה  לפישפיינדר  ןכובעים מעמדי חכות GPS עגלה לקיאק אבטחה לחכות ועוד לא נגענו לציוד דייג שכל סגנון אחר מלבד סירות יכול להתאים לקיאק.
המלצה שלי בחום קיאק זוגי אך ורק של חברת הובי קיאק מעולה ומנסיון שלי בעבר איתו אין יותר טוב ממנו.
לשאלתך השניה , מי שסובל ממחלות ים ולא חסר לי מכרים לקיאקים שלוקחים כדור כל חצי שעה לפני היציאה ואין בעיה , ובמשך הזמן גם זה חולף ואין להם צורך בכדור.
סירה במעט שונה בתחושה בקיאק והכל תלוי בגודל הסירה וגם את זה אני אומר מנסיון אף שלמרות כל זאת מעולם לא לקחתי כדור או שזה השפיע עלי.
ולשאלה שלך לגבי מקום לנסות קיאק , אני מאמין שקפטן גיק שנמצא בכפר גליקסון יוכל לתת לך שרות בנושא.
בהצלחה אני מקווה שעניתי לך ואני אשמח אם תעדכן אותנו  , ואם אתה צריך סיוע יעוץ לכל נושא מלבד נישואים  מוציא לשון אנחנו פה בשבילך

אחרי כל מה שזינגר כתב, אני רק יכול לחזק ולאחל לך בהצלחה  האתר מספר 1
צוות המורים! צוות המורים!
קובי זהרון

חבר פורום

מנותק מנותק

052-6820805 קובי

בעניין:
« הגיב #3 ב- : אוקטובר 16, 2014, 07:21:44 AM »
ממליץ בחום על רכישה של משומש..חפש לך הובי זוגי במצב טוב ויש כאלה מידי פעם למכירה.
ami greengrass
מתעניין
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 16, 2014, 07:52:05 AM »
תודה לזינגר אבירם וקובי......
קראתי קצת על ההובי כפי שציינתם....כושר העמסה של 208 קילו... אני לבד 120...נראה לי קצת בעייתי לדוג עם עוד שותף ועוד ציוד..לא? לפני שאני מקבל כאן ים של ירידות...על ללכת לקנות סירה....אני באמת אשמח להמלצה של דגם בעל כושר העמסה קצת יותר גבוה.... וזינגר... הכוונה היא 8000 שח מכל אחד מבני הזוג. נראה לי שסכום שנע בין 15 ל 16 בהחלט יספיק כדי להתחיל לנוע ...אחכ גם נשתכלל.
zinger

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אוקטובר 16, 2014, 08:10:44 AM »
ראשית לגבי המשקל אני לא רחוק ממך 20 קג פער 
לגבי כושר העמסה לקיאק עצמו תכף אגע אבל אני חייב להסביר לך משהו.
לדעתי ויחזקו את דברי חברי המנוסים "אין כמו שלכל אחד יש את הקיאק שלו " אתם יוצאים ביחד אבל כל אחד לגופו ולעצמאות שלו זוהי דעתי ואף אחד לא תלוי בשני האחד עובד השני אישתו צריכה אותו וכו... לא חסר למצוא שותף פה בפורום בכדי לצאת איתו בימים כאלה ולא נוח לצאת עם קיאק זוגי לבד.
עכשיו לשאלתך ולתשובתי לנושא המשקל והיא :
http://www.captainjackkayaks.com/#!hobie-tandem-island/coxb

והיו כאלה שנמכרו ביד 2 במחירים מצחיקים 15000 - 22000 זאת אומרת שיש קיאק שעונה לכם על הדרישות זה רק עניין להמתין בסבלנות ולמצוא .
אופציה שניה שאני בעדה מבלי להכנס להוצאות
http://www.captainjackkayaks.com/#!hobie-mirage-oasis/c21tx
מקווה שעזרתי לך ומצאתי לך פתרון וחשוב שתזכור שסירה זה לא קיאק והחוויה שונה וסירה לדעתי ויסלחו לי כל בעלי הסירות סירה זה סתם
מנכ"ל צוות יורדי הים
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : נובמבר 05, 2014, 02:03:08 AM »
שלום לך עמי...
השאלות הגיעו לאחר שהצגת את עצמך כמו שצריך - אז מה טוב....
ולפני הכל - ברוך הבא לפורום
ככלות הכל - אינני קיאקיסט וסומך על תשובות הקיאקיסטים שלנו...
אם אתה בידיים של זינגר - אתה בידיים מצוינות...

לגבי מחלת ים, היו מי שסבלו, התמודדו ולבסוף כמעט כולם התרגלו...
גם בסירה וגם בקיאק...
מתחילים עם ים לא גבוה ועם טרבמין, לאט לאט מתרגלים...

בהצלחה...
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : נובמבר 05, 2014, 02:28:34 AM »
ברוך הבא לפורום  האתר מספר 1

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה